Spectacole gratuite la Teatrul Masca cu ocazia zilei de 1 decembrie

Masca vă invită în sala din Bdul. Uverturii pentru a sărbători împreuna Ziua Națională a României.

Poate că cel mai cinstit mod în care putem privi Marea Unire de la 1918 este nu ca pe o realizare de fapt, ci ca pe un angajament, ca pe semnarea unei promisiuni. Poate că atunci, câțiva, purtați și ei de interese despre care istoria va fi dovedit că îi depășeau, au făcut în numele nostru, al tuturor, o promisiune: aceea că dincolo de granițe și pământuri măsurabile, vom încerca să fim români! Să fim împreună!

Poate că acesta este cel mai mare câștig al acelui moment: conștiința faptului că, în virtutea acelui prim pas, avem un cadru înlăuntrul căruia putem lupta și noi, astăzi, după 100 de ani, pentru ideea de român, de România.

Cu ocazia aniversării acelui moment de la 1 Decembrie 1918, vă anunțăm că intrarea la reprezentațiile noastre din 1 și 2 Decembrie, este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile.

Pentru că o sărbatoarea a noastră, a tuturor românilor, trebuie să fie și un act de cultură, aceasta fiind purtătoarea de cuvânt a civilizației. Și pentru că ,,trăim pentru a le da celor de lângă noi ocazia să se bucure de asta” William Shakespeare).

Rezervă-ți locul gratuit la spectacolul VISUL, adaptare de Mihai Mălaimare după “Visul unei nopți de vară”, pentru zilele de 1 și 2 Decembrie, pe dadalflorentina@gmail.com sau la 0733.048.516.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *