Avengers Infinity War 2: Endgame

Nu am avut niciun plan pentru ziua de 1 mai in afara de a ne relaxa, mai ales ca stiam ca vremea urmeaza a fi capricioasa, asa ca atunci cand sotul meu a propus sa mergem sa vedem Avengers Infinity War 2: Endgame – am zis ca este o idee foarte buna! 🙂

Asa ca aseara am vazut „Avengers: Endgame / Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului”, in Happy Cinema, in Libery Mall, film din Universul Cinematografic Marvel ce a avut premiera oficiala pe 26 aprilie. In acest film aflam in cele din urma deznodamantul intamplarilor din universul Marvel, ale caror personaje ne-au tinut captivati timp de 11 ani si 22 de filme. 

Tot ieri, inainte de a merge la cinema, am revazut si prima parte Avengers – Infinity War pe HBO GO, pentru a-mi aminti exact povestea de unde au lasat-o personajele si pentru a intra in lumea lor. Si pentru ca sincer nu tin minte daca am vazut cap-coada filmul la momentul respectiv si nu prea ar fi avut sens sa merg la film fara sa inteleg ce urmeaza sa vad.

Ce pot sa va spun (pentru ca actiunea in sine n-o sa va dezvalui, pentru ca banuiesc ca nu vreti spoilere, nu? 🙂 ) este ca veti vedea efecte speciale din plin, pentru o experienta 3D deosebita (dar un pic cam obositoare), o multime de actori cunoscuti – personaje vechi si noi, o multime de replici amuzante, iar Thor… ei bine, surpriza filmului o sa fie Thor, credeti-ma!

Filmul este lung, probabil cel mai lung film pe care l-am vazut eu in cinematograf, insa nu prea o sa simtiti trecerea timpului pana spre final. Cel putin acesta a fost cazul meu.

Pentru a afla 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să vezi Avengers: Endgame la cinema te invit sa citesti Noutatile lunii mai.

Pentru alte recomandari puteti urmari sectiunea Filme CityFemme.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *