Top 8 celebritati care au gemeni

Uneori, sa fii parinte nu este deloc usor. Nici vedetelor nu are cum sa le fie prea simplu, dar sunt unele cazuri in care acestia au chiar mai multe provocari –  atunci cand devin parinti de gemeni. Am realizat pentru astazi un top ai acestora si trebuie sa recunoastem ca multe dintre rezultate ne-au luat prin surprindere – desi i-am indragit intr-o multime de filme, nu stiam ca in afara ecranelor sunt parintii frumosilor micuti din imagini. 

8. Julia Roberts si Danny Moder – Nu stiu cate persoane stiu ca actrita din “Frumusica” a dat nastere gemenilor Phinnaeus Walter si Hazel Patricia in noiembrie 2004.

7. Jennifer Lopez si Marc Anthony – Jennifer si Marc au fost o buna perioada de timp unul din cele mai indragite cupluri de celebritati. In perioada in care au fost casatoriti, Jennifer a dat nastere gemenilor Max si Emme, in anul 2008.

6. Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick – cei doi actori cunoscuti au folosit o mama surogat, care in anul 2009 a dat nastere gemenelor Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge Broderick.

5. Ricky Martin – desi femeile din intreaga lume au fost dezamagite cand au aflat ca celebrul interpret al melodiei “Living la vida loca” este gay, acesta si-a dorit mereu sa fie tata. Prin intermediul unei mame surogat a reusit sa-si indeplineasca acest vis si din anul 2008 a devenit taticul adorabililor gemeni Matteo si Valentino.

4. Mariah Carey si Nick Cannon – Din anul 2011, cei doi sunt parintii gemenilor Moroccan si Monroe. Din pacate, in anul 2016 s-a finalizat si divortul cuplului.

3. Marcia Cross si Tom Mahoney – Actrita cunoscuta in principal pentru rolul ei din serialul “Neveste disperate” a data nastere frumoaselor gemene Eden si Savannah in 2007.

2. Angelina Jolie si Brad Pitt – Cei doi sunt parintii gemenilor Vivienne Marcheline si Knox Leon, nascuti in 2008.

1.Roger si Mirka Federer  – acest cuplu merita de departe locul intai in topul nostru pentru ca sunt parintii a doua perechi de gemeni – fetele Myla Rose si Charlene Riva (nascute in 2009) si baietii Leo si Lennart (nascuti in 2014). Care erau sansele? 🙂

Pe lista ii mai putem trece pe Celine Dion si Rene Angelil, P.Diddy, Albert si Charlene de Monaco, Lisa Marie Presley si Michael Lockwood.

Surse foto: parenting.com & usmagazine.com & trolltennis.com

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *