Recomandare serial: Ferma / The Ranch

Ferma este un sitcom american care are in rol principal familia de fermieri Bennett – Beau, Maggie si cei doi fii ai lor – Rooster si Colt. Povestea are loc la o ferma din Colorado si incepe atunci cand Colt, un sportiv ratat, se intoarce la ferma parintilor si isi reincepe viata de fermier, dupa 15 ani in care a fost plecat.

Colt Bennett este interpretat de Ashton Kutcher, pe care am ocazia de a-l vedea a doua oara interpretand un rol de prostut, precum cel din That ’70s Show. Cumva nu este insa foarte credibil in aceasta ipostaza de fermier, insa nici rau nu joaca.

Serialul a ajuns deja la sezonul opt pe Netflix, de unde inteleg ca se bucura de un mare succes. Episoadele sunt scurte, de circa 30 de minute, personajele sunt destul de putine, dar incurcaturile sunt numeroase. 🙂

Nu pot sa spun ca m-a captivat sau ca mi se pare un serial wow, dar este o alternativa draguta de a omori ceva timp liber – si cred ca poate fi vazut de intreaga familie.

In Ferma vom gasi insa multe injuraturi, ceva replici discriminante, oameni care beau foarte mult si apoi conduc fara nicio problema, plus un tata exigent care este vesnic nemultumit de cei doi fii ai sai. Iar Beau nu este genul care sa nu-si manifeste dezaprobarea, ci este un izvor nesecat de ironii si replici acide, care de multe ori ii afecteaza pe Colt si Rooster.

Lucrurile nu sunt usoare la o ferma, viata este grea, munca nu se termina niciodata, iar uneori mai apar si dezastre naturale care vin sa strice totul. Dar si baietii, mai ales Colt, au un adevarat talent de a da cu bata-n balta si de a face tot felul de prostii, care de multe ori vor pune in pericol viitorul fermei.

Per total, nu este plictisitor, mereu se intampla ceva, insa mie mi se pare o colectie de clisee duse la extrem, de la modul de a vorbi, a mesteca tutun, a bea non-stop bere si whisky, a injura, a face misto si pana la a discrimina si de a se considera superiori pentru ca sunt americani.

Voi ati vazut serialul Ferma? Cum vi s-a parut? 

Pentru alte recomandari din categoria Filme puteti urmari sectiunea dedicata CityFemme

Sursa foto: cavaleria.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 + eight =