Secretul unei priviri placute – sprancenele corect conturate

Stiai ca sprancenele pot schimba modul in care arata intreaga ta fata? Ei bine, daca am sta si am analiza modul in care cele mai multe fete le ingrijesc, am putea spune ca nu. Cateva produse de makeup, un gel de sprancene, un creion de sprancene, o pensula in trusa noastra de machiaj si cateva trucuri te pot ajuta sa obtii sprancene frumoase si corect conturate.

Intretinerea, ingrijirea si conturarea sprancenelor este un pas care trebuie respectat si facut corect, iar la final putem spune ca merita. De ce? Atunci cand sprancenele tale arata fantastic poti opta pentru un machiaj simplu, deoarece felul in care arata sprancenele are un impact puternic asupra fizionomiei tale.

Pentru sprancene frumoase si o fizionomie placuta nu sari peste programarile de la salon. Forma sprancenelor este foarte importanta, iar un profesionist va sti ce forma ti se potriveste mai bine. Odata ce ai obtinut forma corecta este timpul ca zi de zi sa te preocupi ca acestea sa arate bine pentru un aspect al fetei mai placut.

Iata care sunt pasii pentru definirea lor in machiajul de zi cu zi:

Incepe cu pieptanarea lor in directia cresterii firelor de par. Foloseste o perie speciala pentru sprancene. Apoi, cu un creion special pentru sprancene, traseaza conturul lor. Urmatorul pas este sa umpli spatiul dintre linii, pornind din interior si continuand spre coada sprancenei. Apoi, aplica fard de spranceana (incearca sa le combini) pentru un aspect mai placut, iar la final aplica un gel pentru sprancene pentru a fixa mai bine machiajul. Pentru un contur perfect, aplica corector pe langa spranceana pentru a obtine un aspect final mai frumos.

Machiajul corect al sprancenelor este un pas extrem de important in machiajul de zi cu zi. Este important sa alegem culoarea potrivita a creionului si fardului de sprancene, pentru a realiza un echilibru perfect intre nuanta tenului, a parului si a sprancenelor.

De multe ori s-a intamplat sa vedem fete cu o forma total nepotrivita a sprancenelor. Chiar daca acestea au fost conturate corespunzator, culoarea ar putea fi una nepotrivita. Fetele cu un ten deschis si parul blond ar trebui sa se fereasca de o culoare prea inchisa. Contrastul prea mare va crea un aspect total neplacut. Apoi, in functie de forma fetei, ar trebui sa avem grija de grosimea lor. Nu ar trebuie sa fie nici prea groase, dar nici prea subtiri.

Desi nu realizam, sprancenele noastre au un impact major asupra fizionomiei noastre, iar aranjarea lor nu ar trebuie facuta superficial. Echilibrul perfect va rezulta intr-o armonie si o privire placuta a fiecaruia dintre noi.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *