Noutatile lunii noiembrie (partea a doua)

In prag de iarna vin cu voi cu ultimul articol de nouatati de pe luna noiembrie, in care s-au strans o multime de lucruri despre care as vrea sa va povestesc. Spectacole, premii, piese de teatru, lansari de magazine, plus doua infografice interesante sunt doar cateva lucruri pe care le puteti descoperi! Lectura placuta! 🙂 

Centenarul României la Sala Radio: Horia Andreescu dirijează Enescu și Ciprian Porumbescu!

Vineri, 30 noiembrie (19.00), Sala Radio va fi gazda unui concert extraordinar dedicat Centenarului României!

Sub bagheta apreciatului dirijor HORIA ANDREESCU, Orchestra Națională Radio va interpreta un program 100% românesc, selecționat special pentru evenimentul centenar. Seara va debuta cu partitura Suite roumaine semnată de George Enescu și tot sub semnătura marelui compozitor român veți asculta și Şapte cântece pe versuri de Clement Marot (orchestrația: Th. Grigoriu) – cu participarea sopranei IRINA IORDĂCHESCU.

Obișnuit cu cele două celebre Rapsodii semnate de Enescu, publicul va avea șansa de a asculta la Sala Radio o frumoasă partitură, mai rar interpretată pe scenele de concert: Rapsodia română semnată de Ciprian Porumbescu, ce surprinde cu extrem de multă sensibilitate specificul spiritului românesc. Programul concertului extraordinar cuprinde și fragmente din banda sonoră a filmului ”Mihai Viteazul” (1971, regia: Sergiu Nicolaescu), suită ce poartă semnătura lui Tiberiu Olah și Trei dansuri româneşti, creație a compozitorului Theodor Rogalski. Evenimentul se va derula cu participarea Corului Academic Radio (dirijor: CIPRIAN ŢUŢU).

În pauza concertului, Editura Casa Radio marchează aniversarea Centenarului Marii Uniri prin lansarea a două albume muzicale România Centenar si Cântecele Unirii.

Concertul Centenar încheie la Sala Radio o lună de evenimente extraordinare, deschisă la 1 noiembrie prin concertul ce a aniversat 90 de ani sărbătoriți de Radio România și continuată prin evenimentele din Festivalul RadiRo (ediția a IV-a), unicul festival din lume dedicat orchestrelor radio.

——————————————————————-

Centenarul, un exerciţiu de exorcizare

Stagiunea 2018-2019 Conferinţele Teatrului Naţional Duminică 2 decembrie 2018, de la ora 11.00, la Sala Pictura, ANA BLANDIANA
“Suntem urmaşii a tot ce s-a întâmplat în această ultimă sută de ani, începută prin miraculosul efort care a dat sens mileniilor anterioare. Suntem urmaşii românilor care au înfăptuit România Mare şi suntem urmaşii românilor care i-au întemniţat şi i-au îngropat în Cimitirul Săracilor din Sighet pe aceştia. Centenarul nu este o festivitate, el este prilejul care ne obligă şi ne dă şansa să optăm pe cine vrem să continuăm, cui vrem să semănăm în continuare, care sunt modelele pe care vrem să le urmăm. Dar asta presupune înainte de toate cunoaşterea conţinutului celor 100 de ani şi asumarea istoriei pe care o cuprind”. Ana BLANDIANA

——————————————————————-

Două spectacole TNB participă la Festivalul Teatrelor Naţionale de la Cluj

Două spectacole ale Teatrului Naţional din Bucureşti sunt invitate la actuala ediţie a Festivalului Teatrelor Naţionale ce se desfăşoară la Cluj, Dumnezeu se îmbracă de la second-hand de Iulian Margu, regia Ion Caramitru şi ActOrchestra, regia Horia Suru, creaţie colectivă.

Evenimentul este organizat de Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca şi se desfăşoară în cadrul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, în perioada 28 noiembrie și 5 decembrie 2018.

Festivalul Teatrelor Naţionale aduce la Cluj cele mai bune producții teatrale realizate pe texte exclusiv românești, titrează presa clujeană. Între acestea, cu mare priză la public se dovedesc şi spectacolele TNB, iar pentru ActOrchestra, biletele s-au epuizat în câteva zile.

Distins cu Premiul Mihai Mihail la Festivalul de Comedie de la Galați, în 2016,  ActOrchestra nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală, nici exerciţiu de actorie… Este doar un joc la care se râde… serios, cu 3 actori – Petre Ancuța, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea – şi încă 20 de parteneri… instrumente muzicale, care le pun talentul în valoare cu asupra de măsură. „Energie şi bună dispoziţie! Iată cu ce veţi pleca acasă de la ActOrchestra” scria în revista Cultura Cristina Rusiecki.

Între spectacolele ce se joacă la sala Mare a teatrului ce găzduieşte evenimentul, unul dintre cele mai aşteptate este Dumnezeu se îmbracă de la second-hand, programat în prima zi a festivalului.

——————————————————————-

Ultima bandă a lui Krapp, de Samuel Beckett, în regia lui Toma Dănilă, la Unteatru

 Scrisă de celebrul dramaturg Samuel Beckett (1906-1989), câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură, pentru actorul irlandez Patrick Magee, în 1958, piesa Ultima banda a lui Krapp este montată în România în regia lui Toma Dănilă, avândul pe Constantin Cojocaru în distribuție. Avanpremiera a avut loc în 25 noiembrie, de la 19:30, la UNTEATRU.

Ultima banda a lui Krapp a avut premiera în 1958 la Royal Court Theatre, din Londra. A fost jucată cu succes, de-a lungul timpului, de actori precum John Hurt, Harold Pinter și Robert Wilson.

Un eseu complex despre singurătate, această « monodramă », cum a fost numită uneori, este despre bătrânul Krapp, scriitor ratat și alienat, care dialoghează într-un fel absurd cu sinele lui din tinerețe, ascultând în fiecare an o bandă magnetică veche, un fel de jurnal în care amintirile legate de pierderea mamei, bucuria iubirii și tristețea despărțirii se împletesc într-un puzzle ce formează linia vieții sale. Confruntându-se cu abandonul și singurătatea, acum, după 30 de ani de la înregistrarea benzii, pare că nu mai poate da un sens existenței lui decât amintindu-și cu nostalgie și sarcasm de anii tinereții.

——————————————————————-

Festivalul George Enescu 2019 – Rezultate extragere loteria abonamentelor

Luni, 26 noiembrie, de la ora 12, în Salonul VIP al Ateneului Român a avut loc extragerea, organizată de Eventim, pentru loteria abonamentelor la Festivalul Internațional George Enescu 2019 (31 august – 22 septembrie 2019, București România).

Extragerea s-a desfășurat în prezența unei comisii formate din: Sergiu Crețu, avocat în cadrul Ţucă Zbârcea & Asociații, Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului Internațional “George Enescu”și Ionuț Buha, director general Eventim.

Numărul total de doritori înscriși la loteria pentru abonamente la Festivalul Internațional “George Enescu” 2019 a fost de 3959 de persoane. Câștigătorii vor fi contactați în următoarele zile de către Eventim.ro pentru a li se face oferta de achiziționare a abonamentelor. Perioada de plată este 27.11.2018 – 12.12.2018. Abonamentele care nu sunt achiziționate până la data limită, vor fi direcționate spre ofertare, în ordine, către cei extrași pe listele de așteptare.

Listele complete cu numerele extrase și câștigătorii pot fi consultate public aici:https://service.eventim.ro/castigatori

——————————————————————-

Echipa EFdeN, campioană mondială la proba de comunicare!

Suntem campioni mondiali la proba de Comunicare, cea de-a treia probă din cadrul competiţiei Solar Decathlon Middle East!

“Cred că este la fel de important ca echipele să comunice despre sustenabilitate, sponsori şi competiţie. Am urmărit mesajele cheie, informaţia, dar mai important, logica din spate.”, au spus juraţii.

Am obţinut premiul 1 datorită celor 8 ani de muncă şi proiecte prin care am reuşit să contribuim la schimbarea României.

În zilele următoare vom fi analizați de către echipe de jurați internaționali pentru probele: eficiență energetică, arhitectură și soluții creative.

——————————————————————-

Echipa EFdeN, pe podium la primele două probe ale competiției!

Avem motive de sărbătoare! În a 26-a zi de când echipa EFdeN se află în Dubai și în a 5-a zi a finalei oficiale am fost premiați ca vicecampioni mondiali la capitolele inginerie și construcție și ne-am clasat pe locul 3 la sustenabilitate. Competiția presupune 10 probe, dintre care 6 jurizate și 4 monitorizate.

Proba Inginerie şi Construcţie a avut ca obiectiv evaluarea construcţiei şi sistemelor incluse, inovaţia, integrarea şi implementarea. Echipele au trebuit să demonstreze un nivel ridicat de funcţionare al instalaţiilor electrice și mecanice. Sistemul structural ales a ajutat și el, luându-se în considerare soluția aleasă și consumul optimizat de materiale.

“O abordare excelentă a proiectării şi utilizării strategiilor pasive. Echipa a lucrat la designul casei, astfel încât spaţiul exterior s-a integrat complet cu anvelopa casei.”, a fost una dintre concluziile juriului internațional.

Proba Sustenabilitate evaluează modul în care fiecare echipă a reușit să reducă impactul locuinţei asupra mediului pe durata ciclului de viață, păstrând în același timp condițiile de confort și sănătate, modul interdiscplinar de proiectare și modul în care folosește strategiile de climatizare.

——————————————————————-

Noi reguli în prevenirea alergiilor alimentare la copii

Creșterea alarmantă a alergiilor alimentare în rândul copiilor mici și foarte mici schimbă regulile de nutriție referitoare la diversificarea bebelușilor.

“Gătitul la abur este cel mai potrivit pentru bebeluși. Atunci când fierbem în apă o parte din nutrienți se pot transfera în apă iar pe aceasta o aruncăm. Vitaminele hidrosolubile, de exemplu, ajung în apă, cele mai multe dintre ele nu mai rămân în mâncare și atunci calitatea nutritivă a meselor scade considerabil. Când fierbem la abur, practic alimentul este copt din interior, nu se produce niciun transfer de vitamine și minerale către niciun lichid, iar bebelușul beneficiază de toți nutrienții de care are nevoie.” – Andreea Carmen Radu, consultant în nutriție, Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver

Toate informațiile au fost prezentate în cadrul unei lansări speciale de carte dedicată părinților la început de drum, menită să îi ajute să se descurce mai ușor în primele luni de diversificare a celor mici, atunci când riscul dezvoltării unor alergii alimentare este foarte ridicat.

Nu ideea a fost prima, în cazul meu, ci fapta. Am vrut mereu să îmi cresc copiii cât mai sănătos cu putință, dar fără ca asta să-mi ocupe întreaga zi. Gătitul la aburi reușește să le acopere pe amândouă, iar experiențele trăite cu cei doi băieți m-au ajutat să construiesc această carte, un ghid de pornire pentru orice părinte la început de drum, construit pe baza celor mai noi decizii ale OMS și ESPGHAN, dar care ține cont și de alimentele caracteristice și tradiționale ale zonei în care trăim. – Izabela Marinescu, autor ”Rețete aburite pentru mămici grăbite”

——————————————————————-

Tefal Ultimate Pure, super-fierul pentru super-mame

Wow, ce repede trece timpul! Parca mai ieri schimbai biletele de dragoste, iar acum deja e randul pustiului tau sa traiasca fiorii primului date. Smart casual sau college chic? Same issue, different challenge: materiale pretentioase si cute incapatanate. Zambeste! Ai de partea ta un super-aliat: fierul de calcat Ultimate Pure de la Tefal!

Be stronger with the strongest iron!

Cand stii ca poti conta pe cel mai puternic fier de calcat de la Tefal, inevitabil capeti un super-boost de incredere. Cu o putere de 3200W, Ultimate Pure atinge temperatura optima in cel mai scurt timp. Talpa Durilium AirGlide aluneca lin printre nasturii camasii, iar jetul de abur de pana la 260 g/minut este directionat uniform pe intreaga suprafata si nu lasa cutelor nicio sansa.

In plus, Tefal Ultimate Pure se opreste automat dupa 8 minute de inactivitate in pozitie verticala si dupa 30 de secunde in cea de lucru.

100% abur filtrat cu tehnologia exclusiva a filtrului Micro-Calc

Urme de calcar? No way! Tefal Ultimate Pure este prevazut cu filtrul Micro-Calc, noua generatie de colectoare anticalcar ce retine particulele, aburul evacuat fiind 100% pur. Cu ajutorul indicatorului “Calc Alert”, vei sti cand filtrul trebuie curatat, iar datorita sistemului antipicurare, niciun un strop de apa nu va atinge tesatura.

——————————————————————-

Rowenta Smart Force Cyclonic – curățenie la puterea tech                                

Cu aspiratorul robot Rowenta Smart Force Cyclonic ai undă verde să faci ceea ce îți place, iar casa va fi curată cât ai spune “connect” 🙂

Lasă inovația să lucreze pentru tine! Disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, aplicația My Smart Force te ajută să controlezi robotul de la distanță. Programează-l la ce oră vrei, de oriunde ai fi. Totul e gândit pentru a-ți simplifica viața.

Rowenta Smart Force Cyclonic are la bază tehnologia cyclonică de ultimă generație și este dotat cu sistem de navigare inteligent: camera și laserul îi permit să detecteze obstacolele, să se strecoare cu ușurință printre piesele de mobilier și să nu revină în același loc, iar senzorii previn căderea robotului pe scări.

Enjoy innovation and get the most of it

Câștigi timp cât aspiratorul își face de lucru prin casă. Robotul are trei niveluri de aspirare: Eco pentru suprafețe netede, Standard pentru gresie cu model în relief, Boost pentru mochete și covoare. Peria motorizată XL, de 26 cm și 5000 rpm oferă cele mai bune performanțe pentru un aspirator robot din gama Rowenta. Capacitatea recipientului de praf facilitează navigarea timp îndelungat pe suprafețe de până la 120 mp, fără să fie nevoie să îl golești.

Impresionant? There’s more! Bateria cu litiu îi oferă o autonomie de 60 de minute în Eco Mode, iar după încheierea fiecărui program de curățenie, aspiratorul robot revine automat la stația de alimentare.

——————————————————————-

Colecția de pijamale Marks & Spencer pentru sezonul rece

Pe măsură ce temperaturile scad, hainele pe care le alegem pentru interior devin mai confortabile. Nimic nu sună mai bine decât o seară relaxantă petrecută împreună cu familia și prietenii, iar pentru această perioadă, căutăm atributele supreme: confort termic, materiale plăcute la atingere și croieli ce permit mișcarea neîngrădită a corpului.

Materialele sunt cel mai mare atu al colecției, iar inovația cu care Marks & Spencer și-a obișnuit clienții se regăsește și în combinațiile de țesături folosite pentru acestă gamă de haine. Astfel, în colecție predomină fibrele naturale precum bumbacul, însă și fibrele sintetice inovative precum polarul.

Fie că este vorba despre Ajunul Crăciunului sau de recuperarea după o repriză de shopping înainte de sărbători, la Marks & Spencer găsești pijamalele perfecte pentru sezonul rece, deopotrivă confortabile și festive!

——————————————————————-

SOIREES DE LA MODE, ediția XX, un eveniment aniversar inspirat din viața Marthei Bibescu

Miercuri, 14 noiembrie, designeri cunoscuți, dar și debutanți plini de talent, bloggeri de fashion, influențatori și jurnaliști și-au dat întâlnire la ediția cu numărul 20 a evenimentului concept dedicat modei – „Soirees de la mode”, la hotelul Athenee Palace Hilton din București.

Ediția aceasta a fost inspirată de personalitatea minunată a Marthei Bibescu, o femeie remarcabilă, poetă, romancieră, politiciană, debordând de noblețe și frumusețe.

Martha Bibescu a fost fiica lui Ion Lahovary, ministru al României la Paris și ministru de Externe, și a Smarandei (Emma) Mavrocordat și s-a căsătorit cu prințul George Valentin Bibescu. De asemenea, a fost una din primele femei-mason ale României.

La cea de-a douăzecea ediție au fost prezenți următorii designeri: Aleha Toncea – încălțăminte Tezyo by Otter Distribution/ Alexandra Calafeteanu – accesorii TriaAlfa / Aida Lorena / Cristina Lazar – încălțăminte Mussette / Norina St – accesorii TriaAlfa/ Isabelle Vijiac /Lia Aram by Anemone Stanchi – accesorii Iulia Gorneanu /Mimi Chipaila / Olga Cataraga / Sandra Chira – încălțăminte Mussette / Iza van Dee / Romanita Iovan / Marie Ollie by Don Arthur /Studio Cabal by Diana Dianu – accesorii TriaAlfa si Simina Filat / Simona Semen – încălțăminte Tezyo by Otter Distribution

Premiul ELYSEE pentru creația cea mai apropiată de tema evenimentului a fost acordat celei mai neașteptate și interesante reveniri: Romanița Iovan.

——————————————————————-

STUDIU // Jumatate dintre cei care au gasit o solutie in programele AlcoHelp se confruntau cu un consum problematic de alcool

Peste 50% dintre persoanele care apelează la serviciile Alcohelp, singurul program din România pentru prevenirea și tratamentul abuzului de alcool, se confruntă cu un consum de alcool cel puțin riscant, arată un studiu realizat de ALIAT (Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor) care a vizat peste 5.000 de români – beneficiari ai programelor asociației în ultimii 9 ani.

——————————————————————-

1 din 5 romani din mediul urban nu a fost niciodata la SPA

  • 1 din 3 romani din mediul urban merge la SPA mai rar de o data la 4-6 luni
  • 65% dintre romanii din mediul urban prefera retelele de socializare pentru a lasa recenzii
  • 9 din 10 romani din mediul urban citesc review-urile inainte de a alege un centru SPA

22% dintre romanii din mediul urban nu au fost niciodata la un SPA, in timp ce 1 din 3 merge mai rar de o data la 4-6 luni, arata rezultatele studiului realizat de The Public Advisors, companie de consultanta in comunicare si relatii publice, in colaborare cu institutul de cercetare iSense Solutions. Avand ca subiect de cercetare perceptiile si obiceiurile romanilor cu privire la serviciile de tip SPA, studiul releva ca doar 19% dintre romanii din mediul urban merg regulat la SPA, insemnand cel putin o data pe luna.

Piata de centre SPA este unul dintre cele mai dinamice sectoare si putem remarca pe plan local un mare potential al acestei industrii, fiind intr-o ascensiune constanta de la an la an. Concurenta pe piata locala va creste, iar diferenta o va face modul in care centrele vor comunica pentru clientii lor. Momentul este favorabil pentru ca liderii pietei sa-si intareasca leadershipul si in zona de comunicare printr-o strategie 360, diferentiata, coerenta si creativa”, a declarat Simona Dan, Managing Partner The Public Advisors

Studiul citat arata de asemenea ca, dintre cei care frecventeaza centre SPA, 63% scriu recenzii despre acestea in mediul online, in crestere cu 4% fata de 2017. Retelele de socializare sunt pe primul loc cand vine vorba de platformele pe care se pot oferi recenzii, fiind preferate de 65% dintre romanii din mediul urban. Site-ul centrului sau al hotelului este platforma pe care o utilizeaza 61% dintre respondenti pentru a scrie recenzii, in timp ce 45% recurg la site-urile de oferte precum Booking sau Trip Advisor.

——————————————————————-

IKEA sprijina angajatii care au copii mici. Noul beneficiu IKEA: o luna platita de concediu parental pentru tati

IKEA introduce un nou beneficiu pentru a veni în sprijinul angajaților săi care au devenit recent părinți, arătându-le astfel că IKEA apreciază echilibrul dintre viața personală și cea profesională. Toți angajații IKEA România care au devenit tați pot beneficia de o lună plătită de concediu paternal pentru a sta acasă cu copilul, de îndată ce partenerele se întorc la muncă.

Pe parcursul acestei luni, pe care o pot lua o singură dată, tații vor primi salariul integral. Este un beneficiu suplimentar oferit de IKEA România angajaților săi, în completarea a ceea ce oferă statul prin lege. Această decizie face parte din abordarea mai amplă a organizației IKEA SEE de promovare a egalității de gen în societate și de a arăta angajaților săi că îi apreciază atât în rolul pe care îl au la locul de muncă, cât și în cel de acasă.

——————————————————————-

Chicco România mută magazinele stradale în mall-uri

Chicco România a deschis un nou magazin în București, într-un centru comercial, după schimbarea strategiei de business de relocare a magazinelor stradale în mall-uri. Magazinul e deschis de la finalul lunii noiembrie, în București Mall, în urma unei investiții de 120 mii de euro.

Noua strategie de business este pusă în practică în anul în care brandul italian de produse pentru copii împlinește 60 de ani de la înființare. Rețeaua unicului importator de produse Chicco are opt magazine în prezent, șase stradale în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Galați și Constanța și două în mall-uri, în Timișoara (Iulius Mall), deschis în martie, și București, în noiembrie, precum și unul online (www.chicco.ro).

Pentru 2018, Chicco România estimează o cifră de afaceri de peste șase milioane de euro, în creștere cu 12% față de 2017.

“Mutarea magazinelor stradale în mall-uri a fost decisă pentru mai multă vizibilitate și pentru a veni în întâmpinarea clienților care vor să aibă mai multe opțiuni pentru cumpărături în același loc”, declară Ruxandra Burcea, proprietarul business-ului pornit în urmă cu 22 de ani în România.

Magazinul din București Mall, cu o suprafață de 145 metri pătrați, găzduiește colecția de toamnă-iarnă 2018, jucării, accesorii și produse pentru îngrijirea copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani.

——————————————————————-

Bucură-te de farmecul Vienei la București – Austrian Airlines deschide un pop up café, în colaborare cu cafeneaua Beans & Dots

Din 5 în 11 decembrie 2018, iubitorii cafelei au șansa să guste specialitățile austriece și să pășească în cultura cafelei vieneze, la Café Viena, la Beans&Dots.

Istoria cafelei vieneze – Viena și cafeaua au făcut istorie împreună începând cu inaugurarea primei cafenele din oraș, la finalul secolului al 17 lea. Compozitori precum Mozart, Beethoven și Josef Strauss, mai târziu scriitori și pictori precum Arthur Schnitzler, Gustav Klimt sau Egon Schiele se întâlneau acolo, dând cafenelei o semnificație cu totul aparte.

Cafeaua vieneză este preparată în diferite feluri și are o varietate deosebită de arome: Wiener Melange, Franziskaner, Einspänner, Maria Theresia sau Fiaker. Ce au în comun toate aceste specialități este acel sentiment special de apreciere pe care fiecare îl are atunci când degustă o cafea bună.

Pe lângă cafenelele tradiționalele, în ultimii ani, a apărut un nou val de cafenele moderne care au în meniu specialități vieneze. Această combinație naturală de tradiție și modernism creează o ambianță unică pe care o puteți savura doar în capitala Austriei.

Café Viena la Beans&Dots – Pentru a promova Viena pe piața românească, Austrian Airlines vă oferă o experiență exclusivistă în București.  Astfel, compania aeriană transformă o parte din spațiul Beans&Dots într-o cafenea tipic vieneză. În timp ce un barista austriac prepară rețete tradiționale de cafea, invitații pot încerca snacks-urile și produsele speciale de patiserie vieneză. Pe lângă toate acestea, la Café Viena, la Beans&Dots, vizitatorii pot participa la workshop-uri susținute de barista, învățând astfel cum să prepare cocktailuri din cafea. Multe alte surprize sunt pregătite celor care ajung la Café Viena în perioada 5-11 decembrie.

——————————————————————-

Condimental și Calif deschid trei noi restaurante în clădirile Globalworth

Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un acord de închiriere pentru deschiderea a trei restaurante Condimental și Calif în clădirile de birouri Globalworth Campus și City Offices, precum și în ansamblul rezidențial UpGround.

„Calif este o poveste locală de succes, care a înregistrat o creștere constantă a afacerii și a locului ocupat în preferințele consumatorilor. Mai mult, în 2017, compania a lansat brandul Condimental. Iar de la începului lui 2019, chiriașii din clădirile noastre vor avea o nouă opțiune pentru masa de prânz și nu numai, prin trei restaurantele Condimental și Calif ce vor fi deschise în Globalworth Campus, City Offices și UpGround.”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

„Știm că aceste clădiri de birouri sunt generatoare de comunități, comunități care au nevoi de bază – nutriționale, dar și nevoi specifice, precum eficiența, tradusă de noi prin rapiditate în servire, sau nevoia de socializare, pentru care am proiectat spații cu un design și ambient deosebit. Venim în sprijinul acestor comunități cu noul concept de restaurante quick service Condimental, concept axat pe mâncare sănătoasă, care mizează pe strategia nimic prăjit. Astfel, în Condimental am eliminat în totalitate procesul de prăjire în ulei, toate produsele fiind pregătite cu ingrediente proaspete și/sau coapte”, a menționat Radu Tănase, Partener Calif.

Noile restaurante Condimental și Calif urmează să fie deschise în prima parte a anului viitor, alăturându-se ofertei deja disponibile în cele trei proiecte din portofoliul Globalworth.

——————————————————————-

BONUS: Studiu OLX – Ce planuri si bugete au romanii pentru sarbatori

Textele & fotografiile folosite apartin comunicatelor de presa primite

Puteti citi mai multe despre noutatile de luna aceasta in articolul trecut.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *