Ai folosit pana acum bateria externa unica de urgenta?

Poate luam multe lucruri de bune si nu ne mai aducem aminte vietile noastre inainte de aparitia telefonului mobil sau a internetului. Nu este o postare cu iz melancolic, in care sa ne amintim cum era sa stam lipiti de telefonul fix, pentru ca acel cineva ne-a promis ca suna la o ora anume sau de biletelele de dragoste primite pe furis in pauze sau in timpul orelor.

Este o postare in care ne vine sa zicem „wow” cand vedem cat de mult evolueaza lucrurile de pe o zi pe alta. Spre exemplu, acum ceva vreme mi s-a parut aproape incredibil ca s-a inventat incarcatorul extern / bateria externa si ca nu mai esti nevoit sa stai lipit de un incarcator aflat in priza atunci cand smartphone-ul tau ramane fara baterie.

Recent am descoperit urmatorul nivel – in caz de nevoie poti folosi o baterie externa de urgenta pentru a-ti reincarca telefonul, atat cu mufa micro USB, cat si pentru Apple. Cei de la ABC Tech au dezvoltat o baterie externa unica de urgenta, care se poate gasi la QuickMobile sau in cadrul festivalurilor renumite din toata tara. Pretul nu este unul mare, iar daca o comandati in perioada acesta vine si cu un cadou inclus (un suport universal pentru telefon cu inel).

Pentru ca e clar ca ai nevoie de baterie la telefon atunci cand te distrezi! Trebuie sa-ti faci poze, sa filmezi momentele preferate, sa faci Facebook live, sa-ti suni prietenii sa le zici ce rateaza etc, etc.

Dar asta nu e tot – dupa ce o folosesti nu trebuie sa o arunci! Daca o duci la unul dintre punctele de colectare Buy-Back primesti in loc si un cadou – o cafea, un Fidget Spinner sau o masca de fata, in functie de ce preferi.

Iata si un filmulet care ne arata cat de usor se foloseste si cat de mult reincarca, in functie de dispozitivul ales:

Am primit si eu recent doua baterii externe de unica folosinta si imi vor prinde tare bine in concediul care urmeaza! Sunt compacte, cu un design modern, usoare si nu ocupa mult loc in geanta de umar, acolo unde vor sta pana cand isi vor gasi intrebuintare.

Voi ati folosit pana acum bateriile ABC Tech?

Sursa foto si video: site-ul quickmobile.ro

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *