3 secrete pentru o viata in doi mai fericita

Fie ca sunt cupluri de 25 de ani sau de 70 de ani, atunci cand ii vezi pe strada, pe o terasa – stii ca sunt un cuplu fericit, se vede pe ei, din zambete, miscari si felul cum se comporta unul cu celalalt. In ziua de azi poate fi putin mai dificil sa ai o relatie de lunga durata in care ambii parteneri sa fie fericiti, dar nu este imposibil sa ai si tu o relatie fericita.

Hai sa vedem ce fac de fapt aceste cupluri fericite si ce secrete detin ei pentru o relatie plina de pasiune chiar si dupa multi ani.

  1. Trebuie sa realizezi ca pasiunea si flacara de la inceput nu rezista in timp daca nu este intretinuta. Este asemenea unui foc si flacarilor care ard incontinuu – incetul cu incetul se mai stinge si mocneste, iar apoi trebuie sa pui iar lemne sa il reaprinzi. Ei bine, asa este si cu pasiunea in cuplu, aceasta trebuie alimentata tot timpul cu ceva. Unul dintre secrete, poate cel mai important, este viata sexuala a unui cuplu, care trebuie sa fie constanta si tot timpul sa se incerce lucruri noi: pozitii noi, locuri noi, inclusiv jucarii sexuale pentru ambii parteneri: vibratoare, dildo-uri Lelo care vor condimenta viata sexuala intr-un cuplu etc.
  1. Un alt secret pe care cuplurile fericite il detin este activitatea. Este foarte important sa aveti activitati impreuna care sa va aduca amandurora bucurie. Fie ca alegeti sa mergeti la cinema, sa faceti plimbari lungi, sa gatiti impreuna, toate aceste lucruri va vor apropia mai mult si veti fi mai deschisi unul cu celalalt.
  1. Un alt lucru extrem de important este comunicarea. Este cruciala intr-o relatie, fie ca ai avut o zi proasta sau o zi buna, este bine sa impartasesti trairile tale cu partenerul tau de viata. La fel de important este sa lasi lucrurile negative sau stresul de la serviciu in afara relatiei tale. Cand ajungi acasa bucura-te de clipele petrecute impreuna in cuplu si incearca sa nu te gandesti la problemele tale de la serviciu.

Acum ca stii ce fac majoritatea cuplurilor fericite, poti sa pui si tu in aplicare, si nu uita: cheia este sinceritatea, comunicarea si intimitatea pentru o relatie fericita.

Postari similare

2 Replies to “3 secrete pentru o viata in doi mai fericita”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 7 =