O gama variata de oferte pentru un team building reusit

Programele Vertical Adventure sunt create pentru a raspunde nevoilor concrete ale unei echipe, acestea luand in considerare atat punctele slabe cat si punctele forte, pentru a incepe o dezvoltare de durata, in mai putini pasi.

Aceste oferte de team building sunt impartite in mai multe categorii si tipuri:

  1. LIGHT – un program simplu, desfasurat indoor sau outdoor, adresat echipelor care urmaresc socializarea si relaxarea activa.
  2. ADVANCE – un tip de program conturat pentru echipele care pun pe prim plan dezvoltarea.
  3. PEAK – un program menit sa aprofundeze procesul dezvoltarii echipei pe o latura aleasa si sa urmareasca rezultatele, facilitand schimbarea.
  4. HALF DAY – un program dedicat echipelor care pot sa isi aloce doar intervale mai scurte de timp, dar sunt orientate pe conexiune si dezvoltare.
  5. CONNECT – o zi de lucru altfel: spatiul de lucru se muta in natura, focusul se muta pe dezvoltarea proceselor interumane raportate la dinamica echipei.
  6. C.S.R. – in cadrul unor programe special concepute, pe baza semnalelor S.O.S. – natura, oamenii, copiii pot fi sprijiniti prin diverse activitati.
  7. ROOTS – un program care integreaza in procesul de crestere al echipei si metode de eliminare a stresului, de relaxare si energizare prin tehnici de meditatie.
  8. HOME – un program care se desfasoara integral in mijlocul naturii, departe de civilizatie, avand la baza principiul auto-gospodaririi: instalare tabara, gestionare resurse, gatit mancare la foc.

Asadar la Vertical Adventure gasiti o gama larga de oferte din care puteti sa alegeti cea mai potrivita varianta care acopera toate nevoile si care ajuta la o mai buna functionaliatate a echipei voastre.

Cu o experienta considerabila in organizarea programelor de team building si outdoor adventure, scopul principal al echipei Vertical Adventure este cresterea eficientei echipelor. Pentru angajati, team buildingul inseamna timp de calitate petrecut alaturi de colegi, cu activitati de echipa ce presupun: cooperare, strategie, comunicare, creativitate, depasirea limitelor si distractie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 + nine =