Recomandare film: Adrift – Supravietuind pe mare

E final de iulie si intram in ultima luna a verii 2018. Nu a fost cea mai reusita vreme, ploi si furtuni cand ne-a fost lumea mai draga, multe iesiri de weekend la mare puteau fi si mai reusite. Dar eu zic sa nu ne dam batuti si mai ales sa nu stam in casa. O iesire la film e fix ceea ce aveti nevoie pentru a va deconecta dupa o saptamana lunga de munca.

Iar Adrift, filmul care a avut premiera vineri 27 iulie prezinta o poveste pe care nu ar trebui sa o ratati. De multe ori viata bate filmul, iar chiar acesta este cazul cu „Supravietuind pe mare”, pentru ca prezinta o poveste adevarata care s-a petrecut acum trei decenii si jumatate.

In 1983, Tami, o tanara de doar 24 de ani, aflata in cautarea aventurii si cu o pofta teribila de viata, il cunoaste pe Richard, un barbat de 33 de ani, intre care in doar cateva luni de zile se va infiripa o frumoasa poveste de dragoste.

Amandoi sunt pasionati de mare, de calatorie, sunt tineri si se iubesc. Asa ca atunci cand se iveste ocazia sa calatoreasca impreuna peste ocean – totul li se pare o aventura frumoasa si nebuna. Doar ca vremea are alte planuri pentru ei, iar cei doi sunt prinsi de un uragan puternic care ii va lasa in mijlocul oceanului, fara posibilitatea de a contacta pe nimeni, doar cu resurse limitate.

Richard este grav ranit, iar Tami va trebui sa gaseasca putere pentru amandoi – putere de a munci si de a repara vasul, putere de a rationaliza hrana, putere de a mentine moralul crescut. In timp ce zilele trec una dupa alta iar cei doi incearca cu disperare sa ajunga in Hawaii, la 1.500 de mile de locul in care sunt, dragostea si forta lor de a rezista sunt puse la incercare.

E o poveste fascinanta, dar si tragica. De multa vreme nu am mai vazut cinematograful Cinema City AFI Cotroceni atat de plin la o avanpremiera, semn ca si altii au considerat ca povestea celor doi nu trebuie uitata.

Pentru alte recomandari similare puteti citi mai multe in sectiunea Timp Liber CityFemme.

Sursa foto Adrift: screengeek.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − thirteen =