Piese auto Bentley – ce defecte poti avea la motor si cutia de viteze?

Masinile Bentley sunt deja vechi de un secol si inca sunt la fel de renumite ca masini de lux si foarte performante, de aceea sunt scumpe si nu si le permite oricine. Piesele masinilor de la aceasta marca pot fi de multe ori complexe si mai scumpe decat la multe alte marci. Daca ai un Bentley si ai probleme cu el, vei avea nevoie de piese auto Bentley la pret cat mai bun. Le gasesti in magazinul egarajul.ro, un magazin online de piese auto pentru toate marcile de masini.

Sa conduci un Bentley este o experienta unica si cu cat aceasta experienta este mai placuta, cu atat te va dezamagi mai tare o masina Bentley cand ceva nu functioneaza. Ce se poate strica la un astfel de bolid? De multi ori apar probleme cu motorul si cu transmisia.

Ce se poate intampla cu motorul? Se poate supraincalzi, iar asta ca o consecinta a problemelor cu transmisia, pentru ca daca nu poti sa schimbi vitezele corect, afectezi motorul, il obosesti. Ca sa eviti pe cat posibil incalzirea excesiva a motorului, trebuie sa te asiguri ca racirea se face in mod optim.

Alte probleme legate de schimbarea vitezelor pot sa fie scurgerile de lichid de transmisie, care la fel se intampla atunci cand temperaturile sunt destul de mari incat sa permita iesirea lichidului prin deschiderile deteriorate.

Poti observa la Bentley uneori ca nu mai corespund punctele de schimbare a vitezelor, adica nu se schimba vitezele la turatiile la care ar trebui. Sau apar pauze lungi pana se schimba de la o viteza la alta, in special cand schimbi din viteze superioare in viteze inferioare. E semn ca ai nevoie de un schimb de piese auto la Bentley, mai precis cutia de viteze sau transmisia.

Daca vrei sa previi astfel de probleme, va trebui sa tii sub observatie lichidul de transmisie. Vezi daca exista modificari in consistenta lichidului si schimba-l atunci cand vezi ca ceva nu e in regula. Este mai bine decat sa ajungi la schimbarea unor componente la masina ta Bentley. Daca e deja tarziu, vezi piese auto pentru Bentley in magazinul egarajul.ro.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *