Promovati firma acordand premii!

Sfarsitul anului este momentul bilanturilor profesionale si personale. Orice firma are nevoie de un plus de imagine, iar promovarea nu este vreodata de prisos.

Imaginea interna a firmei

Pentru o activitate eficienta in cadrul unei firme, cele mai importante sunt relatiile dintre angajati – intre coordonatori si subordonati, dar si intre colegi. Când compania este mare si are multi angajati, comunicarea interna poate contura imaginea firmei in perceptia angajatilor, mesajele comunicate de departamentul specializat fiind legatura dintre conducere si cei care aplica instructiunile conducerii. Departamentul de comunicare poate evidentia periodic realizari ale unei echipe sau chiar ale unui angajat, ceea ce va stimula personalul si va genera o imagine pozitiva asupra unui departament.

Insa toti angajatii firmei pot fi stimulati cu recompense pentru ei si pentru copiii lor, unele premii fiind sustinute de stat prin scutirea acestora de taxe. Cu ocazia unor sarbatori pe parcursul anului, se pot organiza mici festivitati pentru stimularea angajatilor prin premiere, iar prezenta unui magician la evenimente va amuza copiii angajatilor, dar va fi distractiv si pentru cei mari, mai ales daca va jongla cu premii.

Oricat de mica ar fi o firma, intalnirile intre colegi din preajma sarbatorilor de la sfarsitul anului pot genera concluzii si planuri de imbunatatire a unor aspecte care nu s-au ridicat la nivelul asteptat. La clasicele microrevelioane sau in cadrul unei festivitati, voia buna poate fi completata cu aprecieri pentru angajatii cu performante pe parcursul anului.

Atragerea clientilor cu premii

O campanie de marketing prin oferirea de premii poate fi la indemana oricarei firme, fie are ca activitate productie, fie este prestatoare de servicii. Chiar si cel mai mic premiu va atrage interesul consumatorilor sau al posibililor clienti, iar primirea unui produs din partea firmei sau a unui cupon valoric va ramane in memoria celui premiat si va fi fidelizat.

Gala de premiere va evidentia o companie sau o organizatie in comunitate

Daca bugetul permite organizarea unui eveniment cu zeci de participanti, acordarea de premii pentru diverse performante intr-un domeniu va atrage atentia si respectul comunitatii.

Totodata, o gala de premiere va creste credibilitatea si participarea la actiunile organizatiei sau increderea in produsele sau serviciile firmei, dar va evidentia si mesajul transmis de organizatori catre public si catre oficialitatile din domeniu.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *