Andreea Marin și Melania Medeleanu au participat la a doua ediție a Comunității FashionUP!

Joi, 20 februarie 2020, la Salonul Geta Voinea Agora s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP!, în cadrul căruia fiecare participant a avut parte de o experiență de neuitat, grație tuturor partenerilor implicați în acest proiect. 

La ediția a doua a evenimentului Comunitatea FashionUP! ne-am bucurat de prezența Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, alături de bloggeri și de angajații FashionUP.

Scopul acestui eveniment este acela de a menține și de a celebra frumusețea, sub toate formele ei, de a oferi o stare de bine tuturor participanților, pentru că ‘’un om fericit va face lumea mai frumoasă‘’.

Participanții au fost răsfățați cu servicii: de hair styling realizat de Geta Voinea și echipa ei de specialiști cu produse Monacelli Perggia, de make-up profesional asigurat de Alina Brăilescu și de Marionnaud, de manichiură și tratamente regeneratoare pentru unghii cu produse TRIND Cosmetics.

A urmat ședința foto profesională în cadrul căreia fiecare participant și-a etalat stilul personal și a prezentat o ținută alcătuită cu produse vestimentare de pe https://www.fashionup.ro.

Nu a lipsit răsfățul papilelor gustative cu delicioasele prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu și de băuturi de la Rosmary Water și Vitamina Aqua. 

 “Cred cu tărie în acest proiect despre toate tipurile de frumusete și îi încurajăm pe cei care rezonează cu el (bloggeri, parteneri, clienti FashionUP) să ni se alăture”, a declarat Mira Anghelescu, COO FashionUP.

Ne-a onorat și bucurat nespus prezența la eveniment a Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, prin prisma acțiunilor nobile pe care le desfășoară amândouă, în folosul semenilor lor.

Andreea Marin este Ambasador Național pentru UNICEF în România și susține diverse cauze sociale, iar Melania Medeleanu a creat un adevărat fenomen al bunătății prin MagiCAMP (unde copiii bolnavi de cancer sunt susținuți de energia pozitivă din taberele de vară), prin MagicHOME (refugiul părinților ai căror copii luptă cu boala), prin MagicBOX (ajutoare lunare pentru familiile nevoiașe).

“MagiCAMP a crescut foarte mult, pentru că nevoia de ajutor e din ce în ce mai mare. Iar ajutorul vine, de fiecare dată, din partea oamenilor care înteleg că magia nu se face cu o baghetă fermecată. Singurul lucru cu adevarat magic e generozitatea fiecăruia dintre noi. Pe ea ne bazăm, să facem BINE mai departe” a declarat Melania Medeleanu.

Dacă doriți să susțineți aceste acțiuni sociale o puteți face prin donații directe.

Mulțumim tuturor partenerilor evenimentului Comunitatea FashionUP!

DESPRE FASHIONUP!

În cei 11 ani de comerț online, FashionUP! s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP! aduce în exclusivitate brandurile La Redoute, dar și mărci populare precum: Heine, Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă peste 10.000 de produse în stoc cu livrare rapidă, în 24 de ore, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP! pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și în rate, prin unul dintre partenerii bancari.

FashionUP! este prezent în România, Bulgaria și Ungaria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fifteen − 4 =