Descopera ofertele din Thassos pentru un concediu de 5 stele

Ducand pe umerii ei stancosi o istorie de mii de ani si un peisaj parca desprins din povestile cu zei, insula Thassos reuseste sa fie an de an un magnet pentru turisti din toate colturile lumii. Indiferent de motivul pentru care ai ales sa iti petreci vacanta aici, odata ce ai ajuns pe aceasta insula, nu vei regreta alegerea facuta.

Oferte in Thassos sunt nenumarate, dar doar tu poti spune cu exactitate de ce ai nevoie ca sa te simti bine si pe deplin implinit. In continuare iti voi prezenta cateva dintre obiectivele turistice pe care nu ai voie sa le ratezi in timpul petrecut pe insula.

Sarituri in Giola, piscina naturala din Thassos

Este o piscina naturala de mici dimensiuni, sapata in stanca de valurile marii. Zona in care se afla este de fapt o terasa stancoasa aproape de nivelul marii, care furioasa a sapat in mal. Fenomenul e ciudat, apa din piscina fiind reaprovizionata la fiecare val mai puternic. Aceasta apa e foarte calda pentru ca sta toata ziua la soare si nu comunica cu apa din mare, decat valurile mai aduc un strop de apa mai rece. E de culoare verzuie din cauza algelor monocelulare formate in timp aici. Piscina e plina de arici de mare lipiti de orice zona acoperita de apa asa ca intrarea in apa in caz ca doriti sa inaugurati piscina se face prin saritura iar iesirea se face mai greu pentru ca aricii stau lipiti pana pe margine.

Jeep Safari in munti, pe Ypsarion

In felul asta puteti descoperi si partea muntoasa a insulei! Si da, veti conduce chiar voi (daca aveti minimum 2 ani de experienta de sofat)! Veti putea merge pe cel mai inalt varf de pe insula care se numeste Ypsario, veti vedea minimum 3 cascade parca scoase din povesti si lacul Maries.

Plimbari cu vaporasul

Exista mai multe tipuri de croaziere:

– una care inconjoara insula, cu plecare din Limenas cu vasul EROS II;

– una care pleaca tot din Limenas, ocolind partea de nord a insulei, pana la Paradise Beach;

– una care pleca din Limenaria, spre plajele din partea vestica a insulei;

– si croaziere cu plecari din Limenaria, Potos sau Golden Beach, care fac opriri numai pe partea estica a insulei, la Giola, Arsanas Beach, Aliki sau Paradise Beach.

Participarea la seri grecesti

O seara plina de veselie si armonie. Nu are cum sa nu va placa! Veti asculta muzica greceasca live, veti vedea cateva dansuri populare de-ale lor, va vor lua la dans. O seara super antrenantă!

Toate acestea si multe altele le puteti experimenta cu succes pe insula Thassos, iar mai multe oferte gasiti pe filadelfia.ro. Sa aveti un sejur extraordinar!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *