Daruim pentru Rares – si tu poti contribui

Rares este un baietel despre care am auzit destul de multe in ultimul an, pentru ca nasa lui (alaturi de care lucrez) a avut grija sa ne arate poze, sa ne povesteasca ce face, cum creste, cat e de frumos si iubit. 🙂

Si vestile au fost bune pana de curand, cand la un an si trei luni Rares a fost diagnisticat cu leucemie acuta limfoblastica. Daca ati mai intrat pe blogul meu stiti ca nu promovez astfel de cazuri, incerc sa ma mentin departe de povesti controversate sau pe care nu le cunosc cu siguranta. Insa de data aceasta este diferit – stiu ca acest baietel este o persoana reala, un omulet aflat in suferinta pe care noi il putem ajuta.

In ultimele zile feed-ul de Facebook mi-a explodat cu postarile de pe grupul Daruim pentru Rares, unde persoane inimoase au pus la bataie timp, haine, accesorii, tablouri, tot felul de obiecte pentru bebelusi etc. Ba chiar s-a creat si o miscare a rochiilor de mireasa – foarte multe femei isi doneaza rochiile pe care le-au purtat intr-una din cele mai fericite zile ale vietii lor pentru a aduce un strop de fericire si pentru Rares, mama lui si toti cei care il iubesc.

Peste 15.000 de persoane sunt deja pe grupul in care suntem tinuti tot timpul la curent cu evolutia starii lui, vedem poze cu micul Rares, avem o transparenta asupra banilor stransi pana acest moment etc.

Si ma bucur tare mult ca atatia oameni s-au mobilizat pentru a-l ajuta, asa cum spune si nasa lui Andreea: “Pentru el ne-am unit fortele si el ne arata in fiecare zi ca lumea e plina de #oamenifrumosi.”

Nu v-am aratat o poza cu el bolnavior, ci un colaj cu el plin de viata, vesel si fara griji. Eu cred ca il putem ajuta sa redevina asa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 + six =