Scaun auto copii Maxi-Cosi Mobi XP VS. Scaun auto copii Axkid Duofix

Ca parinti, suntem tentati de foarte multe ori sa achizitionam cele mai scumpe produse pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii nostri. Insa, uitam sa analizam si calitatea produselor pe care le achizitionam, asa ca, azi comparam doua dintre cele mai bune scaune auto pentru copiipe care le poti comanda simplu si rapid din magazinul online al celor de NolaKids. 

In continuare vom vedea toate calitatile celor doua scaune, iar alegerea va fi mult mai usoara dupa ce vei citi toate informatiile. Asa ca, hai sa vedem ce ne ofera cele doua scaune auto pentru copii din punct de vedere al sigurantei. 

Scaun auto copii Maxi-Cosi Mobi XP

Din dorinta de a satisface cerintele celor mai exigenti parinti, ale caror masini nu sunt insa echipate cu ISOfix, a fost creat scaunul auto Maxi-Cosi Mobi XP care este disponibil in Romania pe site-ul celor de la NolaKids. Un model special cu prindere in centura, creat pentru Tarile Scandinave, unde pentru siguranta copilului, calatoria cu spatele la sensul de mers este obligatorie pana la varsta de 4 ani. Acest scaun este recomandat de la 9 luni pana la aproximativ 4-5 ani (9-25 kg).

De fiecare data urcarea in masina a celui mic inseamna inceputul unei noi aventuri. Parintii trebuie sa se asigure ca micutul este in siguranta pe toata perioada calatoriei, instalat confortabil in scaunul auto si bine securizat cu centurile. 

Scaunul Maxi-Cosi Mobi XP se instaleaza exclusiv cu spatele la sensul de mers pe intreaga perioada de utilizare. Instalare se face cu centura autovehiculului si piciorul de sprijin (include kit de instalare). 

Dispune de un sistem facil de ajustare a centurilor la nivelul umerilor, vine cu tetiera inclusa, are 4 pozitii confortabile, centuri de siguranta reglabile pe inaltime in 3 pozitii, carlige de pozitionare a centurilor stanga-dreapta care usureaza instalarea copilului in scaun si are o husa detasabila si lavabila la 30 grade C.

Acest model de scaun este fabricat in Portugalia si este prevazut cu sistem de protectie laterala, dar si cu centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. 

Scaun auto copii Axkid Duofix

Axkid Duofix este un scaun auto care se potriveste copiilor incepand de la varsta de 9 luni (9 – 25 kg) si permite utilizarea atat cu spatele, cat si cu fata la sensul de mers, putand fi instalat atat cu sistemul ISOfix, cat si cu centura masinii.

Scaunul Duofix poate fi amplasat pe bancheta din spate a masinii sau pe locul din fata (doar daca airbagul poate fi dezactivat), in functie de necesitate. Acesta este un avantaj mai ales atunci cand copilul calatoreste cu un singur parinte in masina. Scaunul poate fi reglat in 3 pozitii de inclinare, iar tetiera si centurile sunt ajustabile.

Daca copilul tau se incadreaza in categoria 15-25 kg, scaunul poate fi utilizat ca inaltator, cu centura masinii. Scaunul are baza ISOfix incorporata si vine impreuna cu cele 2 centuri de prindere de scaunul din fata.

Daca iti doresti o inclinare mai buna a scaunului, se poate achizitiona separat pana de ajustare a unghiului, pozitia de somn fiind astfel mai confortabila pentru micii pasageri. Perna insert se poate achizitiona separat, daca este cazul.

Acum ca ai vazut caracteristicile celor doua scaune, ramane doar sa il alegi pe cel potrivit dintre cele mai bune scaune auto pentru copiidin magazinul online NolaKids. Daca vrei mai multe informatii, echipa din spatele acestui proiect iti poate oferi si consultanta in alegerea scaunului auto potrivit. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 + twelve =