Adevaratele beneficii ale implantului dentar

Un aspect foarte important pentru fizionomia oricarui om este o dantura sanatoasa si frumoasa. Nu toti suntem inzestrati cu o dantura perfecta, dar pentru asta exista o solutie simpla – posibilitatea de a merge la clinica de Implantologie din Brasov, pentru a avea dantura mult visata.

Mai jos vei descoperi unele din multiplele beneficii pe care le are un implant dentar si cum trebuie sa iti ingrijesti corect noua dantura.

Implanturile dentare – cel mai bun lucru pentru dinti sanatosi si naturali. Puternic si stabil, un implant dentar reface un dinte pierdut, astfel incat se simte, se potriveste si functioneaza ca un dinte natural. Alte optiuni pot duce la deteriorarea oaselor, si pot interfera cu mancarea, cu vorbitul si cu alte activitati ale vietii de zi cu zi.

Construit sa reziste. Implanturile dentare sunt o solutie pe termen lung. Implantul poate necesita ajustari periodice, insa poate dura o viata intreaga atunci cand este plasat in mod corespunzator si ingrijit in timp.

Iti poti pastra forma fetei. Implanturile dentare iti permit sa-ti menti forma naturala a fetei si a zambetului tau. Adaptarea la alte tipuri de  proteze dentare poate insemna probleme de pronuntie a cuvintelor, dar la implanturile dentare aceste probleme nu exista, functioneaza precum dintii naturali.

Mananca alimentele preferate! Bucura-te de alimentele preferate in continuare, fara ezitare. Spre deosebire de protezele detasabile, care se pot simti inconfortabil, cu implanturile dentare poti experimenta gustul alimentelor pe care le mananci fara probleme.

A avea grija de implanturile dentare este acelasi lucru ca si pentru ingrijirea dintilor naturali. Trebuie doar sa ii perii regulat si sa folosesti ata dentara si bineinteles sa nu uiti de vizitele regulate la medicul dentist. Odata ce ai ales implanturile dentare este usor, pur si simplu trebuie sa tratezi tot in continuare ca si cum ar fi dintii tai naturali.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *