Sfaturi de top pentru o piele frumoasa si sanatoasa

Poluarea excesiva, alimentele modificate genetic si razele ultaviolete sunt doar cativa dintre factorii care iti pot agresa tenul si pielea in general. In aceste conditii, trebuie sa cauti si sa folosesti produse naturale care sa diminueze efectele nocive asupra sanatatii si care sa faca ca pielea ta sa fie sanatoasa si stralucitoare timp indelungat.

De aceea, astazi venim catre tine cu cateva sfaturi care te vor ajuta ca tenul tau sa arate fermecator. 🙂

1. Hidrateaza-te in mod corespunzator

Bea zilnic 8-10 pahare de apa plata; acest lucru te va ajuta sa elimini toate toxinele din organism, iar pielea se va mentine tanara si frumoasa.

2. Fa dusuri cu apa rece

In aceasta perioada poti profita de temperaturile ridicate pentru a face cat mai multe dusuri cu apa rece. Apa rece pastreaza aspectul tanar al pielii si actioneaza ca un toner.

3. Consuma cat mai multe fructe proaspete

Toata lumea stie cat de bune sunt fructele pentru sanatate in general, dar fac minuni si pentru piele! Consumul de fructe si fresh-uri imbunateste aspectul pielii si ii confera o stralucire aparte.

4. Consuma zilnic legume verzi

Legumele verzi mentin supletea pielii si reprezinta un atu al frumusetii, in general. Asa ca la pranz sau la cina nu uita sa adaugi o portie de legume in farfurie! 🙂

5. Foloseste tratamente naturiste

Aplica tratamente homemade pentru ingrijirea pielii si renunta la produsele din comert (elementele chimice sunt extrem de daunatoare pentru piele). Exista o multime de creme si masti care se pot face din ingrediente precum miere, zahar, lapte, oua sau alte ingrediente pe care le aveti prin casa.

Care sunt secretele tale pentru o piele fina si stralucitoare? Asteptam sfaturile tale pentru a le adauga la lista noastra! 🙂

Pentru alte articole din aceasta categorie puteti vizita sectiunea noastra Ingrijire CityFemme.

Sursa foto: pixabay.com Autor articol: Alina

Postari similare

2 Replies to “Sfaturi de top pentru o piele frumoasa si sanatoasa”

  1. Sfaturile tale sunt foarte bune, multe dintre ele le folosesc si eu, exceptand dusul rece pentru ca daca procedez asa racesc clar. Multumesc pentru sfaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *