Review Gerovital Premium Care, Program de ingrijire booster antirid

Ca toate femeile, grija pentru tenul meu a fost si este o preocupare constanta in viata mea. De fiecare data ma informez activ, caut recenzii, review-uri si pareri despre ultimele produse. Am descoperit astfel o multime de produse care ne ajuta in lupta cu ridurile fine. Va prezint astazi Gerovital Premium Care, Program de ingrijire booster antirid.

Trebuie sa va spun de la inceput ca gama Premium Care de la Gerovital cuprinde o multime de produse, de la produse de curatare a tenului pana la crema CC, toate dedicate persoanelor peste 30 de ani si mult dupa aceasta varsta.

De-a lungul timpului am incercat pe rand: tratament cu fiole, de la vitamina A si E amestecate in crema de zi cu zi, pana la fiole cu retinol si acid hialuronic. Este pentru prima data cand incerc un tratament integrat, o serie de fiole cu beneficii pentru tenul femeilor peste 30 de ani.

Programul intensiv de ingrijire a tenului impotriva imbatranirii vine sub forma unui kit cu 7 fiole. Fiecare fiola este destinata unei zile din saptamana. Impreuna, cele 7 fiole constituie un program complex de îngrijire a tenului, fiecare oferind beneficiile unui tip de acțiune:

  1. Luni – Oxigenare
  2. Marti – Exfoliere cu AHA
  3. Miercuri – Antirid
  4. Joi – Lifting
  5. Vineri – Oxigenare
  6. Sambata – Antirid
  7. Duminica – Vitaminizare

Produsul este hipoalergenic si nu contine parabeni. Echipa Gerovital l-a testat dermatologic, asadar il puteti folosi cu incredere, in mod comfortabil la voi acasa.

Kitul booster antirid este recomandat persoanelor de peste 30 de ani, pana la 45 sau 55 de ani. Se aplica zilnic o fiola, seara, pe tenul curat, si se maseaza usor. Tratamentul are rol de ingrijire, hidratare, hranire, lifting si antirid si se recomanda folosirea lui in perioade mai putin insorite, maxim un kit pe luna.

Acum ca v-am prezentat produsul, o sa va spun experienta mea folosindu-l. Produsul are un ambalaj foarte frumos si este foarte potrivit pentru un cadou. Eu l-am primit cadou de ziua onomastica, dar recunosc ca am trisat putin, pentru ca mi-l doream de mult si am spus asta. Fiolele sunt din sticla inchisa la culoare, protejand astfel continutul de lumina soarelui.

Pentru ca este un review de cosmetice, o sa va spun de la inceput ca cele sapte fiole Gerovital au cantitati mai mult decat generoase. Odata deschisa o fiola, am aplicat cu generozitate pe fata, gat si decolteu, si am descoperit ca am consumat doar jumatate din fiola. Restul l-am folosit a doua zi, dimineata.

Am inceput programul intr-o zi de luni, dupa ce am curatat tenul in prealabil cu un demachiant usor. Pentru deschiderea fiolei am folosit dispozitivul special inclus in pachet. Este foarte usor de folosit, si am scapat astfel de sentimentul de teama care insotea operatiunea de spargere a sticlei.

Prima fiola, cea de oxigenare, are cel mai frumos miros. Produsul asigura energia necesara pielii, stimuleaza rezistenta la razele UV si accelereaza refacerea celuleor pielii. Continutul se aplica foarte usor pe piele, nu este deloc uleios si nu inteapa. Dupa aplicare, am trecut direct la somn, dand astfel timp serului sa patrunda in piele si sa isi faca efectul. A doua zi am remarcat ca tenul era mai luminos si pielea mai neteda.

Recunosc ca am avut ceva emotii cu a doua fiola, cea de exfoliere cu AHA. Produsul asigura o exfoliere blanda, o hidratare eficients si o regenerare a pielii din profunzime catre suprafata. Mereu am asociat exfolierea cu o actiune mai dura, dar cu Gerovital Premium Care nu este cazul sa va mai faceti griji. In afara de o senzatie de piele care strange, nu am avut alte efecte nedorite. Mai mult, a doua zi tenul este mai fin si fata mai relaxata.

Cum spuneam, cantitatea este mai mult decat generoasa, astfel incat am aplicat produsul si seara, si dimineata. Mai mult, pentru ca exfolierea face pielea sensibila la soare iar eu am testat produsul intr-o perioada insorita, dimineata am aplicat o crema hidratanta cu factor de protectie solara generos, SPF50.

Ziua a treia este dedicata fiolei antirid. Aceeasi rutina de seara, curatarea tenului urmata de aplicarea serului. Produsul stimuleaza sinteza colagenului din piele si obtine efecte antirid de durata. Dimineata am remarcat linii mai fine si riduri de expresie usor estompate la nivelul ochilor . Pentru ca simteam nevoia de hidratare suplimentara, am folosit un pulverizator cu apa termala.

Daca pana acum am pregatit tenul prin curatare, oxigenare si exfoliere, a patra zi este dedicata liftingului. Fiola contine colagen si elastina de origine marina si acid hialuronic, care imbunatatesc elasticitatea si fermitatea pielii. Dintre toate fiolele, recunosc ca aceasta a avut pentru mine efecte mai greu de observat cu ochiul liber. Am continuat sa aplic crema pe care o folosesc in mod obisnuit dimineata si seara, si m-am bucrat sa remarc usurinta cu care crema intra in piele, absorbind usor ingredientele active.

In ziua urmatoare am trecut din nou prin oxigenare, la fel ca in prima zi. Pe langa un ten mai luminos si o piele mai neteda, am remarcat un aspect general mai bun, pori micsorati si un aspect sanatos, odihnit al fetei.

Ziua a sasea este dedicata antiridului, la del ca ziua a treia, asa ca nu are rost sa repet ce v-am spus deja. Ultima zi aduce o fiola de vitaminizare a tenului: un cocktail de vitamine E, A si C, mixul are ca efect regenerarea fibrelor de colagen si elastina, hidratare imbunatatita, ameliorare a texturii, luminozitatii si uniformitatii pielii.

Nici un review de cosmetice nu este complet daca nu vorbim de efectele negative. Gerovital Premium Care este indiscutabil extrem de usor de folosit acasa. Dar daca nu sunteti o persoana foarte disciplinata, asa ca mine, o sa aveti surpriza ca nu aplicati tratametul zilnic. Din comoditate, sau pentru ca unele fiole dureaza mai mult. De exemplu eu dupa fiola cu AHA am simtit nevoia de o pauza, si am folosit doar o crema hidratanta dimineata si seara.

In concluzie, daca vreti un tratament profesionist pentru fata, fara sa cheltuiti excesiv si fara sa mergeti la salon dupa o zi de munca, Gerovital Premium Care este alegerea ideala. Este un produs mai scump fata de pretul mediu al produselor cosmetice romanesti. Este insa un produs premium, cu un pret mai mic decat un tratament cosmetic la salon profesionist.

Acest articol ne-a fost trimis de colaboratoarea noastra Elena, pe care o puteti gasi aici.

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *