Game of Thrones – serialul care a facut istorie

Cred ca sunt putine persoane care nu au auzit de serialul Game of Thrones, chiar daca nu au vazut nici macar un episod. Si cred ca sunt si mai putine persoane care l-au vazut si nu l-au trecut in lista serialelor preferate din toate timpurile! 🙂

Cu primul episod in aprilie 2011, serialul Game of Thrones a ajuns la opt sezoane, iar in aceasta perioada probabil milioane de persoane asteapta cu sufletul la gura aparitia fiecarui nou episod in ultimul sezon al seriei GOT.

Recunosc ca nu m-am uitat la el atunci cand a inceput, parerea mea despre mine este ca nu prea imi place genul asta fantasy, insa asta se intampla inainte de a urmari un astfel de serial / film, pentru ca mai apoi sunt aproape de fiecare data cucerita. 🙂

Sotul meu a fost cel care a insistat sa vedem toate cele 7 sezoane impreuna (asta se intampla acum vreo 2 ani, cand inca se difuza sezonul 7) si recunosc ca serialul m-a cucerit. Am inteles si eu in cele din urma discutiile de la birou sau semnificatia frazelor celebre, sursa pentru nenumarate meme-uri sau statusuri pe facebook sau twitter pe care le-am vazut de-a lungul timpului.

“You know nothing, John Snow!”, “I drink and I know things”, “The night is dark and full of terrors” sau “What do we say to the god of death? Not today!” sunt doar cateva din replicile care pentru mine nu mai reprezinta un mister.

Au murit atat de multe personaje care pareau principale, rasturnarile de situatie au fost atat de mari de la un episod la altul incat ma bucur ca am putut sa vad aproape toate sezoanele odata.

https://www.instagram.com/p/BwjEAAul8Zk/

Insa asteptarea pentru ultimul sezon Game of Thrones a fost lunga, foarte lunga… Asa ca acum am inceput sa revad din sezoanele mai vechi, pentru a-mi aminti dinamica personajelor si pentru a-mi aminti cum au evoluat cei care erau copii atunci cand a inceput serialul si care acum se pregatesc sa se infrunte cu ostirea mortii.

Ce-as putea sa va spun daca nu ati vazut serialul pana acum? Are de toate, elementele de succes ale unei stiri, asa cum invatam la facultate, cei trei S: Sex, Sange, Scandal. Asa ca drama, violenta, razboiul, nuditatea, minciuna, tradarea, inteligenta, umorul, iubirea, fantasticul – toate aceste elemente se regasesc si se intrepatrund din plin. Si are dragoni. 🙂

Sunt curioasa sa descopar finalul serialului, sa vad ce se va intampla si de ce s-au intamplat anumite lucruri, asa ca in aceasta perioada am asteptat cu nerabdare zilele de luni pentru a vedea ce s-a mai intamplat.

Apropo, serialul a fost nominalizat la 132 de premii Emmy si a castigat 47. Voi v-ati uitat la Games of Thrones? Care este personajul vostru preferat? Cum v-ati dori sa se termine?

Pentru alte recomandari puteti urmari sectiunea Filme CityFemme.

Sursa foto: pagina oficiala de facebook Game of Thrones

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *