Tu cand ti-ai cumparat ultimele incaltari?

Nu stiu cate perechi de incaltari am. Serios. Cand eram copil, era destul de usor sa tin socoteala, pentru ca nu aveam prea multe. Piciorul imi crestea de la un sezon la altul, asa ca aveam incaltaminte doar pentru sezonul respectiv.

Si in liceu, cand deja am ajuns la numarul 38 la incaltaminte si am ramas la el, lucrurile nu au stat neaparat mai bine. Aveam poate doua-trei pereche de incaltari sport, probabil o pereche pe pantofi de ocazie, niste sandale si incaltari de iarna. Pe acestea le purtam pana se uzau, iar in toamna sau iarna urmatoare aveam nevoie de altele.

Nici in facultate lucrurile nu au fost cu mult diferite, desi aici am descoperit o mult mai mare varietate de produse. Cred ca in ultimii ani, de cand sunt la casa mea, capitolul incaltaminte este unul mai bogat. Usor-usor am ajuns sa am mai multe perechi de adidasi si incaltari sport, balerini pentru vara, mai multe perechi de pantofi de ocazie, sandale, botine, cizme si evident prea putin loc pentru ele. Cateva sunt perechi scumpe, de o calitate mai buna, insa am si destul de multe perechi de incaltari la preturi accesibile.

Pentru ca adult fiind mi-am dat seama de un lucru pe care nu-l stiam atunci cand eram copil – daca nu porti aceeasi pereche de incaltari in fiecare zi si ai cel putin doua-trei pe care sa le rotesti – atunci cumulat acestea vor tine mult mai mult decat ar tine separat. Poate voua vi se pare logic – dar mie mi s-a parut un lucru important atunci cand l-am descoperit. 😀

Nu pot sa zic ca sunt fidela unui anumit brand, unui anumit tip de produs, ca astept doar oferte sau ca ma arunc la cele mai scumpe produse – totul e un mix & match, astfel incat rezultatul final sa fie o diversitate de produse, pentru a avea incaltamintea potrivita pentru mers la serviciu, pentru mers la evenimente, pentru iesiri relaxante in parc sau la prieteni, precum si pentru confortul de acasa.

In aceasta perioada am facut o comanda pe site-ul Modlet, asa cum v-am povestit recent pe Instagram. A fost pentru prima data cand am comandat de la ei, dar procesul a fost foarte simplu si rapid – am pus produsele dorite in cos, am introdus datele (ca la orice comanda online, nimic dificil), iar produsele au sosit acasa prin curier in doua zile. 🙂

Ca si idee, cei de la Modlet au o multime de produse, atat pentru femei, cat si pentru barbati, incaltaminte din piele (la preturi nu foarte mari), cat si o multume de oferte (gasiti incaltari cu mai putin de 20 de lei perechea!).

Botezul lui bebe Mihai se apropia cu pasi repezi (a avut loc pe 31 octombrie) si voiam o pereche de incaltaminte draguta pentru aceasta ocazie, asa ca mi-am ales o pereche de botine Evenio gri cu toc gros. M-am simtit foarte bine cu ele vreo ora – o ora si jumatate, insa dupa aceea am inceput sa ma resimt – se vede ca nu sunt obisnuita sa port tocuri. 🙂 Insa mi-au placut maxim, sunt versatile, foarte placute ca si material si cu siguranta le voi purta si cu alte ocazii speciale.

Pentru ca sunt destul de friguroasa – mi-am ales si o pereche de papuci de casa foarte dragalasi – cred ca la papucii de casa si la pijamale ramanem mereu copii in alegeri, indiferent ce varsta am avea. 😀

Sunt foarte moi si confortabili, imi plac culorile si modelul si mi se par foarte potrivite acum ca a venit frigul. 🙂

Sora mea isi alesese o pereche de tenesi albastri, foarte faini, insa din pacate ii vin putin cam mici (ea poarta numarul 39, iar acestia desi sunt 39, o strang putin), asa ca mi-au ramas tot mie. 😀

Si iata cum mi-am imbogatit colectia de incaltari cu trei perechi noi cu doar 200 de lei (da, atat au costat cele trei perechi la un loc!) – ce bine ca tocmai am dat comanda de un dulap special pentru incaltaminte (pentru ca bebe Mihai a inceput sa micsune prin toata casa si nu vreau sa inceapa sa ne roada incaltarile lasate langa usa 🙂 ).

Voi v-ati uitat pe site? Va tenteaza ceva? 🙂

Nu uitati ca puteti beneficia de o reducere suplimentara de 10% la orice comanda, prin folosirea codului cityfemme10!

Pentru mai multe articole din categoria fashion va recomand sa accesati categoria In pas cu moda CityFemme.

Sursa foto: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *