Despre hamsa si puterea bijuteriilor originale

Exista o serie de simboluri pe pamant, care difera in functie de tara, de traditie sau de cultura. Noi toti avem preferinte diferite si ne simtim atrasi de ceea ce ne da senzatia ca ne face speciali, atunci cand vine vorba de utilizarea bijuteriilor. Stiai ca hamsa reprezinta un simbol utilizat in fabricarea de amulete, obiecte de decor si chiar bijuterii? Mai este cunoscut sub denumirea de „Mana Fatimei” sau „Mana Fecioarei Maria”. Are forma unei palme deschise, in mijlocul careia se afla un ochi.

Nu vorbim de ochiul soacrei din povestea lui Creanga, ci de un ochi care vegheaza si in aceeasi masura protejeaza impotriva lucrurilor nedorite. Visez de cateva saptamani sa imi cumpar cercei hamsa argint. Imi plac bijuteriile originale si stiu ca pe acestia am sa ii port cu la fel de mare placere ca si pe restul bijuteriilor pe care le am.

Altfel, in cazul in care si tu esti interesata, trebuie sa cunosti faptul ca, in forma clasica, ĥamsa uneste simbolul cifrei cinci, a ochiului si pe cel al mainii. Reprezinta simboluri universale, am citit ca au putere in ceea ce priveste protectia persoanelor care le poarta. Scopul reuniunii de simboluri utilizate consta in faptul ca sporesc puterea amuletei, a bijuteriei. Traditia descopera tot mai multe simboluri pe “mana Fatimei”, imagini florale sau cu animale, cu scop nu numai estetic.

Recunostinta si iubirea pe care le porti in inima pentru anumiti oameni se poate manifesta in multe fete si feluri. Magazinul online Metaphora este la loc de cinste prin autenticitatea si calitatea produselor oferite, indiferent de tipul acestora, chiar daca alegi cercei sau bratari, lanturi sau inele si brose. Bijuteriile sunt create in serii mici, special pentru tine si pentru cei dragi. Exista si bijuterii vechi ori piese rare, de colectie, pe care le gasesti si in muzeele de pe intreg teritoriul Europei.

Iubeste si ofera cu incredere, pentru ca ceea ce porti te reprezinta si ceea ce daruiesti se intoarce inzecit!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *