Noutatile lunii ianuarie (partea a doua)

Asa cum v-am obisnuit deja de mai bine de jumatate de an (Noutatile lunii ianuarie / Noutatile lunii decembrie (partea a treia) / Noutatile lunii decembrie (partea a doua) ), periodic incercam sa va prezentam o selectie a noutatilor pe care le descoperim in urma comunicatelor de presa primite. Venim astazi cu partea a doua a noutatilor lunii ianuarie – fie ca vorbim de noi colectii de haine, de cum ar trebui sa ne imbracam atunci cand este frig afara, de noi melodii si filme sau de electrocasnicele care ne fac viata mai frumoasa.

MAX IT UP

Regula numărul unu pentru Colecția Primăvară / Vară a anului 2018? MAX IT UP. În acest sezon, MAX & Co. te invită să fii îndrăzneață și să te exprimi cu noile piese vestimentare statement.

Reflectând starea de spirit jucăușă a colecției, pulovere pentru timpul liber, eșarfe și chiar șosete personalizate cu motto-ul MAX IT UP, piesele vestimentare exprimă estetica distractivă a MAX & Co. și misiunea brand-ului: să faci fiecare zi extraordinară trăind-o la maxim. O afirmație simplă, mesajul MAX IT UP înseamnă să fii mai îndrăzneț, mai curajos și mai luminos. Mai mult decât un slogan, percepeți-l ca pe o rezoluție!

Lansare colecție primăvară 2018 RESERVED

Prima colecție de primăvară RESERVED a fost creată în jurul temei de inspirație clasic-modernă la confluență cu silueta anilor 1990. Designerii au împrumutat de asemenea elemente din estetica Orientului, combinându-le cu accente sportive.

Colecția de primăvară 2018 include articole de îmbrăcăminte și accesorii care pot fi combinate și asortate într-o multitudine de variante, cu piese de rezistență ce pot fi adăugate oricărei ținute – precum borsetele (atât de în vogă acum), cerceii pandantiv sau șepcile de baseball.

În sezonul următor, clienții Reserved vor purta jachete cu decupaje, costume negre, pantaloni cu benzi laterale, jachete transparente, fuste din denim, jachete de tweed stil Chanel, tunici stil kimono și rochii cu print floral. Noua colecție se joacă cu texturi – de aici apar aplicațiile 3-D pe jachetele bomber, volanele structurale și pliurile în multe elemente ale pieselor pentru femei.

Noutati Coty – Ianuarie

Iarna aceasta, Rimmel London si Miss Sporty au lansat doua colectii speciale, cu nuante si texturi inspirate de acest frumusetea acestui anotimp . Este vorba despre Escapada Urbana – de la Rimmel London, o colectie realizata in colaborare cu Rita Ora, care curpinde o mascara de un negru intens, noi nuante ale rujului-bestseller Stay Matte si de asemenea nuante noi pentru gama de lacuri de unghii Super Gel.

Colectia Look Mat Delicat de la Miss Sporty include un fond de ten matifiant, rujuri lichide mate carora li se asorteaza aceleasi nuante de creioane de buze mate, lacuri de unghii mate, precum si 2 blush-uri.

Rimmel London:

  • Ruj Lichid Stay Matte (3 Nuante Noi: #220 Fatal Kiss, #860 Urban Affair, #870 Damn Hot) – pret recomandat 32,90 RON
  • Mascara Wonder’Fully Real Extreme Black – pret recomandat 34,50 RON
  • Lacuri de unghii Super Gel (4 Nuante Noi: #020 Urban Affair, #050 Fatal Fling, #054 Trust You și #065 Devotion), se foloseste impreuna cu Super Gel Top Coat – pret recomandat: 19,80 RON

Miss Sporty:

  • Ruj lichid mat Matte to Last 24H pret recomandat: 15,30 RON
  •  Creion de buze Fabulous pret recomandat: 5,80 RON
  • Fond de ten matifiant Insta Mousse, pret recomandat: 15,30 RON
  • Blush Mat Really Me Matte, pret recomandat: 15,30 RON
  • Lac de unghii mat Check Matte, pret recomandat 7,80 RON

Refuza sa te imbraci neglijent

Of, frigul ne da de furca, mai ales noua, femeilor. Alegerea tinutei atunci cand iesim din casa este o adevarata provocare, nu-i asa? Astfel ca uneori intram intr-o stare de nepasare cu privire la aspectul nostru si adaugam din ce in ce mai multe haine pe noi – ce sa mai, adoptam stilul „cosmonaut” si uitam sa ne accentuam feminitatea.

Opaque produs de Diamond by Adesgo este un aliat de nadejde atunci cand vrei sa fii fericita si protejata de ceea ce porti. Este suficient de gros (70 DEN) cat sa te fereasca de frig. Acesti ciorapi sunt deopotriva caldurosi intr-o zi rece de iarna, putand fi purtati fie sub pantaloni, fie cu fusta, precum si suficient de eleganti pentru a fi purtati cu tocuri si rochita, la birou. Avand un dram de lycra pentru a le mentine forma, acesti ciorapi lasa pielea sa respire.

Maioul – nu vrem sa iesim din casa casa fara el

Gama de maiouri Diamond by Adesgo respecta linia siluetei tale. Gratie tehnologiei avansate, te bucuri de protectie impotriva transpiratiei si libertate deplina in timpul miscarii. Maiourile modelatoare nu au cusaturi inestetice, sunt incredibil de confortabile si evidentiaza delicat silueta iar modelele simple sau cu dantela, din bumbac sau din microfibra, acopera toate nevoile si gusturile tale. Ai de unde alege!

Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine, the new Cupidon this Valentine’s Day

O sageata aruncata in vant si sentimentele de iubire invaluie totul in jur. Dar, stop! Povestea de demult se transforma in cel mai frumos storytelling al vremurilor noastre –  Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine, peria rotativa ce lasa parul stralucitor si plin de volum, pentru un date perfect de Ziua Indragostitilor.

Iti suna telefonul! Este el, te invita la prima intalnire. Pe repede inainte cauti in dressing cea mai fashion tinuta, mai verifici o data Instagram-ul, dar ceasul bate in curand ora de plecare.  Relax – „bagheta magica” te scoate din orice incurcatura – peria rotativa Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine usuca si coafeaza simultan, gratie distributiei uniforme a aerului cald pe toata suprafata firului de par.

Mai mult, cei doi generatori de ioni si invelisul ceramic impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-l matasos, suplu si neted, de la radacina pana la varfuri.

Espresseria de la Krups – Aroma unei dimineti de neuitat

#Stiatica la nivel international, hashtag-ul #coffee este utilizat in peste 82 de milioane de tag-uri in postarile din intreaga lume? Iar cum cafea este cel mai folosit cuvant din vocabularul tau, anul acesta te provocam sa descoperi savoarea unei cesti de neuitat alaturi de un ingredient secret: espressorul automat Espresseria de la Krups.

Kopi Luwak, La Esmeralda, Sf. Helena? Cele mai bune cafele devin trendsetters alaturi de Krups! You name it, he makes it. Datorita ecranului LCD intuitiv, ai control deplin ca sa obtii cu usurinta toate bauturile tale preferate. Stim ca iti place perfectiunea, tocmai de aceea setul Auto Cappuccino XS6000 iti ofera o spuma de lapte densa, perfecta pentru acel cappuccino sau caffe latte care iti aminteste de splendoarea unei bauturi preparate in Cape Town, intr-o cafenea exquisite.

De ce sa alegi Espresseria de la Krups? Pentru sistemul sau patentat Thermoblock Compact, care capteaza gustul adevarat al cafelei, in esenta sa cea mai pura, iar tu te poti bucura de o cafea autentica, fierbinte, chiar de la prima ceasca. Cele 3 setari variaza de la o macinare fina, pentru un espresso tare si aromat, pana la o macinare mai grosiera pentru cafele nu foarte concentrate. Cu o putere de 1450 de W, presiune de 15 bari si un design perfect ergonomic, Krups Espresseria este de nelipsit din orice bucatarie. Garanteaza dimineti ideale!

Tefal UltraBlend+, rezolutia unui inceput de an echilibrat

TEFAL-ULTRABLEND_PLUS-LIFESTYLE-NUTS

Oricat de mult iti doresti sa iti intri in ritm, ceva parca iti suprima energia! Este timpul sa apelezi la noua rezolutie a acestui an, 3D! Determinare, Diversitate, Detox –  cele trei superlative care aduc in prim plan UltraBlend+ de la Tefal, pentru un boost de vitamine, antioxidanti si minerale.

Dupa mesele bogate de sarbatori, simti ca organismul tau va apasa in curand butonul S.O.S? Fii cu un pas inainte si incepe chiar de azi programul de detoxifiere cu ajutorul Tefal UltraBlend+. Cu un motor puternic de 1500 W, 45.000 de rotatii pe minut si tehnologia Tripl’Ax Pro®,  obtii rezultate perfecte de blenduire, cu pana la de 15 ori mai fine comparativ cu un blender obisnuit Tefal.

Alimente alcaline sau bogate in fibre? Contrabalanseaza aportul lor de beneficii si creeaza-ti propria dieta cu ajutorul celor 5 programe presetate de retete de care dispune Tefal UltraBlend+ – smoothie, sorbet, maruntire alune/nuci, supa, zdrobire gheata.

Zdob si Zdub impreuna cu Loredana si Ligalize canta “Balkana Mama”

La o margine de lume, intr-o zi inseninata, o piesa simbol ‘s-a nascut’. De pe malurile Prutului si ale raului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii si anunta o colaborare ‘bomba’, ce sparge toate granitele – “Balkana Mama”. Cei trei curajosi sunt: Zdob si Zdub, diva Loredana si rapper-ul Ligalize.

Zdob si Zdub a zguduit industria muzicala timp de 20 de veri, venind de fiecare data cu o explozie de energie inegalabila, piesele lor devenind indispensabile la orice petrecere reusita. Acum, trupa colaboreaza cu Loredana inca o data, dupa ce in 2016 diva Romaniei alaturi de Zdob si Zdub si Skizzo Skillz au lansat o interpretare moderna a piesei folclorice “La carciuma de la drum”.

“Balkana Mama” este o stare, un stil de viata ce pune laolalta oameni si genuri muzicale diferite, creand astfel o energie ce sparge orice bariera de limbaj sau orice granita fizica sau emotionala, prin cel mai frumos act al mintii omenesti – muzica. Nu conteaza cat de diferiti suntem sau ce ne uneste, ci cat de puternici putem fi impreuna. “Balkana Mama”, cantata pe ritmuri ce nu te lasa sa stai pe scaun, vine cu mesaje ce trezesc in noi bunatatea, pofta de viata si bucuria neconditionata.

Link YouTube: https://youtu.be/LN8jLSa59Sk

Kraftwerk a castigat Premiul Grammy pentru cel mai bun album dance/electronic

Pionierii muzicii electronice Kraftwerk au fost premiati in cadrul celei de-a 60-a editie a Premiilor Grammy, in New York. Albumul lor „3-D The Catalogue” a fost desemnat cel mai bun album dance/electronic. Fanii romani au ocazia sa-i revada pe cei 4 membri Kraftwerk pe 1 martie, la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un show inovator ce combina muzica live cu proiectii 3-D impresionante. Biletele pentru concert sunt aproape epuizate.

„3-D The Catalogue” a fost lansat in mai 2017 si acopera intreaga discografie Kraftwerk, incluzand cele mai cunoscute piese ale trupei: „Autobahn”, „Trans-Europa Express”, „The Robots”, „Computer Love” si multe altele. Inregistrarile pentru album au fost realizate in timpul concertelor 3-D sustinute in unele dintre cele mai prestigioase muzee si sali de spectacol din lume, dar spre deosebire de alte albume live, piesele au fost prelucrate pentru a elimina sunetele din public. Albumul a mai primit o nominalizare Grammy pentru cel mai bun album cu sunet surround.

Nu este primul Grammy al celor de la Kraftwerk, trupa fiind distinsa in 2014 cu Premiul pentru intreaga cariera. Cu o experienta de peste 40 de ani, Kraftwerk este considerata una dintre cele mai influente trupe din istorie, muzica lor contribuind la dezvoltarea a numeroase alte stiluri muzicale.

Urmăreşte în IMAX cel mai aşteptat climax cinematografic. Domnul şi doamna Grey revin pe marile ecrane în filmul „Cincizeci de umbre descătuşate”

Mai fierbinte decât o zi toridă de vară, mai intens decât o cursă de maşini, mai emoţionant decât o declaraţie de Valentine’s Day, capitolul final al celebrei francize „Cincizeci de umbre” va putea fi urmărit şi pe cele mai mari ecrane de cinema din ţară, în sălile T IMAX de la Cinema City. Christian Grey (Jamie Dornan) şi Anastasia Steele (Dakota Johnson) revin pe marele ecran din 6 februarie, în avanpremieră, în „Fifty Shades Freed / Cincizeci de umbre descătuşate”, punctul culminant al poveştii devenite fenomen mondial.

Noi conflicte, intrigi, momente vulnerabile, răsturnări de situaţie, ultima parte a trilogiei ne introduce în proaspăta căsnicie a lui Christian şi a Anastasiei, în momentele de fericire ale celor doi, în ziua nunţii şi în luna de miere, dar şi în momentele în care relaţia lor este pusă la încercare de demonii trecutului.

“Fifty Shades Freed” IMAXTrailer: www.youtube.com/watch?v=6ubUzibFwx4

Zoe Saldana în Ermanno Scervino

Actrița americană Zoe Saldana a ales să poarte un palton maxi Ermanno Scervino, cu model Prince of Wales și aplicații din dantelă și cristale, cu ocazia prezentării scurtmetrajului The Legend of Red Hand în Milano.

Brand-ul Ermanno Scervino a fost înființat în anul 2000, la Florența. Cu 50 buticuri în jurul lumii, 300 de angajați și aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piața mărcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combină măiestria articolelor de îmbrăcăminte realizate manual cu excelența stilului italian.

Colecţia DELAKTIG, creată în colaborare cu designerul Tom Dixon, ajunge în magazinul IKEA din Bucureşti

Inspirată de modul actual de viață și de comunitatea de hacking din jurul IKEA, DELAKTIG, o nouă colecție realizată în colaborare cu designerul britanic Tom Dixon, este disponibilă în magazinul IKEA din București începând cu 1 februarie. Noua colecție include canapele și fotolii care pot fi adaptate și personalizate mai mult ca oricând. DELAKTIG aduce acessorii suplimentare, precum spătare, cotiere, o masă anexată și o lampă. Piesele de mobilier pot fi combinate în mai multe moduri, pentru a se potrivi diferitelor activități și stiluri de viață.

Prin colecţia DELAKTIG, Tom Dixon și IKEA au dorit să schimbe standardele producției de canapele de astăzi. Printre caracteristicile noilor produse se numără aspectul, accesibilitatea, durabilitatea și designul democratic. DELAKTIG, care înseamnă „a fi implicat” în suedeză, este o „platformă pentru viață” care îi inspiră pe oameni să-și creeze propriile soluții de amenajare. Este o bază de canapea sau fotoliu cu funcționalități multiple, prin adăugarea de perne, mese laterale, lămpi și tăblii în funcție de nevoia fiecărui moment. „Lumea se schimbă”, spune James Futcher, Creative Leader IKEA of Sweden, „și, poate, canapeaua convențională nu mai este potrivită pentru modul în care oamenii trăiesc astăzi”.

Textele & fotografiile folosite apartin comunicatelor de presa primite

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *