Pizza Roulette – cel mai curajos lucru pe care o sa-l faci anul asta!

Toata lumea adora pizza – fie ca este cu blat subtire sau gros, crocant sau pufos, doar cu cateva ingrediente sau cu extra topping – o felie de pizza este o decizie buna oricand, chiar si rece. Iar cand adaugi ceva in plus – o doza de adrenalina – atunci distractia e garantata!

Cei de la oliviera.ro au o campanie faina de inceput de an, ce ridica mancatul pizzei la un alt rang. Pizza Roulette e un joc distractiv si usor de jucat – ai o lista de restaurante de unde poti comanda ce pizza iti place tie. Insa surpriza de-abia acum incepe: una dintre felii va fi foarte, foarte iute.

Asa ca nu-ti mai ramane decat sa-ti inviti prietenii la tine sau sa comanzi cu gasca de la munca la masa de pranz o astfel de pizza. Invarte pizza si alege o felie. Vezi daca esti tu “norocosul” care ia felia picanta sau cine din gasca ta o nimereste – apoi imortalizeaza rapid momentul! Si cum o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte – urca poza respectiva pe Facebook sau pe Instagram cu hashtag-ul #PizzaPartyOliviera si ai sansa sa castigi niste premii picante!

Iata un filmulet care iti arata cum se joaca Pizza Roulette, in caz ca nu am fost suficient de clara:

Am primit provocarea sa spun cu ce bloggeri romani as vrea sa joc Pizza Roulette – as alege-o fara sa ma gandesc pe Anca. Suntem fete generoase, suntem dispuse sa o impartim cu sotul meu si cu prietenul ei – poate avem noroc si scapam noi de felia buclucasa!

Aici puteti gasi mai multe informatii despre aceasta campanie delicioasa, sper ca v-am facut curiosi!

Postari similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *