Recenzie Gerovital – Ser cu acid hialuronic 6%

De cand am inceput sa incerc cosmetice pentru un ten fara riduri mi-am promis sa ma tin departe de polemici legate de ingrijirea tenului. Ca fiecare femeie, am parerile mele, am facut si fac in continuare alegeri pe care le consider bune pentru tenul meu, care nu sunt retete de urmat – sunt doar alegeri. Cred ca exista mai multe moduri frumoase de a avea grija de tenul nostru si nu exista o singura alegere care sa fie perfecta.

Acest articol este o astfel de poveste, experienta mea cu un produs ales din farmacie la recomandarea independenta a doua farmaciste. Cautam de ceva vreme o solutie eficienta pentru ridurile care se contureaza in zona ochilor si a buzelor. Acidul hailuronic parea a fi solutia – dar cum sa fie? Crema sau injectie? Ce concentratie? Care e modul ideal de aplicare?

Si asa am ajuns la Ser cu acid hialuronic 6% de la Gerovital. Votat produsul anului 2017, produsul este destinat ingrijirii speciale a tenului doamnelor si de ce nu, domnilor cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani. Acidul hialuronic de la Gerovital este disponibil si in forma de fiole. Am preferat insa sa aleg varianta ser pentru ca are o dozare usoara, printr-un dispozitiv elegant care aminteste de copilarie si de orele de chimie in care foloseam pipeta, sau de experiente mai noi cu produsele elegante de Terry. Spre deosebire de alte produse similare de pe piata, Gerovital are o concentratie garantata de acid hialuronic si poate fi folosit pe fata, gat si decolteu.

Ce pot sa va spun este ca l-am aplicat seara, pe zonele cu riduri vizibile, dupa ce in prealabil am curatat tenul usor. In acest fel produsul poate actiona pe indelete pe parcursul noptii, si poate hidrata pielea in profunzime. Desi cantitatea de 10ml pare mica initial, aplicatorul special de la Ser cu acid hialuronic 6% Gerovital m-a convins ca e o cantitate suficienta, precisa si care minimizeaza oxidarea produsului in contact cu aerul.

Dupa o saptamana de la utilizare, pielea este vizibil mai elastica, ridurile sunt diminuate si aspectul general al pielii este imbunatatit in mod seminificativ.

Gerovital a lansat in urma cu ceva vreme gama de lux, dar Ser cu acid hialuronic 6% nu face parte din aceasta. Cu toate acestea, pretul poate parea mare fata de produsele romanesti (60 de lei la farmacia Tei, deci ceva mai mult in alte parti). Daca insa ne gandim la costul unui tratament cosmetic la salon, pare mai eficient si mai comod sa folosim Ser cu acid hialuronic 6%.

Daca va intrebati cine a votat Gerovital produsul anului, veti afla (cum am facut-o si eu) ca studiul care acorda aceste premii s-a desfasurat in aprilie 2017 pe un panel de 6.000 de consumatori romani cu varste intre 18-54 de ani, pe un esantion reprezentativ la nivel national.

Am ales Gerovital pentru ca este un produs premiat, modern, aduce ingrediente de ultima generatie si nu in ultimul rand, este accesibil.

Am scris mult, este insa o parere personala si sper sa risipeasca o parte din mitul produselor de ingrijire anti-age care trebuie sa fie scumpe, dureroase sau cu efecte discutabile.

Acest articol ne-a fost trimis de colaboratoarea noastra Elena, pe care o puteti gasi aici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 − one =