Alegeti impreuna locatii pentru team building

Odata luata decizia de a merge cu intreaga echipa intr-un team building nu ramane altceva de facut decat sa alegeti locatia in care doriti sa va petreceti aceste cateva zile. Firma Vertical Adventure iti pune la dispozitie peste 10 locatii de team building dintre care o puteti alege impreuna pe cea mai potrivita.

Printre locatiile de team building oferite de cei de la Vertical Adventure se numara: Valea Cernei, Cheile Butii, Cheile Nerei, Suncuius, Sibiel, Paulis, Semenic si altele. Iti voi prezenta trei dintre locatiile puse la dispozitie de Vertical Adventure, cum puteti sa ajungeti la ele si obiectivele turistice pe care puteti sa le vizitati.

  1. Suncuius – se afla la 1 km de localitatea cu acelasi nume, in muntii Craiului. Localitatea Suncuius se afla pe cursul mijlociu al raului Crisul Repede. Acesta are afluenti cu vai adanci, cum ar fi: Hentul, Draganul sau Iadul. Este un loc ideal pentru activitati in echipa, cum sunt canyoning-ul sau rafting-ul. Suncuiusul este renumit nu numai pentru peisajele deosebite, cascadele si cheile sale, ci si pentru pesterile sale. Pestera Vantului este cea mai lunga pestera din Romania, strabatuta de apa. Este situata pe malul stang al Crisului, la o altitudine de 300 de metri.
  2. Cheile Jietului – o rezervatie naturala, in nordul Muntilor Parang, de-a lungur raului Jiet. Peisajul este absolut spectaculos, cu abrupturi spectaculoase catre albia raului. Pe alocuri, peretii verticali restrang valea, iar Jietul involburat izbeste si erodeaza stancile. Este locul perfect pentru a da viata echipei tale, pentru adrenalina si o gura de aer bine meritata.
  3. Semenic – in aceasta locatie a fost creata o statiune pentru iubitorii sporturilor de iarna, avand in vedere ca ofera acestora un sezon mai lung. Aici din noiembrie pana in aprilie gasiti un strat de zapada de 60-70 de cm. Semenic ofera obiective turistice precum: colectia trofeelor de vanatoare, biserica din sec. XIX si statiuni climaterice precum: Trei Ape sau Crivaia.

Alegeti impreuna locatia potrivita in care sa va petreceti doua-trei zile si in functie de zona in care va aflati, echipa profesionista de la Vertical Adventure va va pregati activitati care cu siguranta vor aduce numai bine in sanul echipei.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *