Reporter si Blogger European 2017 – festivitatea de premiere

La finalul anului trecut am primit o veste foarte buna – aceea ca am fost desemnata castigatoare a concursului “Reporter si Blogger European”, editia 2017, organizata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania la categoria blog, pentru care am trimis patru texte pe care le-am scris de-a lungul anului 2017 despre diverse subiecte cu tematica europeana.

Stiu ca v-am mai povestit despre asta si as vrea sa subliniez ca a fost cea mai importanta recunoastere pe care am primit-o pana in acest moment cu blogul, fiind o dovada a faptului ca pasiunea pentru scris poate duce la lucruri mari. 🙂

Saptamana trecuta am primit si invitatie la festivitatea de premiere a concursului, unde am mers alaturi de sotul meu, pentru a-mi primi premiul (care troneaza acum in sufrageria mea) si pentru a petrece o seara placuta alaturi de ceilalti castigatori, precum si de juriu.

M-am bucurat sa o reintalnesc cu aceasta ocazie pe Oana Baluta, care desi nu mi-a fost profesoara in cadrul anilor mei de studentie la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, este o figura reprezentativa a facultatii si a facut parte din juriul concursului de anul acesta.

Atunci cand mi s-a inmanat premiul de catre Corina Cretu, a trebuit sa spun si cateva cuvinte despre ceea ce reprezinta aceasta realizare pentru mine. Desi am avut emotii, eu cred ca m-am descurcat onorabil, asa ca daca vreti sa vedeti cum a decurs festivitatea de premiere, iata mai jos filmuletul respectiv (eu incep sa vorbesc la minutul 14).

Urmărește în direct ceremonia de premiere "Reporter și Blogger European", cu participarea comisarului european Corina Cretu.

Posted by Reprezentanța Comisiei Europene în România on 29 Ianuarie 2018

 

Daca sunteti curiosi sa cititi si textele pe care le-am trimis pentru concursul “Reporter si Blogger European“, acestea sunt 🙂 :

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × four =