Top 15 curiozitati despre Tom Ellis, protagonistul seriei “Lucifer”

In ultimul an majoritatea dintre noi si-a schimbat radical modul de a-si petrece timpul liber, iar platforma Netflix pare a fi una dintre cele mai populare resurse in acest sens. Eu, una, am facut cateva nopti albe in fata ecranului pentru a urmari serialele sau filmele ce m-au captivat, iar “Lucifer” nu a facut exceptie de la aceasta noua adictie. 🙂

Desi prietenele mi-au recomandat inca de anul trecut seria “Lucifer”, sincera sa fiu nu eram tentata sa urmaresc povestea Diavolului pe Pamant; intamplator, am ramas alaturi de sora mea sa vad un episod, apoi de aici pana la dependenta fata de productia Netflix nu a mai fost decat un pas. 

O poveste simplista, cu note de ironie si umor, cazuri politiste predictibile si note de psihologie bazica, “Lucifer” este genul de serie tv care nu solicita prea mult intelectul; fascinatia insa vine din cu totul si cu totul alta parte – povestea de iubire dintre Chloe si Lucifer, dar si carisma de necontestat a actorului Tom Ellis, cel ce interpreteaza personajul Lucifer Morningstar.

Tom Ellis il intruchipeaza in serial pe Lucifer Morningstar, insusi Diavolul, intr-o maniera unica de a portretiza Raul suprem. In serial, Lucifer este sincer despre rolul sau de personaj negativ si spune tuturor ca el este Satana, insa absolut nimeni nu pare sa il ia in serios.

Folosindu-si talentele supranaturale si sarmul inascut, Lucifer lucreaza in cadrul LAPD ca si consultant, iar in paralel este si proprietarul unui celebru club de noapte din orasul Los Angeles. Deci, un serial usor si amuzant, emotionant pe alocuri, “Lucifer” isi datoreaza mare parte a succesului lui Tom Ellis.

Nu stiam absolut nimic despre Ellis inainte de a urmari serialul “Lucifer”, dar curiozitatea m-a impins sa fac cateva cautari pe internet si am aflat o multime de chestii interesante despre galezul (da, da, asa se explica accentul sau sexy) chipes ce a frant inimile a milioane de fane din intreaga lume.

Iata 15 curiozitati din viata personala care ne ajuta sa ne facem o imagine de ansamblu asupra acestui remarcabil actor, in varsta de 42 de ani: 

  • Are o sora geamana

Ce este interesant este faptul ca Ellis are o sora geamana (oh, ce fain ar fi fost sa aiba totusi un frate geaman, eventual celibatar 😀 ) ; de fapt, britanicul a crescut intr-o casa plina de femei, fiind singurul frate printre trei surori. Fiind deci inconjurat intreaga viata de sexul frumos nu este de mirare ca se simte in largul lui alaturi de femei, dupa cum a declarat el insusi.

  • Este un romantic incurabil

Nu doar ca Ellis se simte in largul sau printre femei, dar este un tip foarte sensibil; cine si-ar fi imaginat ca un tip asa sobru si frumos , genul de «bad boy» sa fie si romantic deopotriva? Dovada pare sa stea faptul ca a cerut-o de sotie pe Tamzin Outhwaite (colega sa de filmari din «EastEnders») la numai 6 luni de la prima intalnire, iar momentul a fost marcat chiar si de un foc de artificii.

In momentul de fata, Ellis este recasatorit cu frumoasa Meaghan Oppenheimer, care posteaza destul de des pe contul ei de instagram fotografii cu actorul ce ii face diverse surprize, ii aduce flori sau ii face chiar in direct declaratii de dragoste.

  • Are talent muzical

Am vazut cu totii in serialul « Lucifer » ca Tom Ellis este un muzician talentat, iar asta pare sa se datoreze faptului ca inainte sa imbratiseze actoria a cantat instrumental in corul City of Sheffield Youth Orchestra.

Daca in « Miranda » si « Lucifer » am fost martori la talentul sau vocal, nu trebuie uitat nici faptul ca Ellis se descurca de minune sa cante si la diverse instrumente muzicale (corn francez, trompeta, pian).

  • Si-a facut propriul playlist pentru serial

Ellis adora sa cante si, adevarul este ca, asta se vede si in serialul «Lucifer»; mai mult decat atat, pentru filmari actorul s-a ocupat singur de playlistul ce l-a interpretat in celebra serie Netflix.

  • Este la a doua casatorie

Sarmantul actor a fost casatorit intre 2006-2014 cu o colega actrita, Tamzin Outhwaite (alaturi de care are doua fiice), iar in 2019 si-a dus la altar cea de-a doua sotie, scenarista Meaghan Oppenheimer.

  • Este tatal a trei fete

Tom Ellis are doua fiice in primul mariaj cu actrita Tamzin Outhwaite, Florence Elsie (12) si Marnie Mae (8), dar si o fiica adolescenta, Nora, in varsta de 16 ani, rezultatata dintr-o relatie anterioara.

  • Adora sa joace golf

Tom Ellis este un jucator pasionat de golf si ori de cate ori poate isi face timp pentru o partida la Hertfordshire sau Sandy Lodge Club.

  • Este un tip foarte inalt

Stiati ca simpaticul actor are 1,91m ? Este un barbat foarte inalt, dar de ce sa nu recunoastem, statura impunatoare si patratelele de pe abdomen tin fanele captivate in fata ecranului. 🙂

  • Este activ pe retelele de socializare

Tom Ellis este una dintre acele celebritati destul de prezente pe conturile de social media, iar asta i-a adus mai bine de un million de urmaritori pe Instagram si cateva sute de mii pe Twitter. 

  • A probat masti populare romanesti

In urma unei provocari lansate de mesterul popular Paul Buta, Tom Ellis si colegii acestuia din serialul «Lucifer» au probat cateva masti traditionale romanesti ce infatiseaza Diavolul. 

https://www.facebook.com/watch/?v=2201303373317837

  • Este prieten bun cu James McAvoy

Tom Ellis este foarte apropiat de actorul James McAvoy, cel care i-a fost coleg cu anii in urma la scoala de actorie.

  • Rolul din « Lucifer » i-a adus venituri frumoase actorului

Potrivit unor informatii din 2018 legate de situatia sa financiara, Ellis avea o avere estimata la circa 5 milioane de dolari, insa valoarea acesteia pare sa fi crescut substantial odata cu succesul si popularitatea din seria «Lucifer».

  • A fost atras de serialul « Lucifer » datorita scenariului

Actorul a declarat ca dupa primele citite din serial a stiut ca rolul trebuie sa fie al sau cu orice pret; scenariul l-ar fi cucerit pe Ellis datorita perspectivei unice pe care o ofera unui personaj atat de controversat cum este Diavolul.

  • S-a nascut in Tara Galilor, Marea Britanie

Tom John Ellis, pe numele sau complet s-a nascut pe data de 17.11.1978 in Cardiff, Tara Galilor, Marea Britanie.

  • Primul mariaj s-a incheiat din cauza infidelitatii actorului 

Odata cu faima par sa vina si problemele si acesta a fost si cazul lui Ellis, care in 2014 s-a despartit de partenera sa de viata de la acel moment, actrita Tamzin Outhwaite (care era cu 8 ani mai in varsta decat el). Cauza ? Infidelitatile lui Tom Ellis in timp ce se afla in SUA la filmari.

In loc de concluzie, as putea spune ca industria televiziunii este pe maini bune cu actori de talia lui Tom Ellis, iar rolul sau in care l-a intruchipat pe Lucifer Morningstar i-a adus o binemeritata expunere internationala. 

Intelegand ca Ellis este un tip atat de interesant si multi-talentat, respectat de colegii de breasla, dar si o persoana cu defecte (ca noi toti, de altfel), ajuta publicul sa se apropie si sa se raporteze cu usurinta fata de aceasta vedeta. 

Cred ca Ellis este la fel de interesant in viata privata cat si cea de pe micile ecrane, voi ce parere aveti ?

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Sursa foto: https://www.whats-on-netflix.com

Postari similare

One Reply to “Top 15 curiozitati despre Tom Ellis, protagonistul seriei “Lucifer””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *