4 modele de căni personalizate perfecte pentru cadouri

Să oferi și să primești un cadou este un lucru extrem de plăcut, mai ales când vine vorba de prieteni buni, colegi de la birou sau cei de acasă. Micile atenții reprezintă un gest de noblețe sufletească și o atitudine simpatică care vine să-i surprindă pe oamenii dragi.

În ce constau micile atenții? Cu ce îi poți surprinde în mod plăcut pe prietenii tăi?

Pentru ca să nu fi în dificultate, optează pentru lucruri simple și utile, cum ar fi cănile personalizate. Aceste gesturi sunt cele mai apreciate și nu lasă nici de departe loc de interpretări, mai ales că pot fi personalizate în funcție de ocazia cu care le oferi.

Știm cu toții că alegerea cadoului potrivit implică timp pierdut, drumuri la magazine etc. Achiziționarea de căni personalizate online te scutește de bătăi de cap! Este suficient să alegi imaginea și textul care vrei să fie imprimat pe cană, trimiți detaliile către firma care se ocupă de acest lucru și primești cadoul la timp. Avantajul darului este că poate fi comandat de acasă la un preț bun și poate fi personalizat în funcție de sentimentele sau atitudinea pe care o ai față de persoana pe care vrei să o surprinzi.

Pe maguni.ro, de exemplu, poți să alegi cana potrivită, poți să încarci poza și textul care vrei să apară pe ea și să o transformi în cadoul perfect. S-ar părea că acest lucru durează mult, însă echipa celor de la Maguni reacționează mereu prompt la comenzi. În câteva clipe după ce selectezi poza și previzualizezi rezultatul, echipa îți va prelua comanda și îți va trimite toate detaliile printr-un mesaj.

Dacă accesezi pagina cu căni personalizate a magazinului maguni.ro, vezi câteva modele de căni personalizate:

Căni simple din ceramică care pot fi personalizate pe toată suprafața exterioară cu imagini, poze sau text. Cănile se imprimă prin transfer termic la temperaturi de peste 190 de grade, lucru care le oferă o rezistență bună pentru utilizarea zilnică, cât și la spălarea manuală sau în mașina de spălat vase.

Căni termosensibile care, cu siguranță, vor stârni emoții și zâmbete. O cănuță simplă la prima vedere, se transformă brusc într-un memento de neuitat atunci când este umplută cu cafea sau ceai. Culoarea neagră devine albă cu imaginea sau poza care apare treptat pe cană, datorită lichidului cald!

O poză sau un text potrivit imprimat pe cană, poate transmite energie și bună dispoziție. Cu alte cuvine, cănile personalizate reprezintă genul de cadouri care vor impresiona pe oricine, indiferent de vârstă sau sex. Acestea pot fi oferite copiilor, părinților, colegilor, prietenilor sau partenerului de viață, fiind daruri ce combină simboluri, utilitate, amintiri și plăcere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four × five =