New year, new shoes – e timpul pentru Reverse

Niciodata nu poti avea prea multi pantofi, mai ales cand cei de la Reverse vin cu cate o promotie careia nu-i poti rezista, la fel ca cea pe care o au acum pe site – Winter Sales. Si inainte de a va arata ce mi-am comandat eu in ultima perioada, ca sa nu uit, am pentru voi un cod de reducere de 10% la orice comanda de pe site, valabil pana pe 15 februarie. Codul este REVERSE10 .

Ghete dama Piele Naturala Intoarsa Bordo Sara2 X1008

Pentru ca bebe Mihai deja sta in picioare si a facut primii pasi, presimt ca de-acum incolo o sa am foarte mult de alergat dupa el, atat prin casa, cat si afara. De aceea, aceasta pereche de ghete de dama din piele naturala m-a atras din prima.

Am vrut altceva fata de clasicul negru (nu ma intelegeti gresit, imi plac incaltarile simple, negre, clasice, am destule perechi), dar nuanta aceasta mi-a placut si nu aveam nimic de genul acesta.

Nuanta bordo merge si cu blugi, si cu pantaloni simpli de diverse culori, asa ca sunt versatile. Nu stiti cat de comode mi s-au parut! Sunt si imblanite, deci tin si de cald! Abia astept sa le iau la o plimbare mai serioasa! 🙂

Simt ca poza nu e chiar cea mai buna, ele sunt mult mai dragute (si pufoase) in realitate! 🙂


Sneakersi Textil, Piele Ecologica Galbeni Dora1 X1672

Galbeni, veseli, comozi – ce pot spune mai mult? Aceasta pereche de sneakersi am comandat-o pentru sora mea, dar i-am probat si eu, din curiozitate, si mi-au placut tare mult.

Finisajele sunt bine realizate, piciorul sta foarte bine, talpa este putin mai inalta, si merg la perfectie cu blugi de tot felul.

Alina este o impatimita a tenesilor si a sneakersilor de tot felul, asa ca aceasta pereche vine la fix in completarea colectiei ei!

M-am distrat cu bebe Mihai la desfacerea coletului, pentru ca era foarte fascinat sa vada ce este in fiecare cutie. Cred ca o sa semene cu mine la capitolul acesta, pentru ca mie imi plac tare mult cadourile si de-abia astept sa desfac cutiile, chiar si atunci cand imi comand eu cate ceva si stiu deja ce este in cutie! 🙂


Sandale fara toc din piele ecologica

Iarna sa-ti faci caruta, iar vara sanie – cam asa sunt si eu cu aceasta pereche de sandale, pe care mi-am comandat-o inca de acum.

Insa nu m-am putut abtine, mi se par irezistibile! Sunt tare frumusele, practice, comode, imi place si culoarea, si impletitura, si vin tare frumos pe picior.

Abia astept sa vina vremea calduroasa sa le pot purta pe afara! Pana atunci le admir in casa. 😀


Mie imi plac toate trei perechile si nu ma pot hotari care este favorita mea! Voua care va place cel mai mult?

Nu uitati de codul de reducere REVERSE10, care o sa va aduca o reducere suplimentara de 10% la orice comanda de pe site pana pe 15 februarie.

Shopping placut!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *