The Prodigy – Anomalie (horror)

Zilele trecute am iesit cu sotul meu dupa munca la un film, iar pentru ca amandoi suntem pasionati ai genului horror, dupa cum deja cred ca stiti din recomandarile de filme pe care le-am mai facut in trecut, am decis sa mergem sa vedem The Prodigy – Anomalie, care a avut premiera saptamana trecuta. 

Miercuri seara nu era mai nimeni in sala de cinema, doar 4-5 persoane, asa ca ne-am ales locurile unde am vrut si ne-am pregatit pentru emotiile pe care ni le aduce de fiecare data un film de groaza. 🙂

Filmul spune povestea unui baietel, Miles, pe care il privim de la nastere si pana la varsta de 8 ani, cand incepe sa se comporte intr-un mod ingrijorator. Desi si pana in acel moment au mai existat semne ca cel mic nu se comporta intr-un mod potrivit varstei sale, mama sa Sarah nu le da atentie.

Abia cand pare a fi posedat de forte malefice Sarah cauta ajutor din partea specialistilor si se transforma intr-un detectiv, pentru a afla ce anume trebuie sa termine de indeplinit spiritul care nu ii da pace fiului ei.

Mi se pare ca pustiul care interpreteaza rolul principal in The Prodigy – Anomalie joaca foarte bine – este expresiv si joaca personajul negativ intr-un mod convingator.

Filmul are clasicele scene de crestere a suspansului, precum multe scene noaptea, in intuneric, cu luminile stinse, de efect. Plus finalul – este un alt bonus care lasa loc de o parte a doua.

Per total filmul The Prodigy – Anomalie mi-a placut, nu au fost scene chiar de groaza, terifiante, insa au fost destul de multe momente pentru care merita sa vedeti acest film, daca sunteti pasionati ai genului horror.

Voi ce filme ati mai vazut in ultima vreme? Ce ne mai recomandati?

Pentru alte recomandari de filme puteti citi mai multe in sectiunea Filme CityFemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 − 5 =