GreenSounds 2017

GreenSounds 2017 a atras in parcul Herastrau persoane de toate varstele – de la 15 la 90 de ani. Pe durata a trei zile cat a tinut festivalul de anul acesta, GreenSounds si-a propus si a reusit sa ofere muzica live diversa, cu multe nume cunoscute.

Peluza de la intrarea in unul dintre cele mai mari parcuri ale Bucurestiului a devenit un spatiu de socializare, muzica, dans si interactiune pentru un public foarte divers. Cum noi nu puteam lipsi de la un astfel de eveniment, iata cele mai frumoase puncte de atractie:

  • Agenda concertelor a inclus muzica lautareasca, braziliana, rock, electronica si o multime de alte surprize. Cele mai frumoase concerte la care am asistat au fost, din punctul nostru de vedere, Bossanova la scena mica si Damian Draghici la scena mare.
  • Publicul care a asistat la GreenSounds apartine tuturor categoriile de varsta – o multime de adolescenti, elevi si studenti, oameni trecuti de prima tinerete, toti dornici de muzica dans si voie buna.
  • Concertul lui Damian Draghici a fost printre cele mai impresionante. Trupa foarte ampla a venit imbracata in tricouri inscriptionate Republic of Gipsy, au cantat si au dansat non stop si au antrenat la dans pe ritmuri de muzica lautareasca si populara adolescentii din public. Pe langa energia debordanta degajata de cei unsprezece membri ai trupei pe scena, au cantat la intrumente dintre cele mai diverse, de la tambal, la clape si vioara.

Damian a adus si o sumedenie de muzicieni surpriza, din cele mai diferite genuri si locatii, de la beat boxing si muzica din spatiul fost iugoslav, la nume lansate in Olanda sau in concursurile de tip Vocea Romaniei.

  • Daca la concertul lui Damian Draghici era bine sa fii cat mai aproape de scena, concertul de Bossanova a adus o muzica linistita, calma, numai buna de ascultat si de la distanta, in timpul unei cafele cu prietenii sau in timpul unei conversatii cu cei apropiati.

GreenSounds a aparut in 2014 si este un festival cu intrare liberă, oferind un mix de stiluri muzicale care fac din atmosfera parcului un spatiu de relaxare interactiv. Daca in anii anteriori festivalul a inclus si oferta de produse autohtone, anul acesta oferta a inclus preponderent delicii culinare diverse. Festivalul a oferit nu numai o zonă lounge, ci și un spațiu de gastronomie internațională. In cadrul concertelor audienta s-a delectat cu o multime de surprize.

Din 2014 si pana in prezent GreenSounds a avut invitați peste 70 de artiști și trupe de top din țară și din străinătate, devenind o traditie a Bucurestiului in perioada vacantei de vara.

De remarcat ca in apropierea locatiei concertelor organizatorii au instalat un Food Court foarte placut, intim si… verde. In imediata apropiere a scenelor, si totusi frumos amplasat intr-o poiana din Herastrau vizitatorii puteau alege din oferta gastronomica a nu mai putin de opt food truckuri, cu oferte care variau de la limonada si cocktailuri la burgeri exotici si facuti pe loc.

Tot in apropierea spatiului de concerte au fost amplasate terase speciale pentru amatorii de bere si bauturi racoritoare.

Mai multe despre programul festivalului, impresii si imagini puteti vedea pe pagina de Facebook dedicata evenimentului: https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/

Voua ce concerte v-au placut mai mult la GreenSounds 2017?

Acest articol a fost trimis de Elena, colaboratoarea noastra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fourteen − 11 =