Dezinfectantul cu tripla actiune

Pons Ro Prodcom, producatorul si distribuitorul marcii ASEVI pe piata romaneasca, anunta avizarea biocidului GERPOSTAR PLUS ASEVI DEZINFECTANT MULTISUPRAFETE 750ml de catre  Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”.

Dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus – cu actiune bactericida si fungicida – a primit aviz favorabil saptamana trecuta de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”, prin Laboratorul Control Calitate care, conform Ordonantei Militare 4 din 29 Martie 2020, pe durata starii de urgenta efectueaza teste de determinare a activitatii bactericide, fungicide, levuricide si virucide pentru substante biocide.

Formula contine saruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respecta cele mai stricte cerinte de mediu pentru Ecotoxicitate si combina o mare putere de curatare cu maxima eficienta bactericida si fungicida, eliminand 99.9% din germeni, bacterii si ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis).

Solutia se pulverizeaza pe orice tip de suprafata: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de dus, interior/exterior electrocasnice, jucarii bebelusi, accesorii animale de companie, cosuri si pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli. Nu pateaza tesaturile, nu afecteaza suprafetele delicate (marmura, inox, lemn) si nu necesita clatire.

Datorita formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua sa dezinfecteze suprafata si dupa aplicare, actionand constant timp de 2 ore si impiedicand inmultirea agentilor patogeni. Formula dezinfectantului Gerpostar Plus indeplineste cele mai inalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptata noii legislatii privind produsele biocide si garantand decontaminarea. 

Monica Gradinaru, Directorul Adjunct al companiei, face urmatoarele precizari: „Majoritatea dezinfectantilor din piata au actiune strict bactericida si sunt pe baza de clor sau alcool, substante care se evapora rapid, deci au actiune reziduala minima, cu efect pe termen scurt. Suntem mandri ca, dupa aproape un an de investigatii, probe si analize in dezvoltarea acestui produs, avem oportunitatea sa oferim clientilor nostri un dezinfectant bactericid si fungicid de inalta calitate, cu o mare putere de curatare si parfum placut.

Gerpostar Plus 750 ml pulv este destinat publicului larg si va fi distribuit in egala masura catre canalul modern (Kaufland, Mega Image, Cora, Metro) si cel traditional, prin partenerii nostri. Cererile pentru acest produs sunt foarte mari, evident datorita crizei medicale in care ne aflam, insa ne asiguram clientii ca vom onora toate comenzile, activitatea in firma desfasurandu-se la foc continuu.

Si pentru ca avem cereri si din partea clientilor industriali (varii institutii de stat sau private, firme de curatenie etc), inclusiv din partea colaboratorilor nostri (transportatori, producatori de ambalaje sau materii prime), vom intregi gama dezinfectantilor si a solutiilor igienizante, disponibile deja in gama profesionala (Bardival 96, Gelpons Bac, Desinclor, Ponslim XE) cu Gerpostar Plus 5L, respectiv 1L.

Datorita ritmului sustinut din primul trimestru – in prezent avem o crestere de 40% fata de aceeasi perioada 2019 -, estimam noi angajari si ne bucuram ca putem contribui la siguranta si sanatatea familiei prin produsele marca ASEVI si PONS PRO.”

Pons Ro Prodcom, compania care produce de peste 25 ani intreaga gama ASEVI pentru piata locala, a fost clasata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei pe locul 1 in Topul National al Firmelor 2019 Intreprinderi Mici la categoria „Fabricarea sapunurilor, detergentilor si a produselor de intretinere”. 

Portofoliul companiei include produse pentru uz casnic si profesional – solutii pentru curatat suprafetele, dezinfectanti, detergenti si  balsamuri de rufe, odorizante – si se pregateste sa inaugureze anul viitor o noua si ultraperformanta hala de productie si depozitare.

Pentru alte comunicate de presa puteti urmari sectiunea Comunicate de presa CityFemme.

Sursa foto & informatii: agentia More than Pub

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *