Timpul e mai placut de calculat atunci cand ai ceasul potrivit la mana

Suntem presati de timp in tot ceea ce facem – ora de trezire, programul de la birou, ora la care avem o intalnire, orarul copiilor, ora de somn – inca uneori am ajuns sa ne uitam la ceas cu o oarecare teama sa nu fim in intarziere. Nu putem controla cat timp petrecem in trafic sau cat timp ne ia sa ajungem dintr-un loc in altul, insa cu siguranta putem sa facem privitul orei mult mai atragator atunci cand avem un ceas dama Esprit la mana.

Un accesoriu elegant si rafinat, ceasul de dama nu poate lipsi din accesoriile unei femei. Te va scoate din incurcatura atunci cand doresti sa-ti completezi tinuta, cand vrei sa afisezi profesionalism sau cand vrei sa porti ceva care sa-ti reflecte personalitatea.

In plus, un ceas dama original este o investitie care-si va arata inzecit valoarea in timp – nu se va demoda, va functiona impecabil mult timp si, de ce nu, poate fi o mostenirea valoroasa de lasat fiicei sau nepoatei.

Pentru ca un ceas de mana nu este doar un obiect, este un stil de viata, este o demonstratie de stil, de pasiune, este o parte din lucrurile care te definesc. Bineinteles ca pe langa aspectul estetic, nici cel functional nu este de neglijat – este mai mult decat o bijuterie, un ceas de mana isi va indeplini cu succes rolul pentru care a fost creat initial.

De aceea, vreau astazi sa va arat doua modele de ceasuri de dama Esprit care mie personal imi plac foarte mult – unul dintre ele este Ceas Dama Esprit ES108212003. Imi place design-ul minimalist, cadranul care are doar liniile principale in dreptul orelor 12, 3, 6 si 9, cureaua care duce cu gandul la o bratara, plus aura business pe care o are – ma vad cu usurinta purtandu-l la o intalnire importanta de afaceri.

Un alt model superb de ceas de mana original, tot din gama Esprit, este modelul Ceas Dama Esprit ES106262009. Modelul casual, cu
o curea aurie si trei cadrane mici pe langa cel principal, logo-ul Esprit scris finut in partea de sus a cadranului – toate aceste detalii il fac perfect de purtat la o plimbare prin parc, la o iesire cu prietenii, intr-o excursie la munte sau in orice alt loc unde cuvantul de baza este “relaxare”.

Nu sunt singurele modele care mi-au placut, sunt o multime de alte variante, pentru a reflecta personalitatea oricui, fie ca este o fire jucausa, prietenoasa, serioasa, business, romantica sau practica. Atunci cand o femeie gaseste modelul perfect de ceas de mana perfect va realiza din prima clipa – e la fel ca gasirea partenerului de viata ideal. 🙂

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *