4 detalii de care sa tii cont atunci cand iti conturezi sprancenele

Nu stiu daca ati vazut poza de mai sus acum cateva saptamani pe contul CityFemme de instagram, atunci cand cei de la Bottega Verde mi-au facut o surpriza draguta si mi-au trimis doua dintre produsele lor pentru ingrijirea genelor si sprancenelor: rimelul pentru volum Mascara Alta Definizione cu apa termala si kit-ul pentru sprancene cu vitamina A.

Rimelul a venit la fix, pentru ca cel vechi se apropia de sfarsit si aveam in plan sa imi iau unul nou, asa ca l-am folosit aproape zilnic inca de a doua zi. Imi place ca are un efect puternic – definitiveaza si lungeste genele, se aplica foarte usor si nici nu le incarca. Pentru mine o singura aplicare este suficienta pentru o zi intreaga, iar seara se sterge usor cu o discheta demachianta cu apa termala.

Kit-ul pentru sprancene nu l-am folosit inca, dimineata sunt mai mereu pe fuga si astept o ocazie mai speciala (peste doua saptamani voi merge la botezul nepotelului meu, asa ca ar putea fi ocazia asteptata), insa kit-ul mic si compact, cu mini-penseta si aplicator m-a cucerit prin aspect! Arata ca o jucarie tare simpatica si dupa cum puteti vedea si in imagine are doua nuante.

Mai jos va las si comunicatul de presa primit de la cei de la Bottega Verde, unde veti gasi toate amanuntele de care aveti nevoie:

Forma pe care optezi sa o conferi sprancenelor tale are cel mai puternic impact asupra infatisarii, nicio alta trasatura neavand rolul de a influenta atat de mult aspectul unei persoane in egala masura cu rolul pe care il au sprancenele. Tocmai de aceea, este foarte important sa tinem cont de trasaturile fetei noastre si sa acordam toata atentia atunci cand decidem sa ne pensam.

Alegand o forma potrivita de sprancene, in conformatie cu fizionomia fetei, putem estompa micile imperfectiuni, prin echilibrarea fetei, in functie de forma ochilor pe care o avem (ochi mici, ochi apropiati sau ochi mari). Aceste mici secrete se pot folosi ca elemente pentru a accentua anumite trasaturi, care sa te scoata in evidenta intr-un mod pozitiv sau pentru a distrage atentia de la detaliile mai putin frumoase, precum o frunte lata/mica sau un nas mult prea iesit in evidenta.

Ce modele sprancene ti se potrivesc in functie de marimea si pozitia ochilor

  1. Persoanelor care au ochi mari le sunt recomandate sprancenele groase si rotunde. Astfel, foloseste un creion maro sau fard special pentru a accentua si pentru a ingrosa linia sprancenelor, asta in situatia in care le-ai pensat prea subtire.

Daca iti doresti sa ai sprancene perfecte si bine conturate, nu ezita sa vizitezi site-ul BottegaVerde.ro. De altfel, poti incerca kit-ul pentru sprancene cu vitamina A, disponibil in 2 nuante, in functie de culoarea firelor tale. Acest kit este tot ce ai nevoie pentru a modela sprancenele si pentru a conferi profunzime privirii.

Daca nu esti adepta fardurilor, poti apela la ajutorul unui creion pentru sprancene cu vitamina E. Aplicarea este foarte usoara, iar rezultatul este de durata. Acesta este ideal pentru definirea frumoasa a sprancenelor tale si pentru a conferi profunzime privirii.

  1. Pentru persoanele cu ochi mici, forma de sprancene care li se recomanda sunt cele usor arcuite, de grosime medie, nici mult prea subtiri, nici foarte groase. Un aspect important, de care trebuie sa tii cont este acela ca linia sprancenei trebuie sa se termine exact in coltul exterior al ochiului.
  2. Persoanele care au ochii prea apropiati, au nevoie de un mic truc pentru a crea iluzia de distanta mai mare intre sprancene. Pentru a da impresia de aceasta mica iluzie, penseaza-le mai mult la baza si extinde-le in capat cu ajutorul unui creion sau fard pentru sprancene.
  3. Femeilor care au ochii departati si distanta prea mica intre sprancene li se recomanda sa evite sa se penseze prea mult in partea dinspre baza nasului. Acest lucru este recomandat pentru a nu mari distanta dintre sprancene. Ideal ar fi sa accentuezi punctul de pornire al sprancenelor, iar rezultatul va fi asa cum ti-ai dorit – ochii vor parea mai apropiati. De asemenea, aaplica un rimel pentru volum pentru un efect deosebit!

Produsele pentru ingrijirea si conturarea sprancenelor de la BottegaVerde.ro au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si  pana la detaliile legate de ambalajul produselor. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

Voi ati incercat produsele Bottega Verde? Cum vi se par?

Pentru alte articole din sectiunea Beauty / Diverse CityFemme puteti vizita sectiunile dedicate.

Sursa foto principala: arhiva personala

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *