Cum iti poti promova afacerea si infrumuseta masina in acelasi timp? Intreaba-i pe cei de la RoyalPrint!

Desi prima masina a aparut undeva in secolul al XIX-lea si avea o forma departe de cea pe care o stim si indragim astazi, autoturismele au evoluat fenomenal in ultimele decenii si au ajuns sa ne fie atat de necesare incat nu ne mai putem imagina viata fara ele.

Astazi putem sa modernizam interiorul masinii dupa cum ne place – putem sa inlocuim sau tapitam bancheta si scaunele, putem schimba frecvent covorasele auto, putem chiar sa inlocuim volanul daca asta ne dorim. Din fericire, exista solutii si pentru exteriorul masinii, prin servicii de foliere si colantare precum cele oferite de RoyalPrint.

Am fost intr-o vacanta in Iasi acum cativa ani buni si orasul mi-a placut tare mult – de la plimbarea prin Copou sau vizita la Gradina Botanica, pana la numeroasele biserici si manastiri – mi-a ramas in amintire drept un loc pe care l-as revedea cu drag oricand. Atunci cand am vazut acest serviciu de folieri masini Iasi mi-am amintit de frumosul oras si mi-am zis ca este o ocazie buna sa descopar ce fel de avantaje poate aduce folosirea unui astfel de procedeu si ce presupune mai exact.

Ce inseamna folierea? Inseamna acoperirea integrala a autovehiculului cu autocolant de foarte buna calitate, ceea ce ajuta si la protejarea masinii – vopseaua este mai protejata si rugina apare mult mai greu, autocolantul este usor de inlocuit, plus ca se face la un cost mai mic decat cel al vopsirii integrale a masinii. Se pot colanta nu numai masini mici, ci si dubite, tiruri sau camioane, intr-o gama variata de culori si texturi.

Daca aveti o mica afacere puteti apela la colantari prin folieri caroserii auto Iasi pentru a aplica diferite stickere – logo, adresa site-ului, numarul de telefon, sloganul vostru sau chiar o fotografie reprezentativa, la fel ca in imaginea de mai jos.

Stickerele respective sunt taiate la forma si sunt aplicate direct pe masina, simplu si rapid, cu un rezultat impecabil de catre o echipa de profesionisti. Sunt o metoda foarte buna de promovare, iar avantajul este ca se pot desface usor si fara urme in cazul in care este nevoie sa fie inlocuite – spre exemplu, daca va schimbati numarul de telefon.

La fel ca si in cazul folierii, colantarea ajuta la protejarea vopselei, are un design placut si un pret mai mic decat in cazul vopsirii. Un alt avantaj este faptul ca acopera perfect urmele de zgarieturi sau locurile in care a sarit vopseaua (in cazul in care ati avut un mic accident in trafic).

Sursa foto: site-ul RoyalPrint.ro

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *