Webstock 2018 – 10 ani de inspiratie, networking si insights

Unul dintre lucrurile de care ma bucur in calitate de blogger este faptul ca aflu in exclusivitate de evenimente, de lansari, de noi produse, iar pe unele am ocazia sa le testez in premiera. Iar participarea la Webstock este in topul evenimentelor la care merg cu placere in calitate de blogger. 🙂 

Desi cunosc evenimentul de ani buni, de-abia anul trecut am participat pentru prima data la cel mai mare eveniment de social media din Romania, care reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media.

Iar anul acesta nu am cum sa-l ratez, mai ales ca pe 5 octombrie 2018 Webstock sarbatoreste 10 ani, de aceea ma astept ca evenimentul sa fie la superlativ din toate punctele de vedere. Desi programul nu este inca definitivat, cu siguranta voi merge la o sesiune despre Instagram, pentru ca aceasta m-a interesat foarte mult si anul trecut si as vrea sa vad cat de mult s-au modificat lucrurile intr-un an si cat de multe am invatat eu sau nu in aceasta perioda.

Pagina mea de instagram CityFemme a crescut destul de mult de anul trecut si pana acum – de la circa 250 de followers la 1.500 si mi-as dori sa stiu ce pot face si mai bine, cum pot sa fiu cat mai aproape de comunitatea mea, insa fara a-i zapaci. 🙂

In plus, sunt convinsa ca vor fi foarte multe alte sesiuni interesante la care voi participa, voi revedea bloggeri cunoscuti si voi cunoaste persoane noi si ma voi bucura de activarile ingenioase ale sponsorilor evenimentului.

Iata si ce va povesteam anul trecut despre editia Webstock 2017.

Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe pagina oficiala Webstock. Sper sa ne gasim pe acolo! 🙂

Pentru alte articole in care va povestesc pe unde am mai umblat si ce am mai facut puteti vizita sectiunea de Evenimente CityFemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 + 10 =