Noutatile lunii februarie (partea a doua)

Revin cu partea a doua a noutatilor lunii februarie (primul articol de pe luna aceasta poate fi gasit aici), pe care le-am impartit in trei mari categorii: art & culture, business & products si women style, health and beauty, pentru a va ajuta sa ajungeti usor la categoria care va intereseaza.

Lectura placuta! ­čÖé

ART & CULTURE

CONFERIN┼óELE TEATRULUI NA┼óIONAL – TONI GRECU: S─â fim veseli ca s─â nu fim tri╚Öti

Duminic─â 24 februarie 2019, de la ora 11.00,la Sala Mic─â, ├«n cadrul programului CONFERIN┼óELE TEATRULUI NA┼óIONAL – TONI GRECU prezint─â conferin┼úa cu tema S─â fim veseli ca s─â nu fim tri╚Öti.

Toni Grecu, care ├«n 2010 a primit Premiul UNITER la categoria spectacol de divertisment, ÔÇ×pentru contribu╚Ťia Domniei Sale la istoria vie a umorului rom├ónescÔÇŁ, va sus╚Ťine la Teatrul Na╚Ťional din Bucure╚Öti o conferin╚Ť─â despre umor, haz de necaz ╚Öi cormoranii de piscin─â.

N─âscut ├«n 1959 la Ia╚Öi, Toni Grecu a urmat cursurile Facult─â╚Ťii de Electronic─â ╚Öi Telecomunica╚Ťii din Ia╚Öi, sus╚Ťin├ónd individual sau ├«n diferite formule spectacole ├«n cadrul cenaclurilor studen╚Ťe╚Öti. Tot ├«n acea perioad─â formeaz─â al─âturi de al╚Ťi colegi Grupul Divertis. Cariera de inginer este scurt─â, intens─â si nesemnificativ─â, dar ├«l ajut─â s─â ajung─â la Bucure╚Öti unde, imediat dup─â Revolu╚Ťie, renun╚Ť─â la calculatoare ╚Öi se dedic─â exclusiv activit─â╚Ťii artistice, at├ót pe scen─â c├ót ╚Öi la televizor.

————————————————–

LUIZA ZAN ╚Öi Big Band-ul Radio: o sear─â de JAZZ de neratat la SALA RADIO!

Joi, 21 februarie (19.00), la Sala Radio, LUIZA ZANÔÇô una dintre cele mai apreciate voci ale momentului ├«n jazz-ul rom├ónesc ÔÇô va c├ónta al─âturi de Big Band-ul Radio. Concertul extraordinar se va derula sub bagheta cunoscutului dirijor ╚Öi compozitor rom├ón IONEL TUDOR. Evenimentul va fi prezentat de ╚śtefan Naftanail─â, realizator al postului Radio Rom├ónia Cultural.

├Än 2014, Luiza Zan a ob╚Ťinut premiul al II-lea la Shure Jazz Voice Competition,├«n cadrul festivalului de Jazz din Montreux, Elve┼úia, cel mai vechi festival din Europa ┼či unul dintre cele mai aclamate din lume. Anul 2004 i-a adus o alt─â recunoa╚Ötere important─â ├«n cariera sa: premiul I la festivalul Cerbul de Aur, sec┼úiunea interpretare, al─âturi de trupa Slang.

A absolvit cursurile Universit─â┼úii de Arte George Enescudin Ia┼či ╚Öi ulterior a experimentat ea ├«ns─â╚Öi ipostaza de pedagog ÔÇô ├«ntre anii 2008-2010 a predat jazz vocal la Universitatea Na╚Ťional─â de Muzic─â Bucure╚Öti ╚Öi ├«ntre anii 2010 ÔÇô 2014 a sus╚Ťinut cursul de jazz vocal ├«n cadrul taberei de muzic─â IconArts. A studiat  jazz cu saxofonistul american Rick Condit ┼či cu pianistul american Armen Donelian.

————————————————–

Vernisaj Bluebird

Group  show: Radu B─âie╚Ö // Istvan Betuker // Norbert Filep // Pavel Grosu // Lucian Pop─âil─â // Marcel Rusu // Ioan Sb├órciu // Alexandra ╚śerban

V─â invit─âm s─â ne fi╚Ťi al─âturi la vernisajul expozi╚Ťiei Bluebird, a doua expozi╚Ťie de grup a arti╚Ötilor clujeni ├«mpreun─â cu care Galeria Sector 1 a pornit la drum ├«n iunie 2017, expozi╚Ťie ce ├«ncheie ╚Öi prima noastr─â etap─â curatorial─â.  

Galeria Sector 1 ├«ncheie prima serie expozi╚Ťional─â dedicat─â arti╚Ötilor clujeni al─âturi de care a plecat la drum ├«n iunie 2017, cu a doua expozi╚Ťie de grup care prezint─â cele mai recente lucr─âri ╚Öi instala╚Ťii picturale site-specific ale acestora, prezent├ónd astfel at├ót dinamica arti╚Ötilor c├ót ╚Öi dinamica galeriei ├«n ultimul an ╚Öi jum─âtate.

Expozi╚Ťia, realizat─â de Suzana Vasilescu, istoric de art─â ╚Öi manager cultural, va fi vernisat─â pe 22 februarie, ora 18:30 ╚Öi va putea fi vizitat─â ├«n perioada 23 februarie ÔÇô 12 aprilie 2019.

Inspirat─â de poezia Bluebird a lui Charles Bukowski, aceast─â expozi╚Ťie de grup ├«╚Öi propune s─â fie o ├«ntruchipare vizual─â a celor mai intime agonii ale proceselor artistice. Aflate ├«ntr-o stare suspendat─â ├«ntre figurativ si nonfigurativ, lucr─ârile din expozi╚Ťie ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â experien╚Ťa, emo╚Ťia ╚Öi imagina╚Ťia care ├«mpiedic─â sucombarea ├«n fa╚Ťa vulnerabilit─â╚Ťii. Culorile, tu╚Öele ╚Öi formele coexist─â ├«n spa╚Ťiul galeriei, se completeaz─â ╚Öi se influen╚Ťeaz─â pentru a scoate ├«n eviden╚Ť─â ╚Öi totodat─â pentru a ascunde vulnerabilul sentiment al crea╚Ťiei ╚Öi existen╚Ťei.

————————————————–

BUSINESS & PRODUCTS

Povestea casei de vinuri moldovenești Gitana Winery

Vinurile Gitana reprezint─â rezultatul ├«mpletirii armonioase dintre generozitatea naturii ╚Öi munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinifica╚Ťie a familiei Dulgher, sus╚Ťinut de un terroir excep╚Ťional. Gitana Winery reprezint─â un simbol al confluen╚Ťei dintre tradi╚Ťie ╚Öi modernitate, o ├«ntoarcere spre origini, dar ├«n acela╚Öi timp ╚Öi o privire spre viitor, marc├ónd astfel o etap─â important─â ├«n rena╚Öterea vinurilor moldovene╚Öti.

Amplasarea planta┼úiilor (360 de ha de vi┼ú─â de vie) pe versan╚Ťi cu expozi╚Ťie sud-vestic─â, solurile fertile, dar ┼či influen┼úa pe care o are asupra climei pozi┼úionarea ├«n vecin─âtatea Codrilor Tigheciului ┼či a M─ârii Negre, asigur─â condi┼úii excep╚Ťionale de maturare a strugurilor.

Vinurile Gitana sunt complexe ╚Öi elegante, create ├«ntr-un stil deosebit, reu╚Öind s─â cuprind─â ├«n esen╚Ťa lor specificul ╚Öi caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian.

Vinul Lupi face parte din gama premium Gitana, este un vin roșu, sec, matur, cu arome de mure și fructe, la care se adaugă nuanţe de ciocolată, boabe de cafea, lemn dulce și marochin. Gustul este echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, cu un post-gust rafinat, prelung, de prune și mure.

La Petit Sophie este de asemenea un vin ce face parte din gama premium Gitana, matur, alb, sec, cu arome de trandafir, flori de salc├óm ╚Öi f├ón proasp─ât cosit, completat de nuan╚Ťe fine de vanilie. Gustul este proasp─ât, intens ╚Öi complex, cu nuan╚Ťe de ananas ╚Öi citrice, cu o aciditate echilibrat─â ╚Öi un post-gust mieros, elegant ┼či prelung.

Vinul Surori face parte din colec╚Ťia Gitana Classico, este un vin sec, de calitate. Acest ros├ę complex ╚Öi mineral de culoare vie, dezv─âluie arome citrice urmate de capsune ╚Öi cire╚Öe de mai.

————————————————–

├Än cadrul MindChain, desfasurat la Cluj-Napoca, 21-22 februarie Modex prezinta interac╚Ťiunea dintre Blockchain si Inteligen╚Ťa Artificiala ├«n via╚Ťa reala

Platforma Modex, primul app store pentru blockchain din lume, sustine cel mai mare eveniment dedicat acestei tehnologii organizat pana în prezent, în Romania, cu scopul de a prezenta beneficiile Blockchain și Inteligentei Artificiale în educatie, sănătate, administratie, comert, finante-banci, imobiliare, transport, dar și în arta, divertisment și mass-media.

Evenimentul va fi deschis de Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Acesta va vorbi despre beneficiile utilizarii tehnologiilor emergente precum blockchain si inteligenta artificiala in business, administratia locala si la nivel guvernamental.

Conceput ca un marketplace pentru aplicatii descentralizate, Modex s-a concentrat, de la început, pe inovatie și aduce beneficiile tehnologiei blockchain in viata de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorilor cu clientii. Modex ofera un acces mult mai rapid si mai usor la smart contracts.

MindChain ÔÇô When Blockchain Meets AI – va aduna la Casa de Cultura a Studen╚Ťilor din Cluj-Napoca, ├«n perioda 21-22 februarie, investitori ╚Öi profesioni╚Öti din domeniul blockchain, start-up-uri, studen╚Ťi, precum ╚Öi oameni interesa╚Ťi s─â descopere modul ├«n care aceste noi tehnologii le vor usura via╚Ťa.

In cadrul evenimentului vor vorbi specialisti in Blockchain si AI din toata lumea, precum Max Borders (Director Executiv, Social Evolution, co-fondator, Voice & Exit); Ed Dowding (CEO, Represent.me); Anu Bhardwaj (fondator, Women Investing in Women Digital); Cornel Amariei (inventator); Muhammad Salman Anjum (CEO, Blockpreneurs & Feelogical Solutions); Yael Tamar (fondator, Top of Blockchain); Chris Dawe (CEO, Effect.ai).

————————————————–

Bang &Olufsen anun╚Ť─â lansarea noilor c─â╚Öti Beoplay E8 2.0 cu o carcas─â pentru ├«nc─ârcare wireless

Oferind un sunet de calitate superioar─â, un design armonios realizat folosind materiale exclusiviste, ╚Öi posibilitatea de a avea un control total asupra muzicii, a apelurilor ╚Öi a comenzilor vocale, prin intermediul unor gesturi intuitive, Beoplay E8, primele c─â╚Öti Bang &Olufsen cu adev─ârat wireless au fost create pentru cei care nu sunt dispu╚Öi s─â fac─â niciun compromis ├«n privin╚Ťa sunetului ╚Öi a designului pentru a ob╚Ťine adev─ârata libertate wireless.  

Bang &Olufsen anun╚Ť─â lansarea noilor Beoplay E8 2.0. Noul model vine cu o serie de ├«mbun─ât─â╚Ťiri de design comparativ cu produsul ini╚Ťial, precum ╚Öi cu func╚Ťii cerute de c─âtre utilizatori.

Pentru o ├«nc─ârcare de exceptie, Bang &Olufsen anun╚Ť─â lansarea noii platforme pentru ├«nc─ârcare wireless compatibil─â cu Beoplay E8 2.0. Aceasta a fost creat─â folosind materiale premium, aluminiu ╚Ölefuit ╚Öi piele natural─â, care ├«i ofer─â durabilitate ╚Öi o frumuse╚Ťe ce rezist─â trecerii timpului. Este companionul perfect pentru c─â╚Ötile Beoplay E8 2.0, dar ╚Öi pentru smartphone-ul t─âu, oferind suport at├ót pentru ├«nc─ârcare normal─â (5W), c├ót ╚Öi pentru ├«nc─ârcarea rapid─â (10W). 

Posesorii primei genera╚Ťii Beoplay E8 pot beneficia de asemenea de ├«nc─ârcare wireless

Varianta ini╚Ťial─â a modelului E8 se potrive╚Öte perfect ├«n noua carcas─â cu ├«nc─ârcare wireless. Astfel, Bang &Olufsen ofer─â posibilitatea ├«nc─ârc─ârii wireless ╚Öi celor care au deja o pereche de c─â╚Öti Beoplay E8. Carcasa de ├«nc─ârcare va fi pus─â ├«n v├ónzare separat. De asemenea, va exista posibilitatea achizi╚Ťion─ârii separate ╚Öi individuale a c─â╚Ötilor (st├ónga ╚Öi dreapta).

————————————————–

IKEA prezint─â un nou mod de a reduce poluarea aerului din spa╚Ťiile interioare cu ajutorul unei perdele

├Än cur├ónd va fi posibil s─â reducem poluarea aerului din interior doar cu ajutorul unei perdele. Un tratament bazat pe substan╚Ťe minerale, aplicat pe suprafa╚Ťa materialului, permite noii perdele IKEA s─â descompun─â poluan╚Ťii atmosferici atunci c├ónd intr─â ├«n contact cu lumina.  

Perdeaua folose╚Öte o tehnologie unic─â, care a fost dezvoltat─â de IKEA ├«n ultimii ani, ├«mpreun─â cu universit─â╚Ťi din Europa ╚Öi Asia, precum ╚Öi cu furnizori ╚Öi inovatori IKEA. Modul ├«n care func╚Ťioneaz─â este similar cu fotosinteza din natur─â. Procesul este activat at├ót de lumina exterioar─â, c├ót ╚Öi de cea interioar─â.

ÔÇ×╚śtim c─â nu exist─â o singur─â solu╚Ťie pentru rezolvarea polu─ârii aerului. Lucr─âm pe termen lung pentru a genera schimb─âri pozitive, pentru a permite oamenilor s─â tr─âiasc─â o via╚Ť─â mai s─ân─âtoas─â ╚Öi mai durabil─â,ÔÇŁprecizeaz─â Lena Pripp-Kovac.

GUNRID este o perdea care permite purificarea aerului, ce va fi disponibilă în magazinele IKEA anul viitor.

————————————————–

OLX – Indexul locurilor de munc─â: Meseria de ╚Öofer r─âm├óne cea mai c─âutat─â pe pia╚Ťa muncii din Rom├ónia

OLX lanseaz─â cea de-a doua edi╚Ťie a studiului ÔÇťIndexul locurilor de munc─âÔÇŁ ├«n care se reg─âsesc principalele date centralizate din sec╚Ťiunea ÔÇŁLocuri de munc─âÔÇŁ, ├«n care angajatorii public─â peste 500.000 de anun╚Ťuri de locuri de munc─â vacante pe an.

42 de candida╚Ťi pe loc pentru jobul de ╚Öofer

Deficitul acut de candida╚Ťi ├«n categoria ╚Öoferilor se reflect─â cu prec─âdere ├«n num─ârul mare de anun╚Ťuri de angajare publicate de companii (cu o cre╚Ötere de 2% fa╚Ť─â de aceea╚Öi perioad─â din 2017). Astfel, “╚śoferi – Servicii auto – CurieratÔÇŁ r─âm├óne ╚Öi ├«n al doilea semestru al anului trecut categoria care a adunat cele mai multe locuri de munc─â (disponibile la sec╚Ťiunea OLX Locuri de munc─â), cu peste 45.500 de oferte active.

ÔÇťGulerele albastreÔÇŁ ├«╚Öi doresc ├«n continuare s─â plece din ╚Ťar─â

├Än clasamentul categoriilor cu cei mai mul╚Ťi aplican╚Ťi, pe locul doi, dup─â ╚Öoferi, se afl─â categoria ÔÇťMunc─â ├«n str─âin─âtateÔÇŁ, care a adunat peste 700.000 de aplica╚Ťii. De altfel, chiar dac─â ├«n valoare absolut─â are un num─âr de anun╚Ťuri ╚Öi de candida╚Ťi mai redus dec├ót categoria ╚Öoferilor, Munca ├«n str─âin─âtate are un raport mai ridicat al candida╚Ťilor/num─âr de locuri de munc─â disponibile. ├Än medie, 52 de candida╚Ťi au aplicat la un loc de munc─â vacant scos la concurs de angajatori ├«n str─âin─âtate.

ÔÇťBone – MenajereÔÇŁ r─âm├óne domeniul ├«n care angajatorii g─âsesc cel mai rapid candida╚Ťi

Durata medie ├«n care se ocup─â o ofert─â de munc─â ├«n sec╚Ťiunea OLX Locuri de munc─â variaz─â ├«ntre 12 ╚Öi 23 de zile, ├«n func╚Ťie de tipul de job ╚Öi de domeniul de activitate.

WOMEN STYLE, HEALTH & BEAUTY

Marks & Spencer aduce mai aproape de tine piesele MUST HAVE ale sezonului SS19

├Än sezonul de prim─âvar─â ÔÇô var─â 2019, colec╚Ťia Marks & Spencer vorbe╚Öte despre feminitate la timpul prezent, despre modernitatea subtil─â ╚Öi trendurile momentului, transpuse ╚Öi reinterpretate ├«n stilul caracteristic M&S, piesele devenind instant MUST HAVE pentru orice garderob─â la zi. 

Pe tot parcursul noului sezon, Marks & Spencer reflect─â modul ├«n care femeia modern─â ├«╚Öi alege piesele esen╚Ťiale din garderob─â, veritabilele MUST HAVE-uri ale sezonului reg─âsindu-se ├«n colec╚Ťia Marks & Spencer. Adaptarea stilului la nevoile ╚Öi dorin╚Ťele ├«n continu─â schimbare se reg─âse╚Öte ├«n noua colec╚Ťie de prim─âvar─â ÔÇô var─â 2019. Design-ul atent, mixul t─âieturilor, finisajelor ╚Öi al ╚Ťes─âturilor, reprezint─â o abordare relaxat─â ╚Öi modern─â a stilului britanic feminin. 

Paleta de culori, printurile ╚Öi formele sunt atent alese pentru a se completa ╚Öi a se pune reciproc ├«n valoare. Stilul curat ╚Öi piesele clasice transform─â esen╚Ťialul ├«n conceptul c├ó╚Ötig─âtor al sezonului de prim─âvar─â – var─â. Sezonul cald i-a inspirat pe designerii brandului s─â redefineasc─â elementele de baz─â prin forme fresh ╚Öi detalii juc─âu╚Öe, ├«ncep├ónd cu piesele de lenjerie intim─â ÔÇô discrete ╚Öi misterioase – ╚Öi termin├ónd cu articolele de ├«mbr─âc─âminte ÔÇô trendy, moderne ╚Öi fashionable. 

————————————————–

Testul 3├«n1de la Veneris: Depisteaz─â rapid ╚Öi cu precizie de laborator cele mai frecvente infec╚Ťii intime

Sexualitatea ╚Öi igiena intim─â sunt ├«n topul subiectelor tabu ├«n societatea noastr─â. Din p─âcate, tratamentul t─âcerii nu reduce inciden╚Ťa bolilor, ci ad├ónce╚Öte percep╚Ťia deformat─â asupra lor. Conform ECDC (Centrul European de Prevenire ╚Öi Control al Bolilor), Rom├ónia se plaseaz─â ├«n primele 10 locuri ├«n Europa privind inciden╚Ťa infec╚Ťiilor cu transmitere sexual─â, iar ├«n ceea ce prive╚Öte sifilisul, rata cazurilor raportate plaseaz─â Rom├ónia pe locul doi la nivel european.

├Änt├órzierea diagnosticului ╚Öi a tratamentului de specialitate pot conduce la complica╚Ťii grave, precum infertilitatea, pierderile de sarcin─â, sarcina ectopic─â (extrauterin─â), na╚Öterea prematur─â, infec╚Ťii pelvine dup─â na╚Ötere ╚Öi neonatale. 

Testul Veneris 3├«n1 include o caset─â cu 3 benzi de testare pentru depistarea celor trei infec╚Ťii ├«ntr-o prob─â de urin─â. Simplu, rapid ╚Öi sigur! Precizia crescut─â a test─ârii, similar─â testelor de laborator, ├«l recomand─â drept o solu╚Ťie la ├«ndem├óna oricui pentru a depista cele mai frecvente infec╚Ťii intime: 

– candidoza (Candida albicans) cu specificitate 98,4%, 

– trichomoniaza (Trichomonas vaginalis) cu specificitate 99% 

– vaginita bacterian─â (Gardnerella vaginalis) cu specificitate de 98,6%.

Testul este ușor de făcut acasă iar rezultatul poate fi citit in 15 minute.

————————————————–

Rowenta Express Air Brush ÔÇô p─âr str─âlucitor ╚Öi drept ├«n doar c├óteva minute

Cea mai frumoas─â perioad─â a anului pentru noi, fetele, se apropie: M─âr╚Ťi╚Öor, 8 Martie. Cine romantice, ie╚Öiri cu prietenii sau cel mai a╚Öteptat dateÔÇŽ Fie c─â alegi s─â fii chic sau casual, p─ârul t─âu va fi remarcat. Fii ├«ncrez─âtoare! Peria cu aer cald Express Air Brush de la Rowenta te preg─âte╚Öte pentru priviri admirative.

Stilizare 2 în 1: uscare și îndreptare într-un timp redus la jumătate

Peria Express Air Brush de la Rowenta se strecoar─â gentil printre firele de p─âr umede. Difuzia de aer cald confer─â o uscare rapid─â, iar perii ├«nc─âlzi╚Ťi le tensioneaz─â ╚Öi faciliteaz─â ├«ndreptarea. ╚śuvi╚Ťele sunt descurcate ╚Öi uscate prin mi╚Öc─âri simple, de la r─âd─âcin─â p├ón─â la v├órfuri, pentru ca tu s─â te bucuri de c├ót mai multe complimente. Aranjeaz─â ╚Öi neteze╚Öte chiar ╚Öi cel mai dificil p─âr, cu Rowenta Express Air Brush!

Coafur─â lejer─â, rezultate rapide –Tehnologia Termo Controlprotejeaz─â cuticula firului de p─âr, iar generatorul de ioni reduce efectul de electrizare ╚Öi ├«i d─â str─âlucire – astfel, acesta r─âm├óne neted, gata s─â fie m├óng├óiat. 

Simplu de manevrat datorit─â m├ónerului ergonomic ╚Öi al cablului 360┬░, peria ├«╚Ťi ofer─â libertate de mi╚Öcare. ├Än plus, are dou─â trepte de vitez─â ╚Öi temperatur─â, func╚Ťie pentru aer rece. Rezultate rapide ├«n cel mai scurt timp!

————————————————–

HEARTS & SPENCER te invit─â s─â descoperi noua colec╚Ťie de lenjerie intim─â!

Indiferent de planurile pe care le ai de ValentineÔÇÖs Day, r─âsfa╚Ť─â-te cu noua colec╚Ťie de lenjerie intim─â ╚Öi noile modele de c─âm─â╚Öi de noapte cu imprimeuri romantice de la Marks & Spencer!

Alege din materialele delicate ╚Öi design-ul flatant pentru orice siluet─â, ce ├«nglobeaz─â o gam─â larg─â de stiluri ╚Öi modele ce ├«╚Ťi vor pune ├«n valoare formele.

Nuan╚Ťele de roz pr─âfuit, paleta de culori calde, accentele metalice ╚Öi mixul dintre tonurile aprinse de ro╚Öu ╚Öi dantel─â te vor cuceri cu siguran╚Ť─â!

Linia colec╚Ťiei este compus─â din piese contemporane ╚Öi inovative, dar ├«n acela╚Öi timp foarte feminine ╚Öi intime, confec╚Ťionate din materiale de ├«nalt─âcalitate. 

C─âm─â╚Öile elegante ╚Öi rochiile de noapte chic, cu inser╚Ťii delicate din dantel─â ╚Öi imprimeuri florale, te vor face s─â te sim╚Ťi fabulos! Cu o varietate mare de m─âsuri, exist─â c├óte o dimensiune, croial─â ╚Öi model potrivite oric─ârei persoane ╚Öi conforma╚Ťii. Confortul ╚Öi ├«ncrederea de sine nu s-au ├«mbinat niciodat─âmai bine!

————————————————–

BRAUN prezint─â Silk-Expert SensoAdaptÔäó IPL – Pentru o epilare definitiv─â profesional─â chiar la tine acas─â

Uneori, ├«ngrijirea pielii poate fi o adev─ârat─â provocare, necesit├ónd timp ╚Öi efort. De la program─ârile telefonice sau online la salon, p├ón─â la ╚Öedin╚Ťele propriu-zise; de la jonglarea activit─â╚Ťilor cotidiene cu munca ╚Öi celelalte responsabilit─â╚Ťi ÔÇô toate acestea pot fi cople╚Öitoare, nu-i a╚Öa? Via╚Ťa de zi cu zi a femeilor este ├«ntr-o permanen╚Ť─â transformare, iar atunci c├ónd nu reu╚Öe╚Öti s─â g─âse╚Öti m─âcar pu╚Ťin timp pentru tine ╚Öi lucrurile care ├«╚Ťi fac placere, acest lucru poate deveni stresant. 

Braun Silk-Expert 5001 este unicul epilator IPL de pe pia╚Ť─â dotat cu senzorul smart SensoAdaptTM, ce detecteaz─â ├«n mod continuu culoarea pielii tale ÔÇô de 80 de ori pe secund─â ÔÇô ╚Öi adapteaz─â automat intensitatea luminoas─â, pentru a-╚Ťi oferi o eficien╚Ť─â optim─â ╚Öi siguran╚Ť─â deplin─â.De asemenea, epilatorul emite impulsuri luminoase doar atunci c├ónd se afl─â ├«n contact total cu pielea, pentru un plus de siguran╚Ť─â. ├Än doar 4-12 s─âpt─âm├óni de la prima utilizare, vor fi vizibile ╚Öi primele rezultate. 

Pentru cele care apeleaz─â pentru prima dat─â la epilarea definitiv─â cu IPL, Braun Silk-Expert 5001 ofer─â ╚Öi op╚Ťiunile Gentle/ Extra Gentle Mode, pentru ca pielea ta s─â fie perfect epilat─â ╚Öi catifelat─â, f─âr─â s─â aib─â de suferit – impulsurile luminoase ale epilatorului sunt inofensive, av├ónd ├«n vedere faptul c─â nu con╚Ťin radia╚Ťii UV. 

————————————————–

Farmecul discret al denimului / Melancolia denimului / Armonie de stil

Boho, retro, rave. Cea mai recent─â colec╚Ťie Reserved din denim se inspir─â din elegan╚Ťa trecutului, dar se reduce ├«n ansamblu la un efect de perspectiv─â.

Au trecut 150 de ani de la apari╚Ťia blugilor ╚Öi mai bine de o jum─âtate de secol de c├ónd Diana Vreeland, editor de mod─â celebru, a declarat: ÔÇ×Blugii sunt cele mai frumoase lucruri de la inventarea gondoleiÔÇŁ. Ast─âzi, denimul continu─â s─â domine podiumurile de mod─â ╚Öi str─âzile. Este elementul cheie al noii colec╚Ťii Reserved. Urm─ârind tendin╚Ťele globale de streetwear, designerii Reserved s-au inspirat din istoria modei. Baz├óndu-se pe diverse estetici ╚Öi subculturi din trecut, ace╚Ötia creeaz─â o colec╚Ťie modern─â, cu multe referin╚Ťe la anii ÔÇś70 ╚Öi ÔÇś90. De╚Öi eclectic─â, noua colec╚Ťie este, ├«n mod cert, armonioas─â ├«n ceea ce prive╚Öte stilul.

Designul pieselor vestimentare pentru femei are o influen╚Ť─â vintage puternic─â. Acest lucru este vizibil de la croieli, p├ón─â la texturi ╚Öi paleta de culori. Colec╚Ťia include blugi drep╚Ťi cu talie ├«nalt─â, haine petrecute, rochii largi cu fant─â ad├ónc─â, topuri scurte ╚Öi jachete supradimensionate. 

Colec╚Ťia pentru b─ârba╚Ťi este, pe de alt─â parte, plin─â de referin╚Ťe specifice anilor ÔÇś70. Elementele esen╚Ťiale includ blugi navy drep╚Ťi ╚Öi c─âm─â╚Öi albastru deschis. 

Informatiile si fotografiile apartin comunicatelor de presa primite

Related Post

1 Trackback / Pingback

  1. Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


12 − 9 =