Seboradin FitoCell – forța celulelor stem vegetale în lupta împotriva căderii părului

Un păr frumos și sănătos, care să atragă privirile celor din jur? Se poate, dacă odată cu schimbarea anotimpului, transformi atenția oferită podoabei capilare într-un ritual specific nevoilor tale! Produsele Seboradin au o cantitate ridicată și variată de ingrediente active, care tratează cele mai comune probleme dezvoltate de scalp și păr. În plus, acestea protejează structura firului de efectele nocive ale poluării din mediul înconjurător și ajută la regenerarea lui. 

PhytoCellTec Malus Domestica – Celule stem vegetale pentru regenerarea firului de la rădăcină până la vârfuri

Produsele din gama FitoCell acționează ca un tratament stimulator împotriva căderii premature a părului. Acestea conțin extract din celule stem vegetale PhytoCellTec Malus Domestica (provenite din măr elvețian), care stimulează creșterea firului și totodată, întârzie procesul de îmbâtrânire. Extractul de cicoare energizează scalpul, părul și protejează împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi. Mai mult, datorită conținutului mare de zinc, substanța din alge roșii conferă forță structurii firului și previne ruperea. În timp ce, uleiul de nuci braziliene reprezintă o sursă excelentă de vitamine și creează o barieră de protecție cu acțiune reparatorie și de reconstrucție.

Gama FitoCell are trei produse dedicate – șampon, mască și serum tratament – ce impulsionează creșterea și ajută la refacerea fibrei capilare. Astfel, părul devine mai puternic și strălucitor, rezistent la deteriorare, ușor de pieptănat, iar procesul de cădere este diminuat – cu rezultate vizibile la peste 86% din persoanele testate.

Venirea toamnei aduce o serie de schimbări vizibile la nivelul părului, așadar acordă timp îngrijirii și transformă procedurile specifice într-o rutină dedicată frumuseții tale. Nu uita că toate elementele funcționează complementar, ca un mecanism integrat, în care fiecare componentă are rolul său bine definit.

Important! Toate produsele Seboradin sunt testate dermatologic, iar eficiența produselor-tratament este demonstrată cu ajutorul studiilor independente. În plus, sistemul GMP – Good Manufacturing Practice – asigură aceleași standarde ridicate pentru toate produsele care pleacă din laboratorul din Polonia în întreaga lume.

*** Despre Seboradin

Seboradin este un brand al Inter Fragrances și este și astăzi o afacere de familie, fiind condusă  de Edyta și Filip Pawluśkiewicz, nepotul lui Ignacy Zenon Soszyński – fondatorul companiei poloneze. Misiunea Inter Fragrances rămâne și astăzi crearea de cosmetice inspirate de natură, care mențin sănătatea și frumusețea, cu sprijinul tehnologiei. 

Produsele Seboradin se găsesc în rețelele farmaceutice selectate din România, online dar și la raft. În România, brandul de produse-tratament pentru păr și scalp este distribuit de Novoline Pharm, o companie de import și distribuție de produse farmaceutice cu sediul în Constanța, cu capital 100% românesc.

Mai multe detalii despre produsele Seboradin pe seboradin.ro sau pe Facebook/SeboradinRomania și Instagram @seboradinro.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *