Oamenii de afaceri calatoresc cu stil

Cu totii stim ca barbatii nu sunt dornici sa fie in pas cu moda, iar pentru ei, principala caracteristica atunci cand vine vorba de imbracaminte, calatorii sau orice alte activtati, este sa aiba la indemana doar lucruri practice. Stilul si calatoriile nu sunt de cele mai multe ori doua concepte care se intalnesc in mintea barbatilor, insa atunci cand esti un om de afaceri si calatoresti in interes de serviciu trebuie sa fii atent la imaginea ta.

In acest domeniu, prima impresie de cele mai multe ori este cruciala si de aceea modul in care te afisezi este atat de important. Probabil zi de zi la birou, ei vor alege costume si accesorii elegante, insa si atunci cand calatoresc este esential sa acorde si aici atentie acestui aspect.

Cu siguranta o tinuta lejera si un rucsac ar fi o alternativa mai practica, insa cand esti un om de afaceri si calatoresti in interes de serviciu – trebuie sa fii mai atent. Partenerii, asociatii, viitorii clienti si colaboratori vor fi atenti la acest aspect.

In ziua de azi oamenii de afaceri calatoresc mult, iar brandurile de lux au inteles nevoia lor si pun la dispozitie diferite accesorii de calatorie, cum sunt si trollerele pentru laptop, pentru a le usura deplasarea. Calatoriile in interes de serviciu, pe langa obisnuitul bagaj, mai presupun si un laptop la indemana. Tehnologia a evoluat atat de mult incat telefonul nu ne lipseste din preajma nicio clipa, iar laptopul a devenit un accesoriu mai mult decat esential atunci cand vine vorba de munca.

Calatoriile cu avionul pot fi destul de stresante atunci cand trebuie sa iei cu tine laptopul si diverse accesorii necesare pentru munca. In cazul in care nu iei in considerare sa calatoresti cu un troller special creat pentru laptop, atunci s-ar putea ca acest obiect sa aiba de suferit. Trebuie sa intelegem ca laptopul nu este un simplu obiect, de cele mai multe ori toata munca noastra se afla in memoria lui, si poate si o parte din amintirile noastre. De aceea, protectia lui este foarte importanta. Agitatia si graba din aeroporturi poate fi un element care sa ne distraga atentia si sa ne faca sa bruscam bagajele fara sa vrem. Un troller special conceput pentru laptop este de cele mai multe ori cea mai buna si sigura decizie.

Pe langa faptul ca aceste trollere sunt potrivite pentru transportul laptopului, sunt realizate si cu mult stil. Astfel, daca esti un om de afaceri care se respecta, un troller Roncato este un accesoriu de calatorie care se potriveste foarte bine stilului oricarui business man. Sunt elegante, practice si exprima mult rafinament.

Eleganta trollerelor de lux face din fiecare barbat o persoana cu stil. Chiar daca ei nu sunt interesati sa dea stil tinutei lor cu fiecare ocazie, accesoriile de calatorie pentru oamenii de afaceri sunt o alegere care le completeaza tinuta si stilul de fiecare data.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × 5 =