3 accesorii pentru Playstation 4 de care ai nevoie

Daca esti cu adevarat pasionat de jocuri, atunci cu siguranta stii ca o consola si un controller nu sunt suficiente pentru o experienta de gaming completa. Ca sa fii mereu pregatit de sesiuni de joc de ore intregi, ai nevoie de cateva accesorii pentru consola ta Playstation 4. Sau, daca esti incepator in acest domeniu, cel mai probabil simti ca iti lipseste ceva, dar nu stii exact ce.

Din fericire, Magline iti intelege pe deplin aceasta nevoie si stie ca aceste accesorii nu sunt un moft, ci sunt obiecte esentiale pentru a te putea bucura pe deplin de jocurile tale preferate. In plus, stie ca nu este obligatoriu sa cheltui o avere pentru a-ti intretine pasiunea – accesoriile de la producatori de electronice cu experienta de zeci de ani in domeniu sunt cel putin la fel de bune ca cele originale.

Acestea fiind spuse, hai sa vedem ce accesorii pentru Playstation iti recomanda specialistii in gaming de la Magline:

Controller cu bluetooth si touchpad

Acest controller de la producatorul DOBE are aceleasi functii ca unul produs de Playstation, dar forma sa este mult mai ergonomica, iar materialul din care este realizat il face mult mai comod de utiliat. Opteaza pentru controllerul DOBE pentru a te putea juca fara ca mainile sa iti oboseasca sau transpire, si fara a exista riscul sa il scapi.

Dock stand de incarcare pentru controller

Odata ce te-ai echipat cu un controller de calitate, ai nevoie si de un stand de incarcare pentru acesta. In acest fel, nu risti sa se descarce in mijlocul jocului, ci il poti pune la incarcat in momentul in care inchei o sesiune de joc stiind ca in scurt timp va fi din nou gata pentru a fi folosit din nou. In plus, dock stand-ul de incarcare DOBE este dotat cu un indicator led ce iti va indica daca controller-ul este incarcat complet.

Cooler fan pentru consola

Daca obisnuiesti sa te joci ore in sir, trebuie sa ai grija si de consola ta – fa asta cu ajutorul unui cooler fan cu cinci ventilatoare si trei moduri de racire diferite. Modul automat al ventilatoarelor se activeaza atunci cand temperatura consolei incepe sa creasca si se opreste automat atunci cand acesta se raceste.

Echipeaza-te acum cu aceste accesorii si vezi gama completa de accesorii pentru Playstation 4 de la Magline!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *