Momente de calitate pentru o viata senina

Am stat sa observ care sunt momentele in care pot spune ca sunt cu adevarat fericita si implicata in viata pe care o am. Imi place atunci cand trebuie sa merg in vacante, indiferent cat de lungi sau scurte ar fi, cat de apropiate sunt taramurile pe care le aleg, cat de departate, cate genti e musai sa iau cu mine. Imi place sa vad lucruri noi si sa stau de vorba cu oameni noi, imi place sa pot sa ma cunosc prin prisma unor intamplari pe care nu le-am calculat vreodata.

Imi mai place sa port rochii de culoare albastra pe care e musai sa le asortez cu un lant lung argint. Stralucirea argintului in soare este una fantastica. A, si marea, da, marea intotdeauna imi da senzatia ca nimic nu moare, atunci cand vad valurile in continua miscare, atunci cand infinitul se zbate in ele, iar credintele mele cele mai sumbre parca se ineaca si se redefinesc in unele noi, in lumina razelor de soare.

Dimineata, uneori, imi place sa imi beau cafeaua cata vreme stau la fereastra bucatariei si aud cantul pasarilor aflate in copacii din parc. Si ador gustul de zmeura, asa cum inghetata de vanilie este preferata mea. Avioanele ma incanta si la fel ca si valurile marii, ma poarta catre toate dorintele profunde pe care mi le-am inhibat vreodata. Sunt fericita atunci cand pasesc pe scara unui avion, sunt fericita atunci cand acesta se afla sus, printre nori, asa cum la fel de mult imi place sa merg cu bicicleta.

Sunt multe momente de care ne putem bucura in viata, din minte pleaca totul, iar aceasta este musai sa fie aliniata cu inima. Ochelarii de cal sunt un soi de inconvenient indiferent de domeniu, indiferent de actiune, asa cum rozul nu este purtat doar de barbati. Si pana la urma cine hotaraste o teorie a culorilor pentru preferintele fiecarui om? Unde este limita si cine pune frau viselor? Tu ce tip de inel ai ales sa porti pe inima si cui i-ai daruit-o?

Ce te face fericita atunci cand deschizi ochii dimineata?

Sursa foto: pixabay

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *