Avantajele purificarii apei pentru familii

Sunt multe persoane care inca nu considera importanta filtrarea apei. In schimb noi, mamicile, dorim sa oferim tot ce este mai bun, mai sanatos si mai pur copiilor nostri inca de varste fragede. Tot mai multe dintre noi cauta alternative pentru apa de la robinet, stiind ca aceasta poate sa contina clor, metale grele, nisip, eventuale reziduri de medicamente sau substante toxice.

In goana dupa cea mai sanatoasa si curata apa, au aparut filtrele de apa. Cu aceste filtre purificarea apei devine floare la ureche, chiar si pentru cele mai ocupate dintre noi.

Avantaje privind sanatatea

Pentru ca organismul nostru sa fie sanatos, avem nevoie de apa cat mai curata. Avand in vedere ca organismul nostru este 70% apa, nu trebuie sa stam pe ganduri cand vine vorba de calitatea apei pe care o consumam. Apa de la robinet, curatata prin filtre cu osmoza inversa, este verificata si are o calitate superioara. Astfel putem fi siguri ca apa pe care o bem este sanatoasa si optima pentru organismul nostru si pentru cel al copiilor.

Mancaruri mai sanatoase si mai gustoase

De apa curata nu avem nevoie doar pentru a consuma cei 2 litri de apa recomandati pe zi. La fel folosim apa si pentru a gati. Este adevarat ca procesul de fierbere omoara bacterile, dar acesta nu poate sa inlature eventualele substante nocive din apa. Mancarea gatita cu apa pura este mult mai gustoasa si, evident, ma sanatoasa.

Economie semnificativa

Odata instalat un filtru de apa, nu mai trebuie sa caram sticle de apa minerala sau plata din supermarket-uri. Mai ales in perioada verii, din cauza temperaturilor ridicate, bem mult mai multa apa, ceea ce inseamna mai multe drumuri la magazin si mai multi bani cheltuiti. Daca faci un mic calcul, o sa iti dai seama ca un filtru de apa este mult mai avantajos si il poti folosi o perioada indelungata. De asemenea poti reduce si costurile suplimentare aparute in urma deteriorarii aparatelor de uz caznic, deoarece acestea se strica din cauza calcarului.

Pentru filtre de apa de calitate, hai pe site-ul celor de la Aqualine. Astfel vei putea oferii familiei tale apa 100% purificata!

Postari similare

One Reply to “Avantajele purificarii apei pentru familii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *