Ce inovatii aduce noul model de telefon Vernee X

Piata telefoanelor mobile este una dintre cele mai acerbe piete la momentul actual. La diferente scurte de timp apar modele noi care incearca sa depaseasca atat asteptarile fanilor cat si functionalitatile modelelor de telefoane ale competitorilor. Poate ca ai auzit de producatorul de telefoane mobile Vernee, o marca ce devine din ce in ce mai cunoscuta in acest domeniu.

Ultimul model de smartphone apartinand acestei companii este binecunoscutul Vernee x, un model care a strans foarte multe pareri din partea specialistilor si a fost intens discutat pe site-urile de specialitate. Ce aduce nou acest model de telefon si prin ce se diferentiaza fata de alte modele vom descoperi in randurile care urmeaza.

Mai intai, fiecare persoana care a reusit sa puna mana pe un astfel de model de telefon a fost impresionat cu adevarat de display. Vernee X prezinta un raport display/corp de 83,8%, cifre ce depasesc caracteristicile ultimelor modele de telefoane. Cele mai mari performante in acest sens au fost de 83,6% (Galaxy S8) si 84% (S8 Plus). Asadar, Vernee X ofera o experienta unica in acest sens, o experienta vizuala deosebita datorita display-ului generos de 6 inch.

La capitolul autonomia bateriei, compania Vernee inoveaza din nou. Vernee X se prezinta cu o baterie de 6200 A, o baterie ce tine 4 zile la folosirea normala a telefonului. De asemenea este dotat cu tehnologie de incarcare de cinci ori mai rapida. Cu o incarcare de 5 minute, bateria telefonului suporta 2 ore de convorbiri telefonice, cu o incarcare de 30 de minute – o zi de convorbiri telefonice, iar o incarcare completa dureaza 150 de minute.

Insa, de departe cel mai important atuu al smartphone-ului Vernee X este procesorul. Acest model de telefon este singurul smartphone din lume cu procesor Helio P23 Octa-core ce asigura o diferenta majora de performanta fata de competitiori. In plus, Vernee X este dotat cu 4 camere, doua in fata (13MP + 5MP) si doua in spate (16MP + 5MP). Cu atatea functionalitati speciale si atuuri cu siguranta esti curios cat costa. Smartphone-ul Vernee X il gasesti acum in magazinul DualStore la preturi avantajoase.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *