Ganduri de Paste, de pregatiri, de viitor

“Gata, e timpul ca CityFemme sa iasa din anonimat, au trecut cateva luni bune de cand am inceput sa ne asternem vorbele in online, de cand am vazut ce inseamna sa publicam aproape zilnic, sa cautam surse din informare, sa privim tot ce facem, citim sau vedem dintr-o alta perspectiva, din unghiul cel mai bun pentru a fi interesant si pentru cei care ne citesc”, gandesc in timp ce amestec in aluatul de pasca, pun cuptorul la incalzit si apa la fiert pentru oua.

Mi-am luat liber ziua de vineri de dinaintea Pastelui, ma gandeam ca nu o sa am timp sa termin toate pregatirile doar sambata si sincer nu-mi place sa muncesc pana in ultima clipa de dinaintea unei sarbatori. “Nu putem sa batem pasul pe loc, este necesar a etira povestea noastra ca in basmul Înșiră-te mărgăritare, iar asta cere munca si dedicatie, nu e ca si cum ai coase un nasture“, ma gandesc mai departe, in timp ce gandesc daca am pus toate condimentele necesare in compozitia pentru sarmale.

“De fapt, fiecare articol pe care il scriu e ca si cum imi mai asez o muscata la fereastra in casa mea virtuala, e ca si cum imi incadrez fiecare imagine draga intr-un chenar, intr-o rama”, imi fug gandurile mai departe in timp ce spal verdeata pentru drob si verific daca au fiert ingredientele. S-a umezit si in bucatarie de la atata abur, ma duc sa deschid fereastra sa se aeriseasca.

Nu ma pricep la incondeiere, ouale de Paste le voi face simple, rosii. Poate pentru anul viitor voi gasi cateva sfaturi si trucuri si pentru oamenii mai lipsiti de talent, ca si mine. Ba chiar voi face o postare despre asta si pe blog. As avea nevoie si de un blog partener sau de un partener media, pentru ca articolul respectiv sa ajunga la cat mai multi oameni. Mujer si SexulSlab.ro sunt primele doua variante care imi vin in minte, cred ca avem un public-tinta asemanator.

Daca as avea un buget nelimitat la dispozitie, as gandi o campanie de promovare iesita din comun! As trimite clovni cu pachetele catre fiecare partner SuperBlog – barbatilor le-as darui cate un leagan in miniatura, iar femeilor cate o esarfa cu model floral, alaturi de cate o carte de vizita cu sigla CityFemme, o adresa, o data si o ora, in ceas de subseara.

Sper ca i-as face suficient de curiosi si pe EmilCalinescu.eu, pe Robintel.ro si pe Alina Gheorghe incat sa vina la petrecerea pe care as organiza-o. As avea astfel ocazia perfecta sa ii cunosc si sa ma cunoasca mai bine si printre vorbe, rasete si dans sa gasim cateva clipe si de un brainstorming pentru viitoare proiecte de colaborare, cu atatea minti luminate la un loc n-are cum sa nu iasa niste idei trasnet si trasnite!

Aceasta proba a fost scrisa pentru Spring SuperBlog 2017 si cu mandrie declar ca am ajuns printre finalistii sezonului. 🙂

Sursa foto: Arhiva personala & pixabay

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *