Noutatile lunii septembrie (partea a doua)

Revin cu un al doilea articol pe ziua de astazi – lucru pe care nu-l fac foarte des, insa voiam sa va povestesc despre premiera spectacolului “Doua pe fata, doua pe dos” care are loc diseara la TNB si la care voi merge si eu alaturi de o buna prietena. 

Insa evident ca s-au strans o multime de alte nouati despre care vreau sa va anunt – se vede ca s-a terminat vacanta si lumea s-a intors la treaba! 🙂

Două pe față, două pe dos – “Una dintre cele mai inteligente comedii de moravuri”, în premieră la TNB!

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti anunţă în zilele de 14 şi 15 septembrie 2018, ora 19.30, premiera spectacolului Două pe față, două pe dos (Loose Knit) cu piesa americancei Theresa Rebeck, scriitoare şi scenaristă  jucată cu succes pe Broadway şi bine apreciată la Hollywood, cu realiri notabile în producţia serialelor de televiziune.

Pusă în scenă în cadrul Programului „Uși deschise pentru toți”, Două pe față, două pe dos este “una dintre cele mai inteligente comedii de moravuri”, conform New York Times.

O piesă în care abundă dialogurile spirituale, sarcastice și nespus de amuzante. Un spectacol cu partituri generoase pentru actrițele și actorii Naționalului bucureștean, în care îi veți reîntâlni pe Irina Cojar, Costina Cheyrouze, Lamia Beligan, Brânduşa Mircea, Raluca Petra, Tomi Cristin și Marius Bodochi, într-un proiect coordonat de Ion Caramitru.

Theresa Rebeck este un dramaturg american foarte jucat, cunoscut şi în România cu ocazia unui schimb cultural româno-american derulat în cadrul programului ARTE, în 2010.

„Caravane Django” – „Jazz Manouche” şi „Cineacordeon”, noi evenimente semnate Emy Drăgoi la TNB!

Micro-stagiunea în aer liber din  Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti continuă în septembrie cu o serie de concerte surpriză. Vineri 14 şi sâmbătă 15 septembrie 2018, de la ora 20.30, Caravana jazz manouche a lui Emy Drăgoi, artist renumit al acordeonului, poposeşte la TNB.

Alături de Emy Drăgoi vor evolua 2 orchestre – Jazz Hot Club România – pe care o cunoaşteţi şi din spectacolele „Magic Naţional”  şi Jazz Hot Club junior (poate mai puţin cunoscută, dar ai cărei membrii, indiferent de vârstă, sunt performeri şi în alte genuri muzicale precum folclor, clasic sau tango).

Concertul „Caravane Django” – Emy Drăgoi – „Jazz Manouche”  va avea la TNB un invitat special, francezul Christophe Lartilleux – fondatorul grupului „Latcho Drom” şi creatorul coloanei sonore pentru filmul „Django”.

Şi la Teatrul Naţional din Bucureşti, Caravana jazz manouche beneficiază de participarea actriţelor Aylin Cadîr (14 septembrie) şi Anca Sigartău (15 septembrie), care s-au bucurat în această vară de un real succes la Festivalul de la Nishville, alături de ceilalţi interpreţi ai concertului-spectacol al TNB, „Magic Naţional”. Amfitrionul spectacolului va fi Ion Caramitru, care a pregătit pentru dumneavoastră propria surpriză artistică.

Duminică 23 septembrie 2018, la ora 20.00, vă invităm să reveniţi în Sala AMFITEATRU, în compania lui Emy Drăgoi. Solistă în acest spectacol va fi îndrăgita actriţă a Teatrului Naţional din Bucureşti, Medeea Marinescu!

TEATRUL NAȚIONAL DIN BUCUREȘTI ÎNCEPE STAGIUNEA CU TOATE SĂLILE INTRATE ÎN JOC

Stagiunea 2018-2019 este prima după reconstrucția și reabilitarea Teatrului Național „I. L. Caragiale”  din București care își deschide porțile invitând publicul la toate cele 7 săli, cu o paletă amplă de evenimente, atât teatrale, cât și din categoria celor „Parateatrale”.

Premiera oficială a spectacolului „Două pe față, două pe dos(Loose Knit) a americancei Theresa Rebeck, deschide seria noilor montări ale stagiunii.

Următoarea premieră a stagiunii, „Romeo și Julieta“, în viziunea dramaturgică și în regia cunoscutului regizor Yuri Kordonski, va avea loc la Sala Studio (în configurație de tip arenă), în zilele de 29 și 30 septembrie 2018. Spectacolul promite o surpriză atât pentru spectatorii care se așteaptă la o montare clasică a capodoperei shakespeariene, cât și pentru “fanii” regizorului rus, care îl vor descoperi  în cu totul altă ipostază decât cea cunoscută din spectacolele regizate până acum în teatrele bucureștene.

Una din cele mai spectaculoase producții ale TNB, „Furtuna” după Shakespeare, în regia lui Alexander Morfov, cu Ion Caramitru într-unul din rolurile-cheie din dramaturgia shakespeariană – Prospero –  va putea fi din nou vizionată la Sala Mare a TNB, în scenografia spectaculoasă a bulgarului Nikola Toromanov. Și iată că decorurile sunt din nou acasă, după ce au străbătut cu vaporul peste 12.000 de kilometri dus-întors, și după trei reprezentații susținute la Beijing în fața a aproape 3.000 de spectatori, în cadrul unui Festival Internațional de Teatru organizat de Beijing People’s Art Theatre.

La cea de-a IV-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ce se desfășoară în perioada 19 – 30 septembrie la Chișinău, Teatrul Național din București va prezenta, vineri 21 septembrie, spectacolul „Scrisoarea” – după  „O scrisoare pierdută” de I.L.Caragiale,  regia Horațiu Mălăele.

Conferintele BookLand Evolution – Tinerii de azi, liderii de maine

Cine le insufla tinerilor dorinta de a ‚face ceva’ cu viata lor? Cine le asigura acele momente revelatorii, care le ghideaza apoi pasii inspre obiectivele personale si profesionale care li se ‚potrivesc’ cu adevarat? Raspunsurile vin in aceasta ordine: familia, prietenii, scoala, mass media.

Cum ar fi sa primesti nemijlocit sfatul (si poate chiar mentoratul) unui om de succes, pe care-l admiri, dar pe care nu ai avut inca sansa sa-l intalnesti fata in fata?

Cu aceasta ‚oferta’ vin Conferintele BookLand Evolution, care strabat anual 23 orase, reunind tinerii si personalitatile marcante, care-i incurajeaza & motiveaza prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si urma vocatia! Cel mai amplu proiect educational, prin cele ~115 zile de conferinta, ofera liceenilor si studentilor o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu profesionisti consacrati.

A 5a editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Bucuresti la Universitatea din Bucuresti – Facultatea de Istorie (amfiteatrul N. Iorga – etajul 1). De luni pana vineri (17-21 Septembrie’18), in intervalul orar 14:00–16:00, vor urca pe scena 15 personalitati  pregatite sa raspunda la toate intrebarile: Dani Otil, Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Gabriela Ralea, Mihaela Tatu, Luminita Vilcea, Horia Virlan, Ana Maria Negrila, Vasile Calofir, Marian Coman, Laura Rites, Andrei Sora, Jessica Zamfir, Simona Popa si Ionut Rites. Intrarea este LIBERA!

Lenny Kravitz, pentru prima oară în Cluj-Napoca! 6 mai 2019, Sala Polivalentă  

Biletele se pun în vânzare pe 19 septembrie – Noul album, Raise Vibration, disponibil în magazine

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul.

Platforma Internațională de Teatru București # 5: istoria cu i mic (11 – 14 octombrie 2018)

Au fost puse în vânzare la ARCUB și la Teatrul Mic biletele pentru spectacolele din cadrul Platformei Internaționale de Teatru București #5 cu tema „istoria cu i mic”.

Anul acesta România împlinește oficial 100 de ani, la fel ca alte țări din jurul ei, care au supraviețuit epocii marilor imperii. Cu această ocazie vă întrebăm pe voi, spectatorii noștri, cum vă raportați voi la istorie? Vă mai amintiți de toate luptele și regii ale căror nume erați obligați să le învățați pe dinafară pentru lecția de istorie? Știți pe cine reprezintă statuia pe lângă care treceți în fiecare dimineață în drum spre birou? Da, e o statuie acolo, în caz că nu ați observat. Sunt statui peste tot.

Dar unde sunt poveștile așa numiților „oameni obișnuiți”, care se dovedesc adesea ca fiind mai degrabă extraordinari?

„Pentru cea de a 5-a ediție a Platformei Internaționale de Teatru București am selectat numai producții de teatru bazate pe povești personale, subiective și îi invităm pe spectatori să adauge și poveștile lor conținutului Platformei. Între 11 și 14 octombrie, la ARCUB-Gabroveni și la Teatrul Mic vor putea fi văzute spectacole prin care vom redesena harta României prin teatru, ele fiind bazate pe istorii din diferite orașe, de la Sfântu Gheorghe la Constanța și de la Piatra Neamț la București, cu protagoniști care fac parte din comunitățile românești dar și maghiare, moldovenești, rome, tătărăști”, scrie curatoarea Platformei, criticul de teatru Cristina Modreanu în caietul program al evenimentului.

Starbucks deschide prima cafenea din Milano, un omagiu adus culturii locale a espresso-ului

Sub numele de Starbucks Reserve Roastery noua locație se află în clădirea istorică a Poștei, în Piața Cordusio, Milano, compania plănuind să deschidă și alte cafenele în capital modei, până la finalul anului.

Cu un design care aduce un omagiu culturii espresso-ului italian, care l-a inspirat pe Howard Schultz acum 35 de ani când a ajuns prima dată în capitala modei, cafeneaua are 2.300 de metri pătrați, reunind arta prăjirii cu metodele inovatoare de a face cafea, în inima modei și a culturii italienești.

Experiența premium pe care o oferă cafeneaua include și ediții limitate de cafea Arabica din 30 de țări, cafea care va fi pentru prima dată prăjită în Europa, la pachet cu produse proaspete de patiserie care poartă semnătura lui Rocco Princi, unul dintre cei mai cunoscuți patiseri locali.

Această deschidere creează în jur de 300 de locuri de muncă în Italia, Starbucks investind și în cursuri și trainiguri adiționale pentru angajații săi, prin lansarea programului de ucenici la Milano și prin colaborarea cu Fundația Don Gino Rigoldi și Academia La Scala.

Globalworth aduce Starbucks în Globalworth Campus

Globalworth, cel mai important investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract de închiriere cu Starbucks pentru deschiderea unei cafenele în clădirea Tower 1 din complexul de birouri Globalworth Campus.

„Ne bucurăm să aducem împreună cu Globalworth experiența Starbucks aproape de chiriașii din complexul de birouri care poartă numele celei mai importante companii de investiții imobiliare. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe clienți în noul spațiu unic, cu un design natural, cafea arabica de cea mai bună calitate, pregătită de baristas pasionați, cu experiență. Suntem convinși că Starbucks va deveni în scurt timp un punct de întâlnire pentru antreprenori, parteneri de afaceri, o sursă de inspirație pentru proiecte, dar și un loc de relaxare alături de colegi, după o zi încărcată”, a adăugat Karol Zuradzki, Director Regional Starbucks România, Bulgaria și Serbia.

Noua cafenea Starbucks din Tower 1 va avea 200 de metri pătrați, iar deschiderea este programată pentru ultimul trimestru al acestui an. De asemenea, prima clădire de birouri din Globalworth Campus va integra și un restaurant Stradale, creat de Chef Foa alături de echipa Flavours, ce va aduce un nou concept pe piața locală, urban jungle, pe o suprafață de peste 600 mp.

Samsung EduPedia™ aduce noi emisiuni interactive pentru copii în aplicație, prin parteneriatul cu Da Vinci Kids

Platforma educațională Samsung EduPedia™, disponibilă prin intermediul Smart Hub, pe televizoarele Samsung Smart TV din gamele 2015, 2016, 2017 și 2018, vine din septembrie cu nou conținut educativ pentru copii. Prin parteneriatul realizat cu Da Vinci Kids, canal educativ destinat juniorilor care utilizează tehnici creative de vizualizare și integrează o abordare educațională, platforma va oferi noi emisiuni interactive pentru copii.

Împreună cu EduPedia™­, Samsung Smart TV redefinește modul în care cei mici pot învăța, iar prin parteneriatul cu Da Vinci Kids oferă într-un singur loc o multitudine de conţinut interactiv – programe inteligente, pline de experimente, provocatoare, de încredere și care îmbogățesc cunoștințele. În total, Da Vinci Kids pune la dispoziție prin platforma EduPedia™ 150 de videoclipuri educative și interactive din diverse categorii.

„Am continuat și în acest an parteneriatele locale de lungă durată care pun în valoare experiența vizuală și transformă felul în care interacționăm cu televizorul. Redefinim modul în care se poate studia prin conținutul pe care îl aducem prin platforma EduPedia™ direct pe TV și adăugăm noi emisiuni dedicate copiilor prin biblioteca de videoclipuri educaționale pentru juniori a celor de la Da Vinci Kids”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, în cadrul Samsung Electronics România.

Rompetrol susține tabăra de inelare de la Grindul Chituc a Asociației Milvus

KMG International, prin Rompetrol Rafinare și Rompetrol Downstream, a susținut cea de-a cincea ediție a taberei de inelare de la Grindul Chituc, proiect dezvoltat în zona protejată a Deltei Dunării, între iulie și noiembrie, destinat monitorizării, cercetării și protejării păsărilor migratoare ce traversează România.

“Protecția mediului reprezintă unul dintre obiectivele de dezvoltarea durabilă pe care ne-am angajat să le susținem prin proiectele noastre. Operăm cea mai modernă rafinărie din România la malul Mării Negre, în vecinătatea Lacului Siutghiol și a Deltei Dunării, iar grija noastră pentru mediu este exprimată nu doar prin investiții tehnologice menite să reducă emisiile și consumul de apă pe platforma Petromidia, ci și prin inițiative pentru comunitate, ca cea dezvoltată prin parteneriatul cu Asociația Milvus”- Alexey Golovin – Vicepreședinte al Grupului KMG International.

Tabăra de inelare are ca scop studierea dinamicii de migrație a păsărilor care traversează  România; pe durata lunilor de activitate din 2018, au fost inelate 10.292 exemplare aparținând unui număr de 66 de specii (1286 exemplare inelate în medie pe săptămână). Printre speciile cu cele mai multe exemplare inelate se numără lăcarul mic (2441 exemplare), lăcarul cafeniu (1969 exemplare) și lăcarul de stuf (1954 exemplare).

Parte din componenta educațională a acestui proiect, Rompetrol a organizat de asemenea o tabără de birdwatching la Vadu pentru copiii pasionați de natură. Grupul a luat parte la o serie de activități dezvoltate de personalul specializat a celor de la Grupul Milvus, inclusiv inelarea și observarea speciilor de păsări prezente la Vadu.

Rowenta Liss & Curl – Secretul unui stil care impresioneaza 

Par intins sau bucle elegante? Placa de par Liss & Curl de la Rowenta combina tehnologii de ultim moment cu temperaturi optime, astfel incat tu sa te bucuri de coafuri deosebite in fiecare zi, dar, mai ales, de un par protejat de la radacina pana la varfuri.

Save precious time! Placa Liss & Curl asigura indreptare perfecta dintr-o singura miscare, datorita sistemului inovator Straight Optimizer. Acesta acorda o atentie deosebita parului tau, indreptandu-l, fara a-l deteriora, la 170°C, in timp ce invelisul exclusiv Cashmere Keratine si generatorul de ioni ii pastreaza finetea si stralucirea. In plus, Rowenta Liss & Curl dispune de o functie de control precis a temperaturii, cu 5 setari, intre 130°C si 200°C.

Ai aflat un scoop? The big wedding is on? Alege stilul favorit, pentru ca marginile laterale ale placii Rowenta Liss & Curl sunt special concepute ca sa obtii bucle perfecte, dintr-o singura miscare.

#GoodtoKnow daca te grabesti spre urmatorul reportaj, stai fara grija, placa se opreste automat dupa o perioada de 60 de minute in care nu a fost utilizata. Your hairstyle speaks the latest news! 🙂

Rowenta Silence Force 4A+, “roommate-ul” care te scoate din impas

Ai asteptat de multa vreme acest moment si, in sfarsit, a sosit! Incepi facultatea, te-ai mutat de acasa si pornesti intr-o noua etapa din viata ta. Iar cum fiecare restart vine “la pachet” si cu o curatenie generala, iei cu tine cel mai harnic si mai silentios “roommate”: aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force 4A+.

Dupa ce ai despachetat si aranjat lucrurile prin casa, inca mai gasesti resurse sa aspiri. Oh, wait! Realizezi ca e trecut de ora 9 seara si administratorul doar ce ti-a transmis sa respecti orele de liniste. Don’t stress about it! 😊 Cu Rowenta Silence Force 4A+ nimeni nu isi va da seama ca inca nu ai terminat curatenia. Datorita tehnologiei Extreme Silence, acesta are un nivel de zgomot redus, de numai 66dB(A) la putere maxima.

In plus, aspiratorul combina performantele de curatare cu silentiozitatea extrema si indeparteaza murdaria in profunzime de pe orice suprafata. Datorita celor 3 niveluri de filtrare, dar si a periei de aspirare de inalta eficienta P3WER GLIDE, aspiratorul retine 99,9% din particulele de praf, inclusiv microparticulele care cauzeaza alergii si astm.

Dar cum ramane cu golirea sacului? Inovatia este iarasi de partea ta! Aspiratorul este prevazut cu noul sac de praf Hygiene+, special creat pentru o filtrare perfecta si o igiena imbunatatita, datorita clapetei de inchidere automata, care elimina formarea norilor de praf la inlocuirea acestuia.

Descoperă FÖREMÅL – colecția limitată IKEA de obiecte frumoase, urâte, minunate

Creată de cunoscutul designer ceramist Per B. Sundberg în colaborare cu IKEA, FÖREMÅL este o colecție limitată de piese rebele surprinzătoare, concepute special pentru colecționarii și iubitorii de piese artistice neconvenționale.

Uitați de minimalismul scandinav, cel puțin pentru moment. Colecția limitată FÖREMÅL prezintă o altă perspectivă a moștenirii suedeze în domeniul designului. De la ghivece în formă de craniu, sfeșnice în formă de câine, și multe alte capodopere surprinzătoare, cele 35 de obiecte disponibile în această colecție sunt „frumoase, urâte și minunate” în același timp.

Colecția ediție limitată FÖREMÅL constă în printuri neașteptate pe covoare, cutii, perne și pături, precum și vase ceramice neobișnuite și lumânări în formă de câini, ciuperci, cranii și pești. Colecția este plină de subiecte conversație, exact așa cum ar trebui să fie un cadou! Câteva obiecte sunt împachetate frumos în aluminiu și vin în cutii de cadou gata de livrare, iar fiecare piesă moștenește elemente de design care continuă să inspire prospețime, modernitate și noutate, combinând arta exclusivistă și farmecul cotidianului.

Sundberg, cunoscut sub numele de Pelle, este unul dintre cei mai provocatori artiști din Suedia, faimos pentru umorul absurd al creațiilor sale.

FÖREMÅL se află la granița unde arta decorativă întâlnește simplitatea, urâtul întâlnește frumosul, folclorul întâlnește realitatea. Creată de artistul suedez nonconformist, FÖREMÅL explorează o altă parte a moștenirii suedeze din domeniul designului printr-un amestec de stiluri și idei contrastante.

Începe toamna în forță cu INTERSPORT 

Când lansezi primul concept store inovator trebuie să ai și un eveniment WOW, iar cel organizat de echipele RAN Events și INTERSPORT a fost un adevărat campionat al pasiunilor sportive.

Suprafața de 850 mp a magazinului INTERSPORT din AFI Cotroceni a fost neîncăpătoare pentru cei peste 100 de invitați. Aceștia s-au bucurat de atmosfera demnă de un campionat sportiv – playlist-ul energizant, activările dinamice foto și video care au testat creativitatea celor prezenți, concursul foto, punctul de alimentare cu gustări sănătoase de la FRUFRU și experiența inedită de cumpărare care îmbină inovația și tehnologia cu o varietate de produse și angajați – consilieri sportivi.

Vladimir Drăghia, Andreea Remețan, Adelina Pestrițu, Alex Vang, Ștefan Floroaica și Bibi au prezentat invitaților pasiunile lor și know-how-ul despre activitățile sportive pe care ei le suțin. Alături de ei, Andreea Perju, Livia Graur, Maria Radu, Simona Elena Țăranu, Andrei Leonte, Kamara, Marian Vasilescu, Petre Fumuru și-au testat aptitudinile sportive. Cu o vastă experiență, consilierii INTERSPORT au răspuns întrebărilor și au prezentat tendințele din domeniu.

Deschiderea magazinului INTERSPORT 2.0 marchează începutul unui nou capitol. Compania rămâne dedicată viziunii și motto-ului său „SPORT TO THE PEOPLE”, dezvoltând-o în același timp, cu această abordare inedită bazată pe pasiunea consumatorilor.

Descoperă cele mai populare locații de pe Instagram din România

GetOut.Social a publicat de curând cel de-al patrulea TOP al celor mai populare locații de pe Instagram din România din luna August 2018.

Studiul vizează 12 județe din România a câte 5 categorii de topuri de pe Instagram, acestea fiind selectate în funcție de reacțiile și impresiile utilizatorilor: Cele mai populare locații, Cele mai urmărite locații, Cele mai populare postări și Cele mai apreciate postări ale respectivelor locații, plus Topul “OMG NO IG” (locații care nu dețin cont).

GetOut.Social este o platformă creată de ProductLead.me, un tool avansat pe zona de visual commerce și influencer marketing din România, care lucrează cu peste 400 brand-uri și 3.350 de influenceri.

“Instagram este una dintre cele mai populare platforme de Social Media din România, dublându-și numărul de useri la 1,1 milioane în ultimul an. De la crearea unui feed atrăgător și postări creative, am trecut la Insta Stories și IGTV, 2 dintre cele mai apreciate feature-uri ale acestei platforme. Locațiile ar trebui să acorde o atenție deosebită comunității lor online și să livreze content de calitate. Fără o strategie clară și o viziune cât mai originală, nu vei reuși să acaparezi atenția publicului țintă pentru a avea un număr cât mai mare de followeri.” a declarat Mădălina Cojocaru, Head of Copywriting în cadrul ProductLead.me.

Mulți utilizatori din Instagram postează conținut cu anumite hashtag-uri, majoritatea restaurantelor, cafenelelor și alte branduri din domeniu au UGC (conținut generat de clienți), însă puține dintre acestea se folosesc de acel conținut pentru a crea experiențe interactive sau pentru a crește brand awareness-ul.

Textele & fotografiile folosite apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

One Reply to “Noutatile lunii septembrie (partea a doua)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *