Cum poti avea o relatie plina de pasiune si extaz

In timp ce multi oameni sunt confortabili cu ideea de a folosi jucarii sexuale pentru masturbare, nu toti au experimentat senzatiile noi pe care le aduc jucariile sexuale in cuplu. Mai degraba decat sa inlocuiasca un partener, jucariile sexuale cum ar fi vibratoarele pot servi ca o modalitate de a va aduce mai aproape in momentele intime.

Locuri noi. Explorati-va reciproc ca si cum ar fi pentru prima data si incercati des o noua locatie, nu doar banalul dormitor. Ar putea fi un nou oras, o noua tara, orice locatie care este noua pentru ambii parteneri este bine venita.

Inspiratie si pasiuni. Pentru ca o relatie sa mearga ca pe roate si sa fie plina de pasiune in dormitor, mai intai trebuie sa aveti pasiuni comune si sa va inspirati din ele. Orice ati alege sa faceti impreuna ca si cuplu este perfect, atata timp cat exista comunicare, intelegere si impartiti aceleasi pasiuni.

Noutati. Orice cuplu ajunge la un moment dat in momente de impas si monotonie. Cheia este sa stii cum sa iesi din ele. Pentru asta este nevoie constant sa incercati lucruri noi. Restaurante, locuri noi si cel mai important in dormitor. Incearca tot timpul sa aduci ceva nou in dormitor, o lenjerie noua, luamanari, sau orice accesorii. Cum spuneam la inceput, chiar si jucariile sexuale ajuta in acest sens. Multi oameni cred ca jucariile sexuale sunt pentru oameni singuri, ceea ce este gresit. Acestea pot fi folosite si in cuplu deoarece este si mai distractiv. Asta cu siguranta va va duce in extaz si pe culmile placerii. Totul este mult mai distractiv si mai placut cand imparti si cu partenerul.

Chiar daca toate acestea nu se potrivesc perfect in relatia ta, exista un fir comun pentru aceste obiective: comunicarea, explorarea si cel mai important – trebuie sa continui sa plasezi o mare valoare pe intimitatea emotionala si fizica impartasita.

Nevoia oamenilor de un sex rapid si nebun in orice moment al zilei nu poate dura la nesfarsit, asta de regula e doar in primele luni de relatie, dar asta nu inseamna ca distractia e gata. Aveti inca o multime de lucruri noi pe care trebuie sa le explorati impreuna!

Postari similare

One Reply to “Cum poti avea o relatie plina de pasiune si extaz”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + two =