O ocazie speciala cere o pereche de pantofi pe masura

Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja mai bine de un an de la una dintre cele mai importante zile din viata mea – ziua in care am fost mireasa. Emotii, oboseala, traditii (pe care le stiam sau nu), multe detalii de tinut sub supraveghere, persoanele cele mai importante pentru noi in acelasi loc, schimbarea numelui de familie – acestea sunt doar cateva dintre “ingredientele” nuntii mele.

Unul dintre cele mai importante elementele pentru ca eu personal sa ma simt bine in acea zi speciala a fost alegerea pantofilor de mireasa, pentru ca desi iti astepti cu nerabdare ziua nuntii si o planuiesti cu cel putin un an inainte – o sa-ti doresti sa treaca cat mai repede in cazul in care ai pantofi in care nu te simti confortabil, daca te dor picioarele, daca nu poti dansa.

In ziua nuntii eu am purtat o pereche de pantofi albi, delicati, cu un toc destul de mic, ceva similar cu produsul din poza de mai jos pe care am gasit-o pe site-ul matar.ro. Insa la un moment dat, candva dupa miezul noptii, am trecut la o pereche comoda de balerini, pentru ca voiam sa dansez pana dimineata. 🙂

Am avut o pereche de balerini destul de simpla, nu erau luati special pentru ocazia asta si sincer m-am bucurat ca din cauza rochiei nu se vedeau. Pacat ca nu am descoperit balerinii din imagine mai devreme, mai ales ca vin si cu poseta inclusa!

Insa nu doar mireasa trebuie sa se simta bine si comod in ziua nuntii, nu-i asa? Este important si pentru invitate sa poarte pantofi de ocazie care-i vor face sa sa simta speciale, feminine, sa fie superbi si sa le permita sa danseze toata noaptea! 🙂

Iata ce pantofi frumosi am descoperit eu in ultima vreme, la preturi mai mult decat decente, mai ales ca unele dintre modele vin insotite de poseta asortata. Scapi de grija accesoriilor dintr-un foc, cu oferta asta 2 in 1! In plus, au multe reduceri si transport gratuit la comenzile de peste 69 de lei.

Ce model va place cel mai mult? Ati descoperit si alti pantofi care va plac?

Sursa foto: site-ul matar.ro

Postari similare

One Reply to “O ocazie speciala cere o pereche de pantofi pe masura”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *