Stick-urile USB – cel mai nou trend in materie de cadouri personalizate

Unul dintre mijloacele binecunoscute ale marketingului si un obicei care se perpetueaza in companii este oferirea de obiecte personalizate angajatilor, partenerilor, clientilor sau potentialilor clienti in semn de recunoastere. Companiile specializate in astfel de servicii de creare a materialelor promotionale ofera o gama diversificata de produse: instrumente de scris, brichete personalizate, lanyard-uri, ceasuri de perete, cani personalizate, produse pentru birou, stick-uri personalizate dar chiar si produse pentru casa si bucatarie sau articole pentru calatorii.

Dintre acestea, in cele ce urmeaza vom vorbi despre stick-urile personalizate si motivele pentru care sunt alese de catre manageri in personalizarea lor cu datele companiei. In primul rand, stick-urile sunt apreciate in astfel de situatii pentru ca sunt niste cadouri inedite in comparatie cu alte obiecte de acest fel. Cei care primesc un stick personalizat se bucura de fiecare data pentru ca stiu ca este un cadou pe care il vor folosi. Exista foarte multe persoane care poarta asupra lor in permanenta un stick USB pentru orice situatie in care poate fi nevoie de un transfer de date.

Mai mult decat atat, stick-urile USB sunt apreciate si pentru design-ul lor indraznet. Stick-urile personalizate se gasesc sub diferite forme: de la bratari sau sticle si  pana la chei de desurubat, desfacatoare de bere, lacate, avioane sau lingouri de aur, gama de modele a stick-urilor USB este foarte larga. Putem opta intre stick-uri USB clasice sau stick-uri USB card. Cele din urma pot fi depozitate cu usurinta in portofel si pastrate in siguranta. Cele clasice, pentru a fi siguri ca nu le pierdem pot fi atasate la chei, la fermoarul de la geanta, la telefon sau alegerea unui compartiment special, cum ar fi o cutie speciala pentru stick USB.

In comparatie cu vechile solutii de depozitare a datelor, stick-urile USB permit stocarea unei cantitati generoase de date pe un suport de dimensiuni reduse. Acestea pot fi personalizate in functie de preferintele clientului. Asadar, stickurile USB reprezinta o varianta sigura atunci cand iti doresti un cadou util si estetic. Descopera oferta de stickuri personalizate din magazinul Agrafa si comanda sau cere o oferta!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *