Drujba Micul Padurar, un ajutor de nadejde

In activitatile pe care le avem de intreprins in gospodarie intampinam adesea probleme, mai ales daca nu avem la dispozitie echipamentul adecvat. La Micul Meserias poti gasi o drujba care sa fie folosita pentru mai multe actiuni si care sa iti ofere siguranta atat la prelucrarea lemnului, daca lucrezi in domeniu dar si daca trebuie sa intreprinzi activitati de acest gen zilnic sau ocazional.

In cazul in care nu este folosita pentru o mai lunga perioada de timp, drujba trebuie din cand in cand testata, intotdeauna pe bucati de lemn de dimensiuni mai reduse, niciodata in gol. Daca ai grija sa pastrezi drujba in conditii optime vei putea sa te bucuri de utilitatea ei pentru o perioada de timp mult mai indelungata decat ai crede. Drujba Micul Padurar este perfecta pentru orice activitate de taiere a lemnului si o gasesti la Micul Meserias.

Sa aflam mai multe despre drujba pe benzina Micul Padurar 6800 Esko.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca este ideala pentru profesionisti, este prevazuta cu 2 lame si 2 lanturi. Datorita puterii sale dar si a greutatii este ideal sa fie folosita in domeniul forestier. Avantajul folosirii ei este in primul rand consumul redus de carburant, amortizarea eficienta impotriva vibratiilor pentru menajarea utilizatorului si faptul ca ofera prin manerul frontal montat in unghi o priza mai buna si o pozitie de lucru naturala.

In ceea ce priveste partea tehnica, are o putere maxima de 2,4 kW / 3,3 CP, o turatie de 8000 de rotatii pe minut, capacitate clindrica de 52 cc si o capacitate a rezervorului de 0, 55 l. De asemenea dispune de aprindere electronica si de pornire manuala prin sistem demaror.

Nu in ultimul rand alte avantaje ale drujbei Micul Padurar numara faptul ca motorul si starterul au fost proiectate in asa fel incat masina sa porneasca cu  un efort minim, rapid, detine un sistem centrifugal de curatare al aerului pentru o uzura redusa si un interval de service marit.

Drujba este potrivita nevoilor proprietarilor de livezi, terenuri impadurite si altor persoane care taie mai putin regulat. Daca te numeri printre ei, e ideala pentru tine!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − 12 =